او هنوز مادر است شهری که دست سالمندان را بگیرد آرزوست کار سخت تیم ملی کبدی بانوان در مسابقات جهانی چرا بعضی از عشق‌ها با گذشت زمان به سردی و فاصله می‌رسند؟ وضعیت نامشخص اعزام تیم ملی فوتسال زنان ایران به بازی‌های کشور‌های اسلامی اختصاص تسهیلات متنوع برای تولد فرزندان در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت کاهش چشمگیر شکستگی استخوان در زنان با مصرف روزانه آلوی خشک آبروریزی به نام پاداش صعود به جام جهانی: فقط و فقط ۴۵ میلیون تومان! نقد ادبیات کودک، شاخه‌ای نوپا از مطالعات ادبی آشنایی با اشتباهات رایج در شستن برنج خانواده، اولین مدرسه  احساس فرزندان| با مشکلات ناشی از ترویج فرهنگ «قوی باش» آشنا شویم زنان عشایر، رکن اساسی اقتصاد کوچ‌نشینی از جاکارتا تا ناگویا | ملی‌پوش کبدی بانوان از رویای طلای دوباره می‌گوید «شوی تبلیغاتی» با نام حمایت باشگاه‌ها از فوتسال زنان عکس برداری مخفیانه از  زنان برای اخاذی آغاز لیگ برتر زنان والیبال ایران از ۸ آذر ماه ۱۴۰۴ ضرورت بازخوانی نقش زن در خانواده و کنش‌های اجتماعی
سرخط خبرها
کدام غذا‌ها نباید فریز شوند؟

کدام غذا‌ها نباید فریز شوند؟

  • کد خبر: ۳۲۴۶۰۳
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۹
برخی از خوراکی‌ها هستند که نباید فریز شوند، زیرا به طور معمول این غذاها با فریز کردن خاصیت خود را از دست می‌دهند و خراب می‌شوند و حتی ممکن است برای بدن مضر باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برخی از خوراکی‌ها هستند که نباید فریز شوند، زیرا به طور معمول این غذا‌ها با فریز کردن خاصیت خود را از دست می‌دهند و خراب می‌شوند و حتی ممکن است برای بدن مضر باشند.

به عنوان مثال، برای نگهداری غذا‌های کنسروی هیچ‌گاه نباید آنها را با قوطی کنسرو داخل فریزر قرار دهید. برای این کار می‌توانید غذا را از داخل قوطی خارج کنید و در یک ظرف مناسب فریزر بریزید.

تخم مرغ خام با پوست نیز از آن مواد غذایی است که نمی‌توانید فریزر کنید. قرار دادن تخم مرغ خام در فریزر موجب شکستن آن می‌شود و از همین رو فریز کردن تخم مرغ خام امکان‌پذیر نیست. برای فریز کردن تخم مرغ باید ابتدا آن را در یک ظرف بشکنید. سپس با کمک چنگال کمی بزند و در آخر داخل قالب‌ها یا ظرف‌های مناسب بریزید.

همچنین، میوه‌ها و سبزیجات آبدار در لیست سبزیجاتی که نباید فریز کرد قرار دارند. زمانی که یخ این سبزیجات آب می‌شود، به دلیل خارج شدن آب یخ‌زده از آنها به شدت له و پلاسیده می‌شوند.

از همین رو بهتر است این نوع میوه‌ها و سبزیجات را به صورت تازه مصرف کنید. به علاوه میوه و سبزیجات آبدار فریز شده دیگر به صورت میوه و سبزی عادی قابل خوردن نیستند و تنها می‌توانید از آن به صورت له شده در غذا استفاده کنید.

به طور معمول فریز کردن غذا‌های پخته نباید خیلی طولانی باشد. زمانی که شما یک غذای سرخ شده یخ‌زده را از فریزر خارج می‌کند، کیفیت غذا به شدت پایین می‌آید. از طرف دیگر فریز کردن غذا‌های پخته و سرخ شده موجب نرم شدن آن می‌شود و دیگر قابل خوردن نخواهد بود.

توجه داشته باشید که مثلا بعد از فریز کردن خورش قورمه سبزی حتما برای چند دقیقه آن را روی گاز قرار دهید و اجازه دهید تا دوباره جا بیفتد. برای نگهداری خورشت فسنجان در فریزر هم بهتر است از یک ظرف درب‌دار استفاده کنید و حتما بعد از خارج کردن غذا از فریزر آن را روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا دوباره جا بیفتد و گرم شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.