اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها» دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم ۳۲ بازیکن به اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران: می‌خواهیم نماینده‌ای شایسته برای ایران باشیم معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا آغاز بیست و یکمین دوره لیگ برتر هندبال زنان ایران از نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴ اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر جایگاه بانوان در نبرد فرهنگی علیه دشمن کجاست؟ مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا چه زمانی برگزار می‌شود؟ | جزئیاتی از برنامه دیدار‌های تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله مقدماتی
سرخط خبرها
اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک

اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک

  • کد خبر: ۳۲۴۱۷۱
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱
به گفته یک متخصص تغذیه، نه تنها دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک اثرگذار است بلکه مطالعات نشان می‌دهند که رفتار‌های غذایی مادر در دوران بارداری می‌تواند در آینده عادات غذایی کودک تأثیرگذار باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه فتاحی اظهار کرد: تأثیر دوران بارداری مادر نیز در شکل‌گیری عادات غذایی کودک از اهمیت زیادی برخوردار است و مطالعات نشان می‌دهند که رفتار‌های غذایی مادر در دوران بارداری می‌تواند در آینده عادات غذایی کودک تأثیرگذار باشد.

وی ادامه داد: اولین مسئله این است که عادات غذایی کودکان باید در سنین کم شکل بگیرد و بسیاری از کودکانی که علاقه‌ای به خوردن میوه و سبزیجات ندارند، ممکن است تحت تأثیر عادات غذایی خانواده و محیط قرار بگیرند، اگر والدین خود میوه و سبزیجات مصرف نکنند، این رفتار به فرزندان منتقل نمی‌شود.

این متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه بسیاری از والدین نگران هستند که چرا فرزندشان به خوردن میوه و سبزیجات علاقه‌ای ندارد، یاداور شد: یکی از روش‌های مؤثر برای ترغیب کودکان به خوردن میوه‌ها، مشارکت دادن آنها در فرآیند خرید و آماده‌سازی مواد غذایی است. این کار سبب می‌شود که کودک به مواد غذایی بیشتر آشنا شده و احساس کند که در انتخاب و تهیه غذا نقش دارد.

فتاحی افزود: استفاده از بازی‌ها و فعالیت‌های جذاب نیز می‌تواند برای کودکان مفید باشد؛ برای مثال، می‌توان با بازی‌ها میوه‌ها را معرفی کرد و یا در سنین بزرگ‌تر، مسئولیت‌هایی مانند آماده کردن سالاد یا میوه‌خوری را به عهده کودک گذاشت که این اقدامات باعث افزایش مواجهه کودک با میوه‌ها و سبزیجات می‌شود و به تدریج علاقه او به این مواد غذایی بیشتر می‌شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.