آغاز‌به‌کار اولین طرح شبکه اجتماعی دختران انقلاب در مشهد فرصت‌های مترویی نگاهی کوتاه به رمان «سرخی بعد از سحرگه» | گمشده‌های زندگی رمزگشایی از کلیدواژه‌ای به‌نام «چهل‌خانه» باید در کابینه دولت جدید از زنان توانمند استفاده شود بانوان و مادران ما، پیشران شرکت در انتخاب هستند پیامدهای بلوغ زودرس؛ از ابتلا به سرطان سینه تا بیماری‌های قلبی آسیب شناسی تجربه مادری در خانواده ایرانی «سفیران مهر» از بانوان تازه‌مسلمان‌شده روایت می‌کند صعود سه‌پله‌ای هندبال دختران ایران بانوان نقش تاثیرگذاری در شکل گیری تفکر سیاسی خانواده دارند تاکید شهید جمهور بر مساله تعهد به خانواده و عدالت جنسیتی حضور زنان در انتخابات از پیش نیاز‌های توسعه یافتگی سیاسی است عرصه انتخابات هم حق و هم تکلیف بر زنان است بررسی مشارکت سیاسی زنان | مسائل زنان ایرانی متفاوت با سایر کشورهاست چگونه حضانت فرزند از پدر گرفته می‌شود؟ «روشنگری» مهم‌ترین نقش زنان در جامعه است دخالت در سیاست و مقدرات اساسی کشور حق و تکلیف زنان است عنبر بسای و عود بسوزان و گل بریز* از کدام بانوان ورزشکار خراسانی در نخستین دوره اعطای نشان «کاوه»، تقدیر شد؟
سرخط خبرها
صعود سه‌پله‌ای هندبال دختران ایران

صعود سه‌پله‌ای هندبال دختران ایران

  • کد خبر: ۲۳۶۲۳۸
  • ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۹
مسابقات هندبال قهرمانی دختران جوان جهان در حالی با سه پله صعود برای تیم ایران به پایان رسید که جامعه هندبال امیدوار است با ادامه حمایت از این نسل، آینده خوبی در انتظار هندبال بانوان باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، بیست‌وچهارمین دوره رقابت‌های هندبال قهرمانی دختران جهان در حالی به روز‌های پایانی خود نزدیک می‌شود که تیم ایران در دومین حضور خود در این رده سنی، توانست با کسب یک پیروزی دیگر با سه پله صعود در رده بیست‌وهفتم جهان قرار بگیرد.

این تیم در مرحله مقدماتی رقابت‌های قهرمانی جهان با تیم‌های هلند (دارنده مدال برنز دوره قبل بازیها)، رومانی نامدار، برزیل دارنده مقام سوم قاره آمریکا هم گروه بود. ایران در این مرحله هر سه بازی را به رقبای نامدار خود واگذار کرد، اما دختران ایران بازی به بازی بهتر شدند. به طوریکه در بازی مقابل هلند ۳۴ بر ۱۱ باختند، اما مقابل برزیل این اختلاف را به عدد هشت رسانده و با نتیجه ۳۰ بر ۲۲ شکست را پذیرا شدند.

در ادامه تیم ایران وارد مرحله پرزیدنت کاپ شد و باز هم با تیم‌های مدعی، چون تونس و شیلی هم گروه شد. در این مرحله شاگردان نشمین شافعیان با یک شکست و یک برد برای کسب رتبه ۲۵ تا ۲۸ به مصاف چک رفتند. در این بازی هم تیم ایران ۲۹ بر ۱۷ باخت، اما بازی خوبی را به نمایش گذاشت. در بازی نهایی هندبالیست‌های جوان کشورمان برابر ازبکستان از رقبای قدر خود در آسیا قرار گرفتند و با برتری پر گل ۴۰ بر ۳۱ ضمن صعود سه پله‌ای در جهان در رده بیست و هفتم این رویداد ایستاده و با طعم پیروزی به کار خود در آوردگاه جهانی پایان دادند.

بررسی نتایج این تیم نشان می‌دهد که هندبالیست‌های دختر ایران بازی به بازی بهتر شده و تکتیک‌ها و تاکتیک‌های کادر فنی را در زمین به اجرا گذاشتند و در نهایت توانستند شعار تیم خود را مبنی بر تلاش برای تحقق «رویای مشترک» را محقق کنند.

در این رقابت ها، الناز یارمحمد توسکی دروازه بان ایران دو بار، فاطمه مریخ و نسترن گودرزی فراهانی هر کدام یک بار به عنوان برترین بازیکن زمین شناخته شدند.

