کتاب سال بانوان، جلوه‌ای از تحول انقلاب اسلامی در عرصه نقش‌آفرینی زنان بوستان بانوان «کرامت»، پروژه‌ای ۷ هکتاری برای ارتقای نشاط بانوان مشهد ۵۵ هزار مادر در خراسان شمالی تک فرزند هستند سمنان، میزبان نخستین اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال بزرگسالان زنان درخشش دو ملی‌پوش خراسانی در مرحله فینال مسابقات بسکتبال کاپ آسیا کتابت یک نسخه قرآن کریم توسط ۷۵ هزار زن فارغ التحصیل برنامه سوادآموزی در مراکش نقش نهاد‌های مدنی کشور در کاهش مصرف سیگار توسط زنان و دختران جامعه ابتلاء به آلزایمر در زنان نسبت به مردان بیشتر است پاسخ رهبر معظم انقلاب به استفتائی درباره ایجاد محرمیت با شیردهی آگاهی از جنبه‌های حقوقی مهریه، کلید پیشگیری از بسیاری اختلافات آشنایی با نقش‌های حیاتی زنان در مدیریت بحران «فتح نو» با موضوع «زنان و جنگ» آغاز می‌شود | بازخوانی اندیشه‌ای در امتداد «فتح خون» برگزاری نمایشگاهی از آثار هنرمندان نوگرای زن در موزه هنر‌های معاصر تهران تیم ملی بسکتبال بانوان ایران از رسیدن به دیویژن A بازماند لزوم آشنایی و هم افزایی بانوان ادارات و مجموعه‌های دولتی و کمیسیون بانوان شورای شهر مشهد
سرخط خبرها
لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها

لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها

  • کد خبر: ۳۳۲۱۵۴
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱
سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری به خانواده‌ها، از عدم تحقق این مشوق‌ها خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن دهنوی اظهار کرد: در سیاست‌های کلی جمعیت مشوق‌های متعددی دیده شده بود، اما متاسفانه این مشوق‌های اقتصادی، در عمل به صورت کامل اجرایی نشد؛ به عنوان مثال مصوب شده بود که برای فرزند سوم تسهیلات و برای فرزند چهارم زمین به خانواده‌ها واگذار خواهد شد، اما این مشوق‌ها اجرایی نشده است.

وی با بیان این مطلب که طبق گزارش‌ها، مشوق‌های اقتصادی که برای حمایت از فرزندآوری در نظر گرفته شده به مخاطب اصلی تخصیص نیافته است، بیان کرد: متاسفانه خانواده‌ها به عنوان مخاطبان اصلی از این مشوق‌ها بهره‌مند نشده‌اند.

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه اعضای هیات نظارت بر لزوم اصلاح ساز و کار‌ها تاکید داشتند، افزود: ستاد ملی جمعیت پیشنهاد داد که به جای این مشوق‌ها که بعضا محقق نشده است باید بخشی از هزینه‌های فرزندآوری را پوشش بدهیم مثل هزینه پوشک، شیرخشک و هزینه‌های درمانی تا خانواده‌ها دغدغه تامین مالی فرزند آوری را نداشته باشند. علاوه بر این کار تبلیغی و رسانه‌ای افزایش یافته و مشوق‌هایی که در قانون مشخص شده، تخصیص یابد. همچنین شرایط شغلی را برای مادران و خانم‌های باردار تسهیل کنیم.

دهنوی علت اصلی کاهش نرخ باروری را تغییر باور‌ها و نگرش‌های فرهنگی خواند و افزود: متاسفانه در سال‌های اخیر اقدامات جدی برای اصلاح نگرش فرهنگی در مورد فرزندآوری انجام نشده است درحالی که بخش اصلی و مهم این سیاست‌ها مربوط به اقدامات فرهنگی و معیشتی است.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.