هانیه رستمیان به فینال تپانچه جام جهانی صعود کرد نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ مهمترین توصیه‌های خودمراقبتی در برابر اشعه فرابنفش خورشید رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور
سرخط خبرها
بوستان‌های بانوان در مشهد افزایش می‌یابد

بوستان‌های بانوان در مشهد افزایش می‌یابد

  • کد خبر: ۳۵۴۳۰۲
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴
  • ۱
رئیس کمیسیون امور بانوان و خانواده شورای‌اسلامی‌شهر مشهد با اشاره اینکه بوستان‌های بانوان در مشهد افزایش می‌یابد، گفت: بسیاری از بانوانی که در مناطقی زندگی می‌کنند که بوستان ویژه بانوان وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه سلیمی با اشاره به اینکه استقبال از بوستان‌های بانوان شهرمان بسیار خوب است، اظهار کرد: بسیاری از بانوانی که در مناطقی زندگی می‌کنند که بوستان ویژه بانوان وجود ندارد، پیگیر ساخت این فضای اختصاصی ویژه بانوان در محله خود هستند. برخی دیگر از بانوان نیز که مدیریت شهری در حال ساخت بوستان بانوان در منطقه آنهاست، پیگیر تکمیل سریع‌تر این فضا‌ها هستند.

وی با اشاره به اینکه طراحی‌های انجام‌شده در بوستان‌های ویژه بانوان شروع خوبی داشت، اما بسیاری از این طراحی‌ها براساس نیاز‌های بانوان طراحی نشده بود، افزود: لازم است مشاوران و طراحان این بوستان‌ها در هنگام طراحی فضا و امکانات در این فضاها، نیاز‌های بانوان را نیز مد‌نظر قرار دهند و براساس این‌نیازها، طراحی‌ها را انجام دهند.

افزایش سالانه اعتبارات بانوان در شورای‌اسلامی‌شهر

رئیس کمیسیون امور بانوان و خانواده شورای‌اسلامی‌شهر مشهد با تأکید براینکه هر‌سال بودجه بانوان در اعتبارات دیده‌شده برای آنها در شورای‌اسلامی‌شهر مشهد و شهرداری افزایش می‌یابد، ادامه داد: سعی می‌کنیم در سال‌۱۴۰۵ پس از افزایش این بودجه، بخشی از آن را به ساخت بوستان‌های ویژه بانوان اختصاص دهیم تا مناطق بیشتری از وجود چنین فضا‌هایی برخوردار شوند و بانوان در مناطق مختلف شهر به این بوستان‌ها دسترسی داشته باشند.

به گفته سلیمی، بودجه مصوب‌شده بانوان در محلات مختلف مشهد به بخش‌های مختلف سخت‌افزاری و نرم‌افزاری اختصاص می‌یابد. ساخت بوستان‌ها، سالن‌های ورزشی و طرح‌های اشتغال‌زایی و کارآفرینی از جمله بخش‌های سخت‌افزاری است و طرح‌هایی مانند «ترنم» و «باهم» نیز در قالب پروژه‌های نرم‌افزاری مورد‌توجه کمیسیون بانوان و خانواده شورای‌اسلامی‌شهر است که این موارد در حال اجراست.

وی با اشاره ساخت و تجهیز سالن‌های ورزشی در مشهد ویژه بانوان، اضافه کرد: به‌عنوان‌مثال برای ساخت سالن ورزشی وکیل‌آباد بیش از ۱۰۰‌میلیارد تومان هزینه شده است؛ همچنین، ساخت سالن ورزشی بهشت آغاز شده و علاوه‌بر‌این، سالن ورزشی شهربانو در اختیار بانوان قرار گرفته است و ساخت سالن ورزشی شهرک صابر ۷۰‌درصد پیشرفت فیزیکی دارد. همه این سالن‌ها با بخشی از بودجه مصوب ویژه بانوان در شورای‌اسلامی‌شهر مشهد ساخته شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
0
0
تورو خدا به این حاشیه شهر مشهد توس هم سرس بزنید ماهم بخدا دل داریم ادم هستیم باید زندگی کنیم