ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری

توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری

  • کد خبر: ۳۲۴۲۲۷
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۲
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری، از تصویب مصوبه «شهر‌های دوستدار کودک» در کشورمان خبر داد که تسهیل شرایط زندگی شهری برای مادران و کودکان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرزانه صادق در کنفرانس بین‌المللی «سال صلح و اعتماد؛ توسعه فعالیت‌های بین‌المللی به نفع کودکان» ضمن اظهار خرسندی از حضور خود در کنار مادران، تصمیم سازان و سازندگان آینده کشور‌ها در این کنفرانس، گفت: بسیاری از ما نه‌تنها مسئولانی در جایگاه‌های دولتی، بلکه مادرانی هستیم که دغدغه آینده فرزندانمان را داریم. من هم، مانند بسیاری از شما، پیش از آنکه یک مقام دولتی باشم، مادری هستم که می‌خواهد دنیایی بهتر برای فرزندش بسازد و این دو نقش، بیش از آنچه تصور می‌شود با هم آمیخته هستند.

وی با بیان اینکه مادر بودن، یعنی دغدغه داشتن نسبت به آینده‌ای که هنوز ساخته نشده، یعنی پیش‌بینی چالش‌ها، ساختن راه‌حل‌ها، و فراهم کردن بستری که کودک بتواند در آن با آرامش، امنیت و امید رشد کند، تصریح کرد: ما، به‌عنوان سیاست‌گذاران و تصمیم‌گیران، وظیفه سنگینی را در این باره بر دوش داریم.

وزیر راه و شهرسازی از کودکان به عنوان سرمایه‌هایی که آینده متعلق به آنان است نام برد و گفت: وظیفه داریم جهانی بسازیم که شایسته کودکان مان و مبتنی بر سه اصل صلح، اعتماد و توسعه پایدار باشد.

صادق با طرح این پرسش که صلح را چه کسی می‌سازد؟، ادامه داد: بیش از همه، این مادران هستند که نخستین درس‌های صلح و محبت را به کودکانشان می‌آموزند. کودک، صلح را از خانه می‌آموزد، از دستانی که با مهربانی او را در آغوش می‌گیرند، از شهری که برای او امن، زیبا و پر از فرصت‌های رشد است.

وی افزود: کشور من ایران در سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری داشته است. ما با تصویب مصوبه «شهر‌های دوستدار کودک» در عالی‌ترین مرجع متولی توسعه شهری کشور، تأکید کرده‌ایم که فضای شهری نه‌تنها باید مناسب رشد کودک باشد، بلکه باید زندگی را برای مادران نیز آسان‌تر کند.

وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: یک شهر دوستدار کودک، یعنی شهری که در آن مادران بتوانند بدون دغدغه، فرزندان خود را به پارک ببرند، خیابان‌های آن امن باشد، مسیر‌های پیاده‌روی برای کالسکه‌های کودک طراحی شده باشد، و فضا‌های عمومی، محیطی آرام و دلپذیر برای تعامل مادران و کودکان فراهم کنند.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.