نتایج کامل تیم ایران در آوردگاه جهانی به این ترتیب است:

ایران ۱۱- هلند ۳۴

ایران ۱۵ - رومان ۳۲ (الناز یار محمد توسکی برترین بازیکن زمین)

ایران ۲۲- برزیل ۳۰ (الناز یار محمد توسکی برترین بازیکن زمین)

مرحله پرزیدنت کاپ:

ایران ۲۳- تونس ۲۶ (فاطمه مریخ برترین بازیکن زمین)

ایران ۲۷ - شیلی ۲۵

کسب رتبه ۲۵ الی ۲۸ جهان:

ایران ۱۷- چک ۲۹

ایران ۴۰- ازبکستان ۳۱ (نسترن فراهانی گودرزی برترین بازیکن زمین)

تیم هندبال دختران ایران برای اولین بار با دو بازی تدارکاتی برابر تیم بلاروس راهی مسابقات قهرمانی جهان شد. نسل طلایی هندبال زنان کشورمان، نسلی جوان، با انگیزه و پرتلاش هستند که با تداوم موفقیت هایشان در میادین جهانی خیال فدراسیون هندبال را برای سال‌ها در مسیر توسعه هندبال زنان آسوده خواهد کرد.

دو سال قبل ده نفر از این ترکیب برای نخستین بار در تاریخ ورزش‌های توپی و تیمی زنان ایران در آوردگاه جهانی و در همین شهر اسکوپیه مقدونیه شمالی در رده شانزدهم مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان ایستاد و حالا این تیم در رقابت‌های قهرمانی جهان در رده سنی جوانان ایران را سه پله در جهان ارتقاء داد تا اسکوپیه شهری «خوش شانس» برای هندبال زنان ایران باشد.

آسمان بدوی، فاطمه مریخ، شهرزاد نصوحی، نسترن فراهانی، الناز یارمحمدی توسکی، مائده عشاقی، زهرا فتوتی، صبا دهقانی، فاطمه شاهین، سعیده غصنفری، آروز بهمئی، الهه نیکان، صبا زنگنه، محدثه شعبانی، غزاله مهری، هستی آرین‌فر ۱۶ بازیکن ایران در این مسابقات بودند. مریم رضائیان (سرپرست)، نشیمن شافعیان (سرمربی) و نسترن ابریشم کار (فیزیوتراپ) کادر فنی تیم ملی ایران را تشکیل می‌دادند.

نگاهی به نتایج تیم‌های حاضر در مسابقات قهرمانی جهان

با پایان یافتن مرحله پرزیدنت کاپ تکلیف رده بندی تیم‌های نهم تا سی و دوم بیست و و چهارمین دوره مسابقات هندبال قهرمانی دختران جوان مشخص شد. این رده بندی به این ترتیب است:

۹-آلمان، ۱۰- نروژ، ۱۱- رومانی، ۱۲- مونته نگرو، ۱۳- مصر، ۱۴- کره جنوبی، ۱۵- چین، ۱۶- مقدونیه شمالی، ۱۷- اسپانیا، ۱۸- آنگولا، ۱۹- برزیل، ۲۰- ژاپن، ۲۱- آرژانتین، ۲۲- صربستان، ۲۳- گینه، ۲۴- تونس، ۲۵- چک، ۲۶-چین تایپه، ۲۷- ایران، ۲۸- ازبکستان، ۲۹- شیلی، ۳۰- آمریکا، ۳۱- الجزایر، ۳۲- مکزیک

تکلیف تیم‌های رده اول تا هشتم نیز در روز‌های نهم و دهم تیرماه مشخص خواهد شد.

از قاره آسیا، ۵ تیم در این رویداد حاضر بود. تیم کره جنوبی با ترکیب کامل بازیکنانی در رقابت‌های مقدونیه حاضر شد که همین تیم در مسابقات رده نوجوانان مدال طلا گرفت، اما در رده جوانان به عنوان چهاردهمی بسنده کرد. تیم ژاپن بیستم و چین در رده شانزدهم ایستاد. چین تایپه بیست و ششم، ایران بیست و هفتم و ازبکستان بیست و هشتم شدند.

تیم نروژ قهرمان دوره قبل این بازی‌ها به عنوان دهمی رسید و نه پله در رده سنی جوانان سقوط کرد. هلند رقیب ایران در مرحله مقدماتی باز هم به مرحله نیمه نهایی راه یافت تا شانس خود را برای تصاحب سکو بالا ببرد. اسپانیایی که در هندبال مردان نامدار است در هندبال جوانان دختر در رده هفدهم ایستاد. مقدونیه شمالی که برای دومین بار میزبان یک رویداد هندبالی در سطح جهان بود در مکان شانزدهم قرار گرفت.

نکته حایز اهمیت در حضور این دوره از تیم هندبال دختران ایران در مسابقات قهرمانی جهانی، حضور میترا نوری به عنوان ناظر فنی فدراسیون جهانی برای چندمین دوره متوالی در رقابت‌هایی در سطح قهرمانی جهانی و حضور دو کوبل داوری از زنان و مردان ایران برای نخستین بار در این رقابت‌ها می‌باشد که سرفصلی جدید از حضور نمایندگان ایران در حوزه داوری و قضاوت پس از سال‌ها را رقم خواهد زد.

منبع: مهر 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.