آغاز عملیات ساخت نیروگاه خورشیدی تجمیعی کالو با هدف توانمندسازی اقتصادی بانوان در کلات نقش پیشرانی زنان در مدیریت و عواطف احساس جامعه بررسی نقش هیئت‌های مذهبی در تقویت تاب‌آوری روانی خانواده‌ها در شرایط بحران اعلام میانگین سن ازدواج در کشور لزوم آموزش نقش‌های مشارکتی از کودکی در خانواده تویی آخرین امیدم | روایت عشق ابدی در نامه‌ نرسیده یک همسر آزاده مشهدی + تصویر پرستاری و مدیریت پشت جبهه، یکی از رسالت‌های مهم حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا تضعیف جایگاه خانواده ایرانی، هدف مهم دشمنان حضور دسته‌جمعی زنان پشت هیئت‌های عزاداری مردان چه حکمی دارد؟ لزوم بازطراحی ساختار اشتغال برای تحقق الگوی سوم زن مسلمان دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم معراج شهدا، روایتی از جنس اشک و ایثار چرا مداح معروف ثواب مداحی‌اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین افزایش نقش زنان نویسنده و مترجم، یکی از مهم‌ترین تحولات در عرصه تولید کتاب مواجهه زنان مسلمان محجبه فرانسوی با خشونت کلامی و فیزیکی معرفی چند نکته راهبردی برای داشتن یک ازدواج موفق
سرخط خبرها
ارائه الگوی مناسب به زوجین جوان در کتاب

ارائه الگوی مناسب به زوجین جوان در کتاب "فاطمه علی است"

  • کد خبر: ۳۲۴۹۱۶
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶
کتاب "فاطمه علی است" تضمن بیان روایت‌هایی از زندگی مشترک حضرت زهرا (س) و امیرالمؤمنین (ع)، الگویی برای زوج‌های امروز ارائه می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شصت و هشتمین چاپ از کتاب "فاطمه علی است"، نوشته علی قهرمانی از سوی نشر جمکران در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفت.

کتاب حاضر تلاش دارد روایتی باشد از سبک زندگی بانوی دو عالم، حضرت فاطمه (س) و امیرالمؤمنین، امام علی (ع). نویسنده در این کتاب کم‌حجم، با قلمی ساده بخش‌هایی از زندگی مشترک این دو بزرگوار را برای مخاطب امروز روایت می‌کند. حکایت‌های ذکر شده در کتاب، کوتاه و خواندنی ارائه شده‌اند؛ به طوری که مخاطب در کمترین زمان ممکن برشی از زندگی ایشان را مطالعه می‌کند.

قهرمانی ضمن ارائه احادیث در برخی روایت‌ها، تلاش کرده است الگویی عملی از زندگی مشترک حضرت زهرا(س) و امام علی (ع) ارائه دهد. صبر، احترام متقابل، ایمان، مسئولیت‌پذیری، علم‌اندوزی، ایثار و حفظ حریم خانواده از جمله پیام‌های روایت‌های مندرج در کتاب حاضر است.

در بخش‌هایی از این اثر آمده است:

بهترین چیز برای زنان را بگویید؟ از مردان و زنان حاضر در مسجد، هیچ‌کس نتوانست پاسخی شایسته و درست به این پرسش پیامبر (صلی الله علیه و آله) بدهد. علی (علیه السلام) پرسش را به خانه آورد و از زهرا (سلام الله علیها) نظر خواست؛ بهترین چیز برای زنان آن است که [بی‌دلیل]در معرض اختلاط با مردان نباشند.

فردا علی (علیه السلام) پاسخ را در مسجد به محضر رسول مهربانی عرضه کرد. لبخند رضایت بر لبان نازنین ایشان نقش بست.

علی جان! چرا دیروز این سخن را نگفتی؟

این پاسخ دخترتان است.

پیامبر (صلی الله علیه و آله) سرشار از شادمانی شد و گفت: فاطمه، پارۀ تن من است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.