ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید احمد سیرجانی ۱۱۰۰ بانوی کارآفرین خراسان شمالی به صورت هدفمند حمایت می‌شوند انجام ششمین پیاده‌روی فضایی ۲ فضانورد زن هشدار جدی یک پژوهش: تحصیل‌کرده‌ها تمایلی به فرزندآوری ندارند راه‌اندازی موزه دفاع مقدس گیلان با ۱۲۴ محتوای مرتبط با زنان تشخیص اختلال رشد کودکان وظیفه خانواده نیست آشپزی | فوت و فن‌های پخت کلوچه مرغ؛ یک فینگرفود ترد و خوشمزه خانه‌داری | پلو چند دقیقه باید دم بکشد؟ تنبلی تخمدان؛ شایع‌ترین علت ناباروری در ایران و جهان سلامت باروری؛ یکی از پایه‌های مهم حمایت از خانواده دستور پخت بقچه گوشت خانگی | غذای خوشمزه و مجلسی با طرز تهیه‌ای ساده ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهیدان سید حسین و سید حسن هاشمی نظریه الگوبرداری از سیره نبوی برای ترمیم رابطه زناشویی نحوه دم کردن یک فنجان قهوه ترک اصیل هشدار یک پزشک درباره عوامل ایجاد آلودگی هوای داخل خانه رئیس فدراسیون والیبال: کار در قهرمانی آسیا سخت است اینفوگرافی | عوارض افزایش بیش از حد وزن در بارداری
سرخط خبرها
بیماران مبتلا به ام‌اس حمایت می‌شوند

بیماران مبتلا به ام‌اس حمایت می‌شوند

  • کد خبر: ۳۳۶۰۶۷
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۷
تفاهم‌نامه همکاری با هدف تمرکز بر ارتقای آگاهی و فراهم‌سازی زمینه اشتغال و مشارکت اقتصادی برای زنان مبتلا به بیماری‌ ام‌اس میان معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری و انجمن‌ ام‌اس ایران امضا شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراسمی با حضور بیماران‌ ام‌اس، خیرین، پزشکان و فعالان مدنی در محل انجمن‌ ام‌اس ایران برگزار شد. در این مراسم، آتوسا مهردوست، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری، حضور یافت و تفاهم‌نامه‌ای با محمدعلی صحرائیان، نایب‌رئیس انجمن‌ام‌اس ایران، امضا کرد.

مهردوست در این مراسم، ضمن تأکید بر اهمیت نقش سلامت زنان در سلامت خانواده و جامعه، گفت: در معاونت امور زنان و خانواده، سلامت را تنها یک مقوله پزشکی نمی‌دانیم، بلکه آن را ستون توسعه انسانی، توانمندسازی اجتماعی و پایداری خانواده می‌دانیم.

وی با اشاره به هدف این تفاهم‌نامه اظهار کرد: این همکاری در راستای شکل‌گیری یک اکوسیستم حمایتی، آگاهانه و مشارکت‌محور برای زنان مبتلا به‌ام‌اس با تمرکز بر دو محور اصلی: افزایش آگاهی عمومی و اصلاح نگرش‌های اجتماعی نسبت به بیماری‌ام‌اس و فراهم‌سازی زمینه اشتغال و مشارکت اقتصادی برای این بیماران، با هدف کاهش بار اقتصادی بر خانواده‌ها تدوین شده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری ادامه داد: ما زنان مبتلا به‌ام‌اس را افرادی با ظرفیت‌های ذهنی، علمی و اجتماعی ارزشمند می‌دانیم و این نگاه باید نقطه آغاز تحولی در سیاست‌گذاری‌ها باشد؛ تحولی که با جلب مشارکت نهاد‌های مدنی، رسانه‌ها، بخش سلامت و بخش خصوصی به ثمر می‌رسد.

مهردوست نقش معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری را در این مسیر، تسهیل‌گر تعامل و هم‌افزایی بین نهاد‌های تخصصی، دولتی و مردمی دانست و از همه کسانی که در ارتقای سلامت بیماران‌ام‌اس نقش دارند، قدردانی کرد.

وی بیان کرد: امیدوارم، امضای این تفاهم‌نامه، نقطه آغاز همکاری‌های مؤثرتر و گسترده‌تری در حمایت از زنان مبتلا به‌ام‌اس باشد و تصریح کرد: هیچ زنی نباید به دلیل ابتلا به بیماری، از فرصت‌های رشد، اشتغال و مشارکت اجتماعی محروم بماند.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.