«طرح آغوش»؛ آغوش گرم زنان جهادگر مشهدی برای کودکان جنگ رمضان زنان ایران در دیپلماسی و میدان تاثیرگذارند + فیلم دعوت از ۴ بازیکن خراسانی به اردوی دوم انتخابی تیم ملی والیبال نوجوانان دختر ایران پرستاری زیر بمباران | نگاهی به کتاب «تیمار غریبان»پرستاری زیر بمباران یائسگی زودرس، عامل مهم در ابتلای زنان به پوکی استخوان روایت مادرِ صبر؛ بانویی که یک قرن را با داغ سه شهید گذراند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید سید محمد حسینی جزئیاتی از یک اردوی آماده‌سازی ویژه در رشته بدمینتون| ثریا آقایی، سرمربی شد بررسی تفاوت علائم سکته در مردان و زنان| وقتی مراقبت از خود به تاخیر می‌افتد بررسی عوارض فشار خون بالا در بین زنان جوان| افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را دست کم نگیرید چرا سرنوشت سه دیدار حساس فوتسال بانوان هنوز مشخص نیست؟ ویدئو| گفت‌وگوی متفاوت شهردار مشهد با دختر خبرنگار یک رسانه در اجتماعات شبانه میگرن، یکی از شایع‌ترین انواع سردرد در زنان دوخت و تعمیر پرچم توسط گروهی از بانوان جهادی مشهد| وقتی یک ایده، حماسی می‌شود + فیلم یازده بچه و یک سکوت عجیب؛ راز زندگی شاد خواهران «بیانی» چیست؟
سرخط خبرها
انجام سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در مراکز سلامت کشور

انجام سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در مراکز سلامت کشور

  • کد خبر: ۳۲۹۱۳۸
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۱
به گفته رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت، در حال حاضر بیش از ۳۰ هزار واحد بهداشتی و ۱۷۸ مرکز زایمانی فعال در کشور وجود دارد که سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در این مراکز انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صابر جباری فاروجی رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت درباره برنامه‌های این مرکز برای درمان ناباروری در سال جاری اظهار کرد: تمرکز امسال ما بر تکمیل کار ناتمام سال گذشته است؛ به این معنا که زوج‌های نابارور در سطح یک خدمات سلامت نشاندار شوند. این اقدام باعث می‌شود که فرآیند شناسایی ناباروری به موقع انجام شود و زوج‌ها پیش از ورود به سطح دوم خدمات (یعنی سطح تخصصی)، تحت مراقبت قرار گیرند. همچنین شورای عالی بیمه در انتهای سال گذشته جلسه‌ای برگزار کرد و مصوب شد که زیرساخت‌های لازم برای نشاندار کردن زوج‌های نابارور در سطح یک شبکه بهداشت فراهم شود.

وی درباره وضعیت سلامت مادران و نوزادان در کشور گفت: در کشور حدود ۲۲ میلیون زن در سنین ۱۵ تا ۴۹ سال داریم که از این تعداد حدود ۱۵.۵ میلیون نفر متأهل هستند. بیش از ۶۰ درصد مادران باردار در سامانه شبکه بهداشت دارای پرونده سلامت هستند و مراقبت‌های منظم دریافت می‌کنند.

رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت افزود: در حال حاضر بیش از ۳۰ هزار واحد بهداشتی از جمله خانه‌های بهداشت، پایگاه‌های سلامت شهری و روستایی و ۱۷۸ مرکز زایمانی فعال در کشور وجود دارد. سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در این مراکز انجام می‌شود. همچنین بیش از ۱۰۰ خدمت مرتبط با سلامت مادران باردار، از جمله مراقبت‌های بارداری، آزمایش‌های روتین در دو نوبت و یک نوبت سونوگرافی، در مراکز سلامت به صورت رایگان به مادران ارائه می‌شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.