بررسی جایگاه نقش مادری در مکتب اهل‌بیت (ع) فعالیت در رشته صنایع دستی، خانواده محور است برگزاری المپیاد ملی _ تخصصی امدادونجات جمعیت هلال‌احمر با حضور ۱۲۶ نجاتگر زن در مازندران برگزاری اردو‌های تیم ملی فوتبال بانوان به صورت مینی‌کمپ تلاش آگاهانه صنعت زیبایی برای ایجاد احساس زشت بودن در افراد| وقتی مرز میان صداقت و تفاخر باریک می‌شود نماینده خراسان رضوی بازهم بدون کسب امتیاز در هفته نهم لیگ فوتسال بانوان کشور حضور تیم ملی والیبال بانوان ایران در ۵ رویداد بین المللی ورود مؤثرتر نظام سلامت به مسائل تخصصی زنان با تصویب سند سلامت آن‌ها آشنایی با ۵ علت مهم درد شکم در زنان که باید جدی گرفته شوند لیپیدما، بیماری مزمنی که بیشتر زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد هشدار یک کارشناس درباره وجود فلزات سنگین در محصولات آرایشی غیرمجاز لزوم تجمیع ظرفیت‌ها برای توانمندسازی زنان کشور پایان نیم فصل نخست رقابت‌های لیگ برتر والیبال بانوان| تیم‌های آرکا و سایپا در گروه‌های اول و دوم صدرنشین شدند کتاب «شهناز خانم»، روایت حضور زنان در مقاومت خرمشهر خانواده، محور اصلی الگوی سوم زن مسلمان ماجرای بازیگر شدن مرحوم شیرین یزدان‌بخش چه بود؟ حاشیه سازی عجیب تیم فوتسال بانوان خراسان رضوی در لیگ برتر
سرخط خبرها
استفاده کاربردