سوگواری بانوان عرب‌زبان در حرم رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع) روایت زندگی بانوی شهید حج خونین سال ۶۶ در کتاب «گوشواره فیروزه‌ای» ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدحسین حسین‌نژاد ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد دختران از نگاه امام صادق (ع) بررسی طرح اصلاح قانون مهریه با حضور حقوقدانان، وکلا و اساتید دانشگاه در فراکسیون زنان و خانواده مجلس بررسی تیغ دو لبه اصلاح موادی از قانون اجرای محکومیت مالی نمایش دست‌بافته‌های زنان عشایری و روستایی سیستان و بلوچستان در موزه فرش ایران دختران خراسان رضوی در مسابقات آب‌های آرام کمتر از ۲۳ سال درخشیدند سقوط بانوی مشهدی به رده سوم پینگ‌پنگ زنان ایران افزایش ریسک چاقی در کودکان شیرخوار با مصرف زودهنگام غذای کمکی برگزاری زودهنگام لیگ فوتبال بانوان با حضور ۱۰ تیم اجرای برنامه‌های ستاد اقامه نماز در سال ۱۴۰۴ با شعار «مادران، معمار فرهنگ» ارائه مشاوره فرزندآوری به زوجین بدون فرزند با اجرای طرح «آمایش امید» زایمان در آب، یک روش سالم و بی‌خطر برای مادر و جنین روایتی زنانه با «نان سال‌های جنگ»
سرخط خبرها
اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک

اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک

  • کد خبر: ۳۲۴۱۷۱
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱
به گفته یک متخصص تغذیه، نه تنها دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک اثرگذار است بلکه مطالعات نشان می‌دهند که رفتار‌های غذایی مادر در دوران بارداری می‌تواند در آینده عادات غذایی کودک تأثیرگذار باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه فتاحی اظهار کرد: تأثیر دوران بارداری مادر نیز در شکل‌گیری عادات غذایی کودک از اهمیت زیادی برخوردار است و مطالعات نشان می‌دهند که رفتار‌های غذایی مادر در دوران بارداری می‌تواند در آینده عادات غذایی کودک تأثیرگذار باشد.

وی ادامه داد: اولین مسئله این است که عادات غذایی کودکان باید در سنین کم شکل بگیرد و بسیاری از کودکانی که علاقه‌ای به خوردن میوه و سبزیجات ندارند، ممکن است تحت تأثیر عادات غذایی خانواده و محیط قرار بگیرند، اگر والدین خود میوه و سبزیجات مصرف نکنند، این رفتار به فرزندان منتقل نمی‌شود.

این متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه بسیاری از والدین نگران هستند که چرا فرزندشان به خوردن میوه و سبزیجات علاقه‌ای ندارد، یاداور شد: یکی از روش‌های مؤثر برای ترغیب کودکان به خوردن میوه‌ها، مشارکت دادن آنها در فرآیند خرید و آماده‌سازی مواد غذایی است. این کار سبب می‌شود که کودک به مواد غذایی بیشتر آشنا شده و احساس کند که در انتخاب و تهیه غذا نقش دارد.

فتاحی افزود: استفاده از بازی‌ها و فعالیت‌های جذاب نیز می‌تواند برای کودکان مفید باشد؛ برای مثال، می‌توان با بازی‌ها میوه‌ها را معرفی کرد و یا در سنین بزرگ‌تر، مسئولیت‌هایی مانند آماده کردن سالاد یا میوه‌خوری را به عهده کودک گذاشت که این اقدامات باعث افزایش مواجهه کودک با میوه‌ها و سبزیجات می‌شود و به تدریج علاقه او به این مواد غذایی بیشتر می‌شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.