تکرار افتخارآفرینی دختران بسکتبالیست خراسانی در لیگ ملت‌های آسیا | تیم ملی مدال برنز گرفت سهم ۳۶ درصدی زنان از  پست‌های مدیریتی خراسان رضوی آغاز سومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان در رده جوانان از امروز (دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵) ریشه بگو‌مگو‌های تمام‌نشدنی میان زوجین در زندگی مشترک‌شان چیست؟ سردرگمی مادران جوان در هدایت فضای مجازی برای بهبود در فرزندپروری | راهکار چیست؟ هوش مصنوعی و تحول دوگانه در بازار کار زنان ضمانت کمیته امداد کشور از وام‌های قرض‌الحسنه اشتغال زنان تحت پوشش این سازمان درباره کتاب تفریظ شده «من زنده‌ام» توسط رهبر شهید چه می‌دانید؟ طلاق؛ یکی از دلایل افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در کشور تیم دختران ایران در المپیاد جهانی جغرافیا خوش درخشید آمادگی کامل تیم فوتبال خاتون بم برای حضور در لیگ قهرمانان زنان آسیا دستور پخت کیک مرغ در خانه + فیلم ویدیو | نقش مادر یک خلبان در شکست کودتای نوژه خانم‌ها قلاب‌بافی را فراموش نکنید تا آلزایمر نگیرید! آزادی بیش از ۱۰۰ مددجو از ندامتگاه زنان در تهران درخشش دختران بسکتبالیست نیشابوری در مسابقات لیگ ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا آغاز چهارمین مرحله اردوی تیم ملی هندبال بانوان از ۲۸ مردادماه ۱۴۰۵ دختر ۹ ساله جانباز مدرسه میناب، سرپرست معنوی پاراآسیایی ناگویا شد افزایش ۷ برابری تعداد جمعیت مجرد قطعی نسبت به دو دهه گذشته در کشور نگاهی به روش‌های ورود گسترده میکروپلاستیک‌ها به بدن انسان
سرخط خبرها
زنان مایه افتخار ایران هستند

زنان مایه افتخار ایران هستند

  • کد خبر: ۳۴۳۱۳۰
  • ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۴
معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری با اشاره به اینکه زنان مایه افتخار ایران هستند، گفت: حضور پررنگ آنها در مراسم فرهنگی و هنری نشان‌دهنده جایگاه والای زنان در ساخت فرهنگی و پیشرفت اجتماعی کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر اظهار کرد: ما یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های اجتماعی‌مان را در بین هنرمندان داریم.

وی با تاکید بر اینکه هنرمند زبان ویژه‌ای دارد، ترکیبی از نماد، حس، تصویر، و فرم و با همین زبان است که می‌تواند احساسات، درک‌ها، انتقاد‌ها و حتی پیشنهاد‌های اصلاحی را بسیار دقیق‌تر و رساتر از یک متن مکتوب یا یک گزارش رسمی منتقل کند، ادامه داد: چیزی که شاید در قالب کلمه، نیازمند صد‌ها صفحه باشد، در اثر هنری، گاه در یک قاب، یک تصویر یا یک اجرا به‌صورت کامل و مستقیم به مخاطب منتقل می‌شود.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به اینکه برگزاری رویداد‌های هنری و فرهنگی با محوریت هنر‌های تجسمی، موسیقی و نمایش‌های آئینی می‌تواند به بازسازی هویت فرهنگی جامعه کمک کند، افزود: این رویدادها، با توجه به هم‌زمانی با ایام عاشورا و یادآوری دوران پس از جنگ تحمیلی، بستری دوگانه برای تداوم معنویت و بازسازی جمعی است.

بهروزآذر بیان کرد: خوشحالیم که بخش عمده‌ای از هنرمندان شرکت‌کننده در این مراسم را زنان تشکیل داده‌اند. این حضور پررنگ زنان، نشان‌دهنده جایگاه والای آنها در ساخت فرهنگی و پیشرفت اجتماعی کشور است.

وی ادامه داد: زنان واقعاً مایه افتخار ایران هستند و به‌درستی ۲ بال پرواز جمهوری اسلامی ایران به‌شمار می‌آیند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.