محور‌های مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در رابطه با حجاب ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا مرتضوی بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلا به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش
سرخط خبرها
اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک

اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک

  • کد خبر: ۳۲۴۱۷۱
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱
به گفته یک متخصص تغذیه، نه تنها دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک اثرگذار است بلکه مطالعات نشان می‌دهند که رفتار‌های غذایی مادر در دوران بارداری می‌تواند در آینده عادات غذایی کودک تأثیرگذار باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه فتاحی اظهار کرد: تأثیر دوران بارداری مادر نیز در شکل‌گیری عادات غذایی کودک از اهمیت زیادی برخوردار است و مطالعات نشان می‌دهند که رفتار‌های غذایی مادر در دوران بارداری می‌تواند در آینده عادات غذایی کودک تأثیرگذار باشد.

وی ادامه داد: اولین مسئله این است که عادات غذایی کودکان باید در سنین کم شکل بگیرد و بسیاری از کودکانی که علاقه‌ای به خوردن میوه و سبزیجات ندارند، ممکن است تحت تأثیر عادات غذایی خانواده و محیط قرار بگیرند، اگر والدین خود میوه و سبزیجات مصرف نکنند، این رفتار به فرزندان منتقل نمی‌شود.

این متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه بسیاری از والدین نگران هستند که چرا فرزندشان به خوردن میوه و سبزیجات علاقه‌ای ندارد، یاداور شد: یکی از روش‌های مؤثر برای ترغیب کودکان به خوردن میوه‌ها، مشارکت دادن آنها در فرآیند خرید و آماده‌سازی مواد غذایی است. این کار سبب می‌شود که کودک به مواد غذایی بیشتر آشنا شده و احساس کند که در انتخاب و تهیه غذا نقش دارد.

فتاحی افزود: استفاده از بازی‌ها و فعالیت‌های جذاب نیز می‌تواند برای کودکان مفید باشد؛ برای مثال، می‌توان با بازی‌ها میوه‌ها را معرفی کرد و یا در سنین بزرگ‌تر، مسئولیت‌هایی مانند آماده کردن سالاد یا میوه‌خوری را به عهده کودک گذاشت که این اقدامات باعث افزایش مواجهه کودک با میوه‌ها و سبزیجات می‌شود و به تدریج علاقه او به این مواد غذایی بیشتر می‌شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.