چرا فعالیت زنان در صنعت گردشگری اهمیت دارد؟ زندگی مشترک حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، الگویی بی‌نظیر برای زوجین زنان چادری در سینمای ایران | الگو‌های دیده‌نشده و کلیشه‌هایی که تکرار می‌شوند درمان ناباروری در ایران در حال پیشرفت است تساوی نماینده خراسان رضوی در هفته ششم لیگ برتر فوتسال زنان من هنوز مادرم درباره مکرمه قنبری، هنرمند نقاش | مادر رنگ ها روایت بی‌بی معصومه از حسن‌آقا | پسری که هنوز هم کنارش نفس می‌کشد در پناه دعای مادر مامان منو ببخش! چند نکته برای زنانی که سلامتی شان اولویت آخرشان است | زخمی از ندیدن خود کسب مدال طلای پاراتنیس توسط بانوی ایرانی در پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان کاهش تعداد و درصد فرزندان سوم در سال گذشته در کشور زن؛ محور کرامت، پیشرفت و تمدن‌سازی در گام دوم انقلاب روایت مادران دهه هشتادی از شیرینی های زندگی‌شان | عشق مادرانه در روزگار جوانی بانوان فعال اقتصادی: فعالیت اقتصادی جنسیت ندارد حمایت بهزیستی از فرزندان محصل عضو خانواده‌های زنان سرپرست خانوار
سرخط خبرها
لزوم نگهداری تخم مرغ در سردترین قسمت یخچال

لزوم نگهداری تخم مرغ در سردترین قسمت یخچال

  • کد خبر: ۳۲۳۴۵۴
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱
معمولا تخم مرغ‌ها در بخش بالایی درب یخچال قرار گرفته و مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه و جامعه، این ماده غذایی باید در دمای ۴۰ درجه و در سردترین قسمت یخچال باید نگهداری شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وقتی پوسته تخم مرغ به سختی پخته می شود، پوشش محافظ آن شسته می‌شود و منافذ پوسته خالی می‌ماند تا باکتری‌ها وارد آن شوند و آن را آلوده کنند. تخم مرغ‌های سفت پخته شده را باید در مدت ۲ ساعت پس از پخت در یخچال نگهداری کرد و در عرض یک هفته استفاده کرد.

در فروشگاه، تخم مرغ‌های درجه A یا AA را با پوسته‌های تمیز و ترک نخورده انتخاب کنید. مطمئن شوید که آنها در یخچال نگهداری شده‌اند. هر گونه باکتری موجود در تخم مرغ می تواند به سرعت در دمای اتاق تکثیر شود. هنگام خرید محصولات یا جایگزین های تخم مرغ، به دنبال ظروفی باشید که محکم بسته می‌شوند.

تخم مرغ‌ها را مستقیما به خانه ببرید و بلافاصله در یخچال با دمای ۴۰ درجه فارنهایت یا کمتر نگهداری کنید. آنها را در کارتن خود نگه دارید و در سردترین قسمت یخچال قرار دهید نه در درب.

باکتری‌ها می‌توانند از طریق شکاف‌های پوسته وارد تخم‌ها شوند. هرگز تخم مرغ های شکسته نخرید. با این حال، اگر تخم‌مرغ‌ها در راه خانه از فروشگاه شکستند، آن‌ها را در ظرف تمیزی بشکنید، در آن را محکم بپوشانید، در یخچال نگهداری کنید و ظرف ۲ روز استفاده کنید. اگر تخم مرغ ها در حین پخت سخت ترک بخورند، بی خطر هستند. به یاد داشته باشید که تمام تخم مرغ‌ها باید کاملا پخته شوند.

نژاد مرغ رنگ تخم‌های او را تعیین می کند. سطح مواد مغذی در تخم‌مرغ‌های پوسته سفید و قهوه‌ای تفاوت معنی‌داری ندارد.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.