آغاز اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان از هفته آینده حضور موفق بانوان شمشیرباز خراسان رضوی در مسابقات کشوری| تیام عباس‌نژاد به اردوی تیم ملی دعوت شده است بازدید سرمربی تیم ملی تنیس روی میز بانوان از  زیرساخت‌های پینگ پنگ مشهد اماواگرهای خانواده ها درباره طرح جدید دولت برای تازه‌متولدان | امیدی برای مادر پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | از رفع سوء پیشینه بانوان تا فروش اموال ارتقای کیفیت خدمات مامایی در سال ۱۴۰۵ نیازمند نوآوری و بهره‌گیری از دانش روز «خواندن و خرید کتاب، پایدارترین لذت زندگی» | روایت معصومه موسویان؛ نویسنده‌ای که زندگی را به سبک دلش می‌نویسد «زن و هویت مشهد» | بخش اول: مهریه‌هایی که خرج عزای خورشید شد پایان رقابت‌های هاکی روی یخ بانوان| عروسک‌های هاکی به بازماندگان مدرسه شجره طیبه میناب تحویل داده می‌شود کسب رتبه دهم تیم ملی فوتسال زنان ایران در جدیدترین رنکینگ جهانی دختران هندبالیست ایران راهی قزاقستان شدند| اعلام جدول بازی های اولین دوره مسابقات هندبال قهرمانی زیر ۱۶ سال آسیا قهرمان لیگ برتر بسکتبال زنان مشخص شد «می‌روم تا واقعه کربلا دوباره تکرار نشود» | روایت مادر از پسری که به عشق حضرت زینب (س) به سوریه رفت پول، قاتل خاموش زندگی مشترک| بررسی‌ها چه می‌گوید؟ شرط حضور تیم ملی بانوان در بازی‌های آسیایی ناگویا چیست؟ تأثیر فرزندآوری بر کاهش ابتلا به سرطان تخمدان در زنان
سرخط خبرها
دختر شهید سپهبد سلامی:  هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم

دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم

  • کد خبر: ۳۴۲۹۴۸
  • ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲
دختر شهید سپهد سلامی گفت: ما زنان، مادران و دختران شهدا اعلام می‌کنیم که ما باقیمانده هستی خود را برای تحقق این سخن چند روز قبل رهبر عظیم‌الشان انقلاب را که فرمودند «ملت ایران به توفیق الهی عزیز است و عزیز خواهد بود، پیروز است و پیروز خواهد بود»، بازهم به میدان می‌آوریم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دختر شهید سلامی با بیان اینکه ترور شبانه فرماندهان و دانشمندان سرافراز ایران و خانواده‌های آنان نشانی جز عجز و درماندگی و شکستشان در برابر رشادت و هنر دفاع این مردان بزرگ در طول سالیان گذشته ندارد، گفت: توهمات و فتنه‌های آمریکا و رژیم صهیونی علیه ملت ایران و هیمنه پوشالی آنان بار‌ها با مجاهدت‌های خلاقانه و مخلصانه این مردان بزرگ نقش بر آب شده بود.

وی با بیان اینکه صفحات زرین تاریخ این مرز و بوم تصاویری درخشان از ایمان، اخلاص، شجاعت و نبوغ شهیدان والامقام دارد، افزود: هدف از ترور‌های ناجوانمردانه دشمن چیزی بود که شهید حاج‌حسین سلامی قبلاً بیان و تاکید کرد که «صهیونیست‌ها با این ترور‌ها به دنبال فروپاشی روانی جامعه ما هستند تا این جامعه را از اراده برای ایستادن منصرف کنند، غافل از اینکه ما هرچه بیشتر شهید در این راه تقدیم می‌کنیم، قوی‌تر می‌شویم.»

وی خاطرنشان کرد: همه ما شاهد بودیم که در تمام روز‌های پس از جنگ تحمیلی اخیر، تیر‌های فتنه دشمنان با سد یکپارچه، یک‌صدا و نفوذناپذیر ملت متمدن، دشمن‌شناس و بابصیرت ایران متوقف شد و همه توهمات آنان به‌سرعت فروپاشید.

دختر شهید سلامی گفت: در کنار حماسه این ملت بزرگ و ستودنی، اثر هدایت‌های الهی فرمانده کل قوا برای عبور عزتمندانه ملت از نیل‌ها را به چشم دیدیم.

وی تصریح کرد: از همه ارکان نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و پاسداران هوافضای سپاه برای دفاع از سرزمین‌مان و خورد کردن استخوان‌های متجاوزان در زیر ضربات سرسخت موشکی و پهپادی و انتقام زودهنگام خون شهدای عزیز ملت را قدردان باشیم.

دختر شهید سلامی تصریح کرد: سرنوشت ۱۲ روز جنگ تحمیلی دشمنان و دفاع مقدس ملت ایران جز ناکامی دشمنان در دستیابی به اهداف حداقلی و حداکثری و له‌شدن هیمنه پوشالی آنان در زیر ضربات موشک‌ها و پهپاد‌های ایرانی نبود.

وی گفت: پایان نبرد همانی شد که سالیان قبل سپهبد شهید حاج‌قاسم سلیمانی به دشمنان ابله اعلام کردند که «جنگ را شما آغاز می‌کنید ولی پایانش را ما رقم خواهیم زد.»

دختر شهید سلامی خاطرنشان کرد: عقلانیت سیاسی و تجربه میدانی این روز‌ها مجدداً ثابت کرد که هیچ دشمنی راه‌حلی برای طرف مقابل خود ایجاد نمی‌کند و این نبرد تاریخی را تا پایان خروج آمریکا از منطقه و نابودی رژیم صهیونیستی ادامه خواهیم داد.

وی گفت: ما زنان، مادران و دختران شهدا اعلام می‌کنیم که ما باقیمانده هستی خود را برای تحقق این سخن چند روز قبل رهبر عظیم‌الشان انقلاب را که فرمودند «ملت ایران به توفیق الهی عزیز است و عزیز خواهد بود، پیروز است و پیروز خواهد بود»، بازهم به میدان می‌آوریم. آماده‌ایم همه هستی و سرمایه‌های خود را تا رسیدن به قله‌های پیروزی و فتح عظیم فدا کنیم و ایمان داریم آینده از آن ماست، زیرا خدا با ما است.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.