خانه‌داری| گل‌های مناسب سفره هفت‌سین کدامند؟ ایجاد یک تحول بنیادی در درک نقش زنان در جنگ در جامعه| بازخوانی تاریخ، تصویری مقتدر از مقاومت ارائه می‌دهد معرفی چند روش حمایتی والدین در شرایط جنگ از کودکان نوزدهمین شب میدان داری بانوان رسانه|امیدآفرینی نقش اصلی «پاتوق همبستگی رسانه و مردم» پیام یک معلم مشهدی به دانش آموزان| درس آخر: «عشق به کشور» هر خانه، یک پایگاه | همدلی به سبک بانوان محله «سیدرضی» کنترل وزن و بهبود سوخت‌وساز بدن با مصرف اندازه چای هیئت‌داری دختران مشهدی در «میدان حجاب» پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است سرانجام برگزاری ۲ هفته پایانی لیگ برتر هندبال بانوان چه می‌شود؟ بازخوانی جایگاه زنان در گذار از جنگ‌های کلاسیک به نبرد‌های ترکیبی طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای مخصوص عید نوروز در خانه + فیلم شهادت پشت شهادت؛ جای درستی از تاریخ ایستاده‌ایم درباره فواید قصه‌گویی والدین برای کودکان در شرایط جنگی نیم‌نگاهی به حضور تیم‌های ورزش‌های گروهی بانوان مشهدی در لیگ‌های برتر سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها
رفع مشکلات اقتصادی با ورود هوشمندانه زنان به این حوزه

رفع مشکلات اقتصادی با ورود هوشمندانه زنان به این حوزه

  • کد خبر: ۳۳۱۷۰۱
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳
مشاور رئیس‌جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی گفت: تا زمانی که اقتصاد از فضای سیاست‌زده فاصله نگیرد و شفافیت در بازار سرمایه ایجاد نشود، پیشرفت واقعی اتفاق نمی‌افتد. در این میان، بانوان می‌توانند با ورود هوشمندانه به حوزه اقتصاد، بخشی از این گره را باز کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معصومه آقاپور اظهار داشت: زمان آن رسیده است که زنان ایرانی توانمندی‌های خود را نه‌فقط در داخل کشور، بلکه در سطح بین‌المللی نیز به نمایش بگذارند.

وی پیشنهاد داد که اردو‌های مهارتی و نمایشگاه‌های بین‌المللی با محوریت کسب‌وکار‌های کوچک و هنر بانوان طراحی و اجرا شود تا بستری برای معرفی چهره تازه‌ای از توانمندی‌های زن ایرانی فراهم شود.

مشاور رئیس‌جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی با بیان اینکه نگاه مدیریتی به زنان در دولت چهاردهم جدی‌تر از گذشته دنبال می‌شود، افزود: در حال حاضر پنج زن در هیئت دولت فعال هستند و من نیز به‌عنوان نخستین زن در جایگاه مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور منصوب شده‌ام.

آقاپور تصریح کرد: رئیس‌جمهور به استانداران دستور داده است که از ظرفیت بانوان در سطوح مدیریتی استفاده شود. این اتفاق نشان‌دهنده تغییری مثبت در رویکرد کلان کشور نسبت به مشارکت زنان در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی است.

مشاور رئیس‌جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی به مشکلات ساختاری اقتصاد ایران اشاره کرد و گفت: تا زمانی که اقتصاد از فضای سیاست‌زده فاصله نگیرد و شفافیت در بازار سرمایه ایجاد نشود، پیشرفت واقعی اتفاق نمی‌افتد. در این میان، بانوان می‌توانند با ورود هوشمندانه به حوزه اقتصاد، بخشی از این گره را باز کنند.

وی تأکید کرد: رهبر انقلاب در دو دهه گذشته همواره بر اولویت داشتن اقتصاد تأکید کرده‌اند، اما مسیر تحقق این هدف نیازمند نقش‌آفرینی فعال‌تر بانوان است.

آقاپور همچنین از تسهیل روند صدور مجوز کسب‌وکار برای زنان، توسعه صنایع‌دستی و آغاز مذاکرات تجاری با کشور‌های اروپایی و همسایگان منطقه به‌عنوان گام‌های عملی دولت در حوزه اقتصاد خانواده یاد کرد.

به گفته مشاور رئیس‌جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی، با آماده‌سازی بستر تجارت با کشور‌هایی مانند فرانسه، روسیه و فنلاند، زنان باید با اعتماد به نفس بیشتری وارد عرصه بازرگانی بین‌المللی شوند و نقش خود را پررنگ‌تر کنند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.