نماینده خراسان رضوی بازهم بدون کسب امتیاز در هفته نهم لیگ فوتسال بانوان کشور حضور تیم ملی والیبال بانوان ایران در ۵ رویداد بین المللی ورود مؤثرتر نظام سلامت به مسائل تخصصی زنان با تصویب سند سلامت آن‌ها آشنایی با ۵ علت مهم درد شکم در زنان که باید جدی گرفته شوند لیپیدما، بیماری مزمنی که بیشتر زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد هشدار یک کارشناس درباره وجود فلزات سنگین در محصولات آرایشی غیرمجاز لزوم تجمیع ظرفیت‌ها برای توانمندسازی زنان کشور پایان نیم فصل نخست رقابت‌های لیگ برتر والیبال بانوان| تیم‌های آرکا و سایپا در گروه‌های اول و دوم صدرنشین شدند کتاب «شهناز خانم»، روایت حضور زنان در مقاومت خرمشهر خانواده، محور اصلی الگوی سوم زن مسلمان ماجرای بازیگر شدن مرحوم شیرین یزدان‌بخش چه بود؟ حاشیه سازی عجیب تیم فوتسال بانوان خراسان رضوی در لیگ برتر سن ازدواج زنان، یکی از متغیر‌های مؤثر بر فرزندآوری ابتلا به پوکی استخوان، تهدیدی برای یک‌سوم زنان کشور سهم پایین زنان کشور در اهدای خون
سرخط خبرها
دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم

دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۹۷۳۳
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
کیک هویج می‌تواند به تقویت بینایی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و افزایش سطح انرژی کمک کند.  
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک هویج می‌تواند به تقویت بینایی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و افزایش سطح انرژی کمک کند. همچنین، به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان‌ها در هویج، کیک هویج می‌تواند در مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو و پیری زودرس سلول‌ها موثر باشد.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۵ عدد

شکر: ۲۱۰ گرم (یک پیمانه)

آرد: ۱۸۰ گرم (۱ و ۱/۳ پیمانه)

روغن مایع: ۱۶۰ گرم (۳/۴ پیمانه)

بکینگ پودر: ۶ گرم (۱ ق چ پر)

دارچین: ۶ گرم (۱ ق چ پر)

هویج ریز رنده شده: ۲۰۰ گرم

پودر گردو: جهت تزیین

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا از حالت لختی دربیاید. سپس شکر را کم کم اضافه کنید تا یک مایع کرم رنگ و کشداری داشته باشید.

در این مرحله، روغن مایع و هویج را اضافه کنید و درحد مخلوط شدن هم بزنید.

بعد از آن، آرد و بکینگ پودر و پودر دارچین را الک کرده و توی دو الی سه مرحله به مواد قبلی اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.

سپس مواد را داخل قالب ۲۰ در ۳۰ بریزید و روی ان را گردو رنده شده بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۵ درجه بپزید.

وقتی از فر دراوردید و کاملا خنک شد، کاغذ روغنی آن را جدا کنید و به هر اندازه‌ای که خواستید برش بزنید و سرو کنید. / نوش جان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.