ویدیو | قیام ایرانی‌ها برای نجات دختران ایران بررسی نقش مراکز مشاوره در حل تعارضات زوجین حرم امام رضا (ع)، میزبان همایش «بانوان ولایی» ویژه بانوان عرب‌زبان از کشور‌های غرب آسیا روایت رابطه انسانی و عاطفی میان پدر و دختر در فیلم سینمایی «زیبا صدایم کن» کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس هیچ‌گونه سقف مشخصی برای میزان مهریه در نظر نگرفته است تعیین وطن شرعی فرزندان از دیدگاه رهبر معظم انقلاب چه حکمی دارد؟ چگونه از آسیب‌های روحی کودک خود بعد از طلاق جلوگیری کنیم؟ مصوبه کاهش ساعت کار مادران دارای فرزند خردسال همچنان به قوت خود باقی است (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اعطای تسهیلات تا سقف ۴ میلیارد تومان به بانوان کارآفرینی که برای ۴۰ نفر شغل ایجاد کنند بانوی ملی پوش در مسابقات جام جهانی تیراندازی مونیخ چهارم شد صعود تیم ملی والیبال نشسته زنان ایران به نیمه‌نهایی رقابت‌های آسیایی با شکست مغولستان چطور می‌توان هنر گفت‌و‌گو را به کودکان آموخت؟ بانوان از سوار شدن در خودرو‌های خارج از عرف سازمان تاکسیرانی خودداری کنند ۶ بسکتبالیست دختر از خراسان رضوی به اردوی تیم ملی نوجوانان فراخوانده شدند صعود بانوی پینگ پنگ باز مشهدی در رنکینگ جهانی دعوت از ۴  بانوی خراسانی به اردوی تیم ملی فوتسال بزرگسالان برگزاری اولین دوره ملی جشنواره زنان و خانواده با هدف فرهنگسازی ارزش والای زن و خانواده در کشور ضرورت ترویج الگو‌های پوشش ایرانی‌اسلامی در جامعه| لباس باید مطابق با معیار‌های ایرانی‌اسلامی باشد آیا انجام تمرینات هوازی و مصرف چای سبز در کاهش وزن زنان موثر است؟
سرخط خبرها
لزوم توجه به استان‌هایی با نرخ باروری بیشتر و ظرفیت بالای اجرای قانون جوانی جمعیت

لزوم توجه به استان‌هایی با نرخ باروری بیشتر و ظرفیت بالای اجرای قانون جوانی جمعیت

  • کد خبر: ۳۳۶۹۳۹
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۶
عضو کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی گفت: استان‌هایی که نرخ باروری بیشتری دارند و رغبت بیشتری به جوانی جمعیت در آن‌ها وجود دارند، باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد امیر با تاکید بر ضرورت پیگیری و نظارت بر اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، اظهار کرد: قانون جوانی جمعیت توانسته است که مقداری از شیب کاهش جمعیت را که کشور طی سال‌های اخیر با آن مواجه بود، بگیرد، اما همچنان نیاز است که بر اجرای آن دقت و نظارت کافی صورت بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه در قانون جوانی جمعیت پیش‌بینی‌های خوب و مناسبی انجام شده، اما در مرحله اجرا مشکلاتی وجود دارد، گفت: قانون مشوق‌های خوبی برای ازدواج و فرزندآوری در قالب تسهیلات پیش بینی کرده است، اما کسی که می‌خواهد از این تسهیلات استفاده کند با یک الی دو سال معطلی مواجه می‌شود که حل این مشکل نیازمند اهتمام بیشتر دستگاه‌های متولی است.

این عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در ادامه به آسیب شناسی از قوانین موجود در زمینه حمایت از ازدواج و فرزندآوری پرداخت و عنوان کرد: اگر امروز به کسی بگوییم که ازدواج کن، میگوید که اول یابد به من کار بدهید؛ بر همین اساس باید گفت که موضوع بیکاری عملاً در قانون دیده نشده است و باید درباره آن تدبیری اندیشید. اینکه امروز یک جوان بیکار ازدواج نمی‌کند و اگر هم ازدواج کرده باشد، خودش را ملزم به فرزندآوری نمی‌کند، همه به بحث اشتغال ربط دارد.

امیر با طرح این پیشنهاد که در استان‌هایی که نرخ باروری بیشتری دارند و رغبت بیشتری به جوانی جمعیت در آنها وجود دارند، باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرند، اظهار کرد: تاکنون به دلیل شکایت‌های واصله درباره معطلی‌های طولانی دریافت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری جلساتی در کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس برگزار شده است و مسئولان مربوطه قول‌هایی جهت کاهش این معطلی داده‌اند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.