ضرورت انجام سالانه تست تراکم استخوان برای زنان بالای ۶۵ سال معرفی مزایای شگفت‌انگیز بارداری در سنین بالای ۳۵ سال برای مادر و کودک کسب پیروزی پرگل تیم ملی فوتبال زیر ۱۷ سال دختران ایران مقابل کویت ارسال ۱۷۶ فیلم و ۱۹۷۲ عکس به جشنواره زنان روستا و عشایر «ایران‌مهر» زنان روستایی و عشایری، قهرمانان و سربازان گمنام امنیت غذایی کشور توسعه توانمندسازی زنان با رشد صادرات صنایع دستی به بازار‌های هدف نگاهی به پیشروی بانوان در بازار کار و ایجاد کسب‌وکار باخبرشدن جانباز جنگ ۱۲روزه پس از ۱۱۲ روز، از شهادت پدر و مادرش ثبت سالانه بیش از ۱۹ هزار مورد جدید از سرطان پستان در کشور انتخابی درست با آگاهی و آموزش در کنار مشاوره قبل از ازدواج راه‌اندازی حدود ۴ هزار و ۵۰۰ صندوق خرد زنان در بخش کشاورزی کشور کسب رتبه یازدهم آسیا توسط تیم ملی تنیس روی میز زنان ایران آموزش مهارت‌های فنی‌وحرفه‌ای برای ۱۱ گروه هدف، در مرکز دولتی آموزش فنی‌وحرفه‌ای «نجمه» مشهد هم‌افزایی دستگاه‌ها برای تقویت دیپلماسی فرهنگی زنان در مشهد راهکارهایی ساده برای غلبه بر خواب و درک فیض نماز صبح راهکارهای محافظتی برای پیشگیری از عود سرطان سینه
سرخط خبرها
طرز تهیه کیک اسفنجی مخصوص خامه کشی+ آموزش خامه‌کشی و فیلم

طرز تهیه کیک اسفنجی مخصوص خامه کشی+ آموزش خامه‌کشی و فیلم

  • کد خبر: ۳۶۱۱۹۰
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۴
کیک اسفنجی یکی از کیک‌هایی است که ساده است و معمولاً به عنوان یک کیک پایه برای انواع تزیینات و خامه کشی شناخته می‌شود.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک اسفنجی یکی از کیک‌هایی است که ساده است و معمولاً به عنوان یک کیک پایه برای انواع تزیینات و خامه کشی شناخته می‌شود.

کیک اسفنجی:

مواد لازم به اندازه کیک ۱ کیلویی

تخم مرغ: ۴ عدد

آرد: ۱۲۰ گرم

شکر: ۱۰۰ گرم

آب جوش: ۴۰ گرم

وانیل: کمی

روغن مایع: ۴۰ گرم

بکینگ پودر: ۱/۲ ق مرباخوری

(مناسب برای قالب: ۱۸ سانتی متری)

خامه کشی:

مواد لازم به اندازه کیک ۱ کیلویی

خامه قنادی: ۸۰۰ گرم

موز: ۱ عدد متوسط

گردو و شکلات چیپسی: به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا سفیده و زرده از هم جدا کنید و سفیده‌ها را فرم بدید تا کاملا سفید و ابری شکل شود. سپس زرده‌ها را با آب جوش و وانیل کمی بزنید تا کرم رنگ شود. در مرحله بعد، لازم است چند مرحله شکر را اضافه کنید تا مواد غلیظ و کرمی داشته باشید. سپس روغن اضافه کرده، آرد و بکینگ پودر را باهم الک و به مواد قبلی توی سه مرحله اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.

وقتی مواد کاملا یکدست شد، داخل قالب ۱۸ سانت که کاغذ روغنی انداختید بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه بپزید.

طریقه خامه کشی:

ابتدا خامه شیرین شده قنادی که کمی شل شده را داخل کاسه فلزی بریزید و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با همزن برقی فرم بدهید.

در این مرحله اصلا عجله نکنید تا خامه کاملا فرم بگیرد و دیواره‌های ظرف فلزی هیچ‌گونه یخ زدگی نداشته باشد. سپس کیک‌ها را از قالب خارج کرده، از وسط به دو‌قسمت مساوی تقسیم کنید.

فراموش نکنید حتما از گردون استفاده کنید، همچنین، خامه‌ها را با استفاده از کاکائو یا نسکافه می‌توانید مزه دار کنید.

خامه را داخل قیف بریزید و مطابق فیلم وسط و دور تا دور کیک را خامه بزنید.

استرکشی کنید و بعد از ۸ ساعت استراحت داخل یخچال، خامه کشی کرده، روی کیک را با خامه و ماسوره مدنظر تزیین کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.