برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم ملی جودو بانوان از ۶ تا ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۴ ۳۲.۶ درصد زنان در دوران بارداری در معرض دود سیگار قرار دارند برگزاری نخستین پاویون فرهنگی مد و لباس در نمایشگاه قرآن تهران فرصت حضور دوباره برای ۷ بازیکن با تجربه تیم ملی زنان در جام ملت‌های آسیا ضرورت کاهش مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری| آیا در ماه رمضان، اضافه وزن پیدا می‌کنید؟ پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی با اولویت فرزندان بهزیستی| مشارکت مردمی ۸۶ درصد افزایش یافته است آیا باشگاه فوتبال بانوان خاتون بم منحل می‌شود؟ عوامل مؤثر بر افزایش سن ازدواج جوانان چیست؟ ایران پیشرو در ورزش پارالمپیکی بانوان است تیم فوتبال بانوان مس رفسنجان به لیگ دسته یک صعود کرد حضور ثریا قاسمی در فصل نخست سریال «هتل بسیار بسیار عجیب» برخورداری تمامی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش از مستمری ماهیانه آسان‌ترین روش پخت شله‌زرد| دسری که طعم صبر و سخاوت است برای سفره‌های افطاری رمضان صف وام ازدواج همچنان طویل است| دریافت تسهیلات توسط حدود ۸۸ درصد از متقاضیان تغییر الگوی زندگی خانواده‌ها، مهم‌ترین عامل افزایش چاقی در کودکان کسب مدال برنز دختر شطرنج‌باز خراسان جنوبی در پارالمپیاد استعداد‌های برتر کشور کاهش خطر ابتلا به دیابت بارداری با ورزش و تغذیه مناسب درباره علل بروز یائسگی زودرس چه می‌دانید؟ رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر بانوان‌| کدام تیم‌ها به فینال رسیدند؟
سرخط خبرها
روایت قصه‌های پدردختری در فصل دوم پویانمایی «با بابام»

روایت قصه‌های پدردختری در فصل دوم پویانمایی «با بابام»

  • کد خبر: ۳۲۴۸۴۷
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۸
خالق بصری پویانمایی «با بابام» با اشاره به روایت قصه‌های پدردختری در این اثر، از استقبال خوب مخاطبان کودک و رضایت مادران پس از پخش فصل دوم این پویانمایی در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زینب بدری اظهار کرد: قصه‌های پدر-دختری از آن دسته موضوعاتی است که قابل ادامه دادن است و می‌توان آن را در موقعیت‌های مختلف و با داستان‌های متنوع بسط و گسترش داد.

وی با اشاره به اینکه استقبال خوب مخاطبان کودک از این سریال انیمیشن باعث شد که فصل دوم آن تولید و در عید نوروز ۱۴۰۴ روانه آنتن شبکه پویا شود، اظهار داشت: برخی از مادران به صفحه من در فضای مجازی پیام می‌دادند و عکس بچه‌هایشان را برایم می‌فرستادند در حالی که مشغول تماشای این مجموعه بودند و می‌گفتند فرزندان ما با این اثر بسیار ارتباط برقرار کرده‌اند. البته قبل از اینکه «با بابام» به پخش در رسانه ملی برسد، نسخه‌هایی از آن را به دوستان و کارشناسان این حوزه نشان دادیم که خداراشکر پسندیدند و دوست داشتند.

خالق بصری پویانمایی «با بابام» بیان کرد: کسانی که در فضای هنری کار می‌کنند، دوست دارند چیز‌های جدیدی خلق و فضا‌های متفاوتی را تجربه کنند و شاید خیلی هم با روحیه‌شان سازگار نباشد که بخواهند مدت طولانی در یک فضای کاری بمانند و همه تمرکزشان روی یک موضوع باشد. از این جهت برای من جالب بود حالا که این دختربچه کوچولوی ما خلق شده و از آب و گل درآمده است، به دست بقیه بسپاریم تا بزرگش کنند.

گفتنی است؛ فصل دوم پویانمایی «با بابام»، محصول مرکز انیمیشن سوره، به کارگردانی علیرضا طاهری از ۴ فروردین مهمان مخاطبان خود در شبکه پویا شد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.