معرفی یک نسخه خانگی برای جلوگیری از شکستگی لگن در زنان لیگ برتر بسکتبال زنان به هفته هفدهم رسید| قهوه باتسام با ۲۱ امتیاز در رده پنجم جدول پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟
سرخط خبرها
روایت قصه‌های پدردختری در فصل دوم پویانمایی «با بابام»

روایت قصه‌های پدردختری در فصل دوم پویانمایی «با بابام»

  • کد خبر: ۳۲۴۸۴۷
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۸
خالق بصری پویانمایی «با بابام» با اشاره به روایت قصه‌های پدردختری در این اثر، از استقبال خوب مخاطبان کودک و رضایت مادران پس از پخش فصل دوم این پویانمایی در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زینب بدری اظهار کرد: قصه‌های پدر-دختری از آن دسته موضوعاتی است که قابل ادامه دادن است و می‌توان آن را در موقعیت‌های مختلف و با داستان‌های متنوع بسط و گسترش داد.

وی با اشاره به اینکه استقبال خوب مخاطبان کودک از این سریال انیمیشن باعث شد که فصل دوم آن تولید و در عید نوروز ۱۴۰۴ روانه آنتن شبکه پویا شود، اظهار داشت: برخی از مادران به صفحه من در فضای مجازی پیام می‌دادند و عکس بچه‌هایشان را برایم می‌فرستادند در حالی که مشغول تماشای این مجموعه بودند و می‌گفتند فرزندان ما با این اثر بسیار ارتباط برقرار کرده‌اند. البته قبل از اینکه «با بابام» به پخش در رسانه ملی برسد، نسخه‌هایی از آن را به دوستان و کارشناسان این حوزه نشان دادیم که خداراشکر پسندیدند و دوست داشتند.

خالق بصری پویانمایی «با بابام» بیان کرد: کسانی که در فضای هنری کار می‌کنند، دوست دارند چیز‌های جدیدی خلق و فضا‌های متفاوتی را تجربه کنند و شاید خیلی هم با روحیه‌شان سازگار نباشد که بخواهند مدت طولانی در یک فضای کاری بمانند و همه تمرکزشان روی یک موضوع باشد. از این جهت برای من جالب بود حالا که این دختربچه کوچولوی ما خلق شده و از آب و گل درآمده است، به دست بقیه بسپاریم تا بزرگش کنند.

گفتنی است؛ فصل دوم پویانمایی «با بابام»، محصول مرکز انیمیشن سوره، به کارگردانی علیرضا طاهری از ۴ فروردین مهمان مخاطبان خود در شبکه پویا شد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.