سلیمی: نقش مادران در روایت درست از جنگ بی بدیل است تداوم اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان بزرگسالان از برگزاری نمایشگاه محصولات فرهنگی و اشتغال خانگی تا اجرای گروه سرود کودکان خردسال در نخستین نشست «فتح نو» رصد دختران بازمانده از تحصیل در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش دکتر علم‌الهدی: زنان باید باور اجتماع درباره معنای زن، جنگ و خانواده را تغییر دهند وعده کاهش وزن سریع از سوی تبلیغات وسوسه‌انگیز به زنان آشنایی با یادگار‌های ناشناخته گوهرشادخاتون والدین در آموزش احکام اسلامی به فرزندان چه مسئولیتی دارند؟ معرفی چند تکنیک ساده برای تقویت «شجاعت» کودکان تقویت هویت مادری، مأموریت کلان مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی کتاب سال بانوان، جلوه‌ای از تحول انقلاب اسلامی در عرصه نقش‌آفرینی زنان بوستان بانوان «کرامت»، پروژه‌ای ۷ هکتاری برای ارتقای نشاط بانوان مشهد لزوم‌ محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی در غزه از سوی کمیته حقوق کودک سازمان ملل متحد ۵۵ هزار مادر در خراسان شمالی تک فرزند هستند
سرخط خبرها
شتاب رشد زنان در آموزش عالی بالاتر از متوسط شتاب کل جمعیت دانشجویی کشور

شتاب رشد زنان در آموزش عالی بالاتر از متوسط شتاب کل جمعیت دانشجویی کشور

  • کد خبر: ۳۲۹۳۷۲
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۴
مدیرگروه پژوهش‌های آماری موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی حضور و رشد معنادار زنان در تحصیل در دانشگاه‌های کشور را نمونه توجه به عدالت آموزشی در کشور دانست و گفت: شتاب رشد زنان در آموزش عالی بالاتر از متوسط شتاب کل جمعیت دانشجویی کشور در ۵۰ سال اخیر بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد سعیدی اظهار کرد: آموزش عالی، به عنوان موتور محرکه پیشرفت و توسعه جوامع، همواره نقش اساسی در شکل‌دهی آینده یک ملت ایفا می‌کند. حضور فعال و معنادار زنان در این عرصه، نه تنها نشان‌دهنده فرصت‌های برابر و عدالت آموزشی است، بلکه به عنوان یک عامل کلیدی در رشد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جوامع نیز محسوب می‌شود. جمعیت دانشجویان زن از ۱۹۰۲۷ نفر در سال تحصیلی ۵۰-۱۳۴۹، به ۱.۵۱۰.۴۲۶ نفر در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ افزایش یافته است. این به معنای رشدی بیش از ۵۶ برابر در طول ۵۰ سال است. به عبارت دیگر، هر سال به طور متوسط بیش از ۲۹,۸۰۰ دانشجوی زن به جمعیت دانشجویی کشور اضافه شده است.

وی ادامه داد: متوسط رشد کل جمعیت دانشجویی در همین بازه زمانی ۵۰ ساله حدود ۵۰ برابر بوده است. این نشان می‌دهد که شتاب رشد زنان در آموزش عالی، حتی از متوسط شتاب کل جمعیت دانشجویی کشور بالاتر بوده است. این نشان دهنده توجه ویژه به آموزش زنان در سیاست‌های آموزشی کشور است.

مدیرگروه پژوهش‌های آماری موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی با یادآوری این نکته که در دهه ۸۰ (۱۳۸۸-۱۳۸۱)، سهم زنان در آموزش عالی ایران به بیش از ۵۰ درصد رسید، تصریح کرد: در این دوره، زنان در عرصه آموزش عالی، گوی سبقت را از مردان ربودند، که این امر نشان دهنده تغییرات اساسی در نگرش‌ها و فرصت‌های ارائه شده به زنان است. این گزارش تاکید می‌کند که این پیشرفت‌ها نشان دهنده توجه و اهمیت آموزش زنان در نظام جمهوری اسلامی ایران است و عقب ماندگی‌های قبل از انقلاب اسلامی به طور موثری جبران شده است. افزایش دسترسی به آموزش عالی برای زنان، به‌ویژه در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته، از جمله اولویت‌های اصلی در سیاست‌های آموزشی بوده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.