بررسی مهم‌ترین مؤلفه‌های دستیابی به زندگی متعادل برگزاری همایش ملی «زن، خانواده و کنشگری مسئولانه» با رویکردی نوین به مسائل حوزه زن و خانواده رشد ۱۶.۵ درصدی پوشش بیمه سلامت زنان روستایی دارای سه فرزند و بیشتر، در خراسان رضوی خرید جهیزیه با کارت رفاهی یک بانو، سرکنسول جدید جمهوری اسلامی ایران در آلماتی شد مهریه، یکی از ارکان حقوقی نهاد خانواده در نظام حقوقی ایران تبدیل درددل پیرزن روستایی به یک مصوبه توسط شهید جمهور مقایسه، آسیب زندگی مشترک روایت داستانی از زندگی مرضیه حدیدچی (دباغ) در کتاب «بانوی چریک» ضرورت توجه به اصل خانواده‌محوری در تمام نظامات علمی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برگزاری جشنواره غذا‌های مؤثر در باروری و دوران شیردهی در آینده‌ای نزدیک زنان، بیشترین قربانی قتل‌های خانگی در انگلیس شکست کاپیتان تیم ملی تنیس روی میز زنان ایران در دومین مسابقه خود در رقابت‌های قهرمانی جهان لزوم پیگیری پرداخت حق عائله‌مندی به زنان کارمند کسب مدال نقره در کمان سنتی مسابقات رنکینگ توسط دختر نونهال خراسان رضوی بالاترین علت تمایل به فرزندآوری در کشور، مادر و پدر بودن است موفقیت ۷۵ درصدی اجرای پویش‌های انصراف از سقط جنین در کشور دوست ندارم کسی مرا ببوسد!
سرخط خبرها
انجام سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در مراکز سلامت کشور

انجام سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در مراکز سلامت کشور

  • کد خبر: ۳۲۹۱۳۸
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۱
به گفته رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت، در حال حاضر بیش از ۳۰ هزار واحد بهداشتی و ۱۷۸ مرکز زایمانی فعال در کشور وجود دارد که سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در این مراکز انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صابر جباری فاروجی رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت درباره برنامه‌های این مرکز برای درمان ناباروری در سال جاری اظهار کرد: تمرکز امسال ما بر تکمیل کار ناتمام سال گذشته است؛ به این معنا که زوج‌های نابارور در سطح یک خدمات سلامت نشاندار شوند. این اقدام باعث می‌شود که فرآیند شناسایی ناباروری به موقع انجام شود و زوج‌ها پیش از ورود به سطح دوم خدمات (یعنی سطح تخصصی)، تحت مراقبت قرار گیرند. همچنین شورای عالی بیمه در انتهای سال گذشته جلسه‌ای برگزار کرد و مصوب شد که زیرساخت‌های لازم برای نشاندار کردن زوج‌های نابارور در سطح یک شبکه بهداشت فراهم شود.

وی درباره وضعیت سلامت مادران و نوزادان در کشور گفت: در کشور حدود ۲۲ میلیون زن در سنین ۱۵ تا ۴۹ سال داریم که از این تعداد حدود ۱۵.۵ میلیون نفر متأهل هستند. بیش از ۶۰ درصد مادران باردار در سامانه شبکه بهداشت دارای پرونده سلامت هستند و مراقبت‌های منظم دریافت می‌کنند.

رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت افزود: در حال حاضر بیش از ۳۰ هزار واحد بهداشتی از جمله خانه‌های بهداشت، پایگاه‌های سلامت شهری و روستایی و ۱۷۸ مرکز زایمانی فعال در کشور وجود دارد. سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در این مراکز انجام می‌شود. همچنین بیش از ۱۰۰ خدمت مرتبط با سلامت مادران باردار، از جمله مراقبت‌های بارداری، آزمایش‌های روتین در دو نوبت و یک نوبت سونوگرافی، در مراکز سلامت به صورت رایگان به مادران ارائه می‌شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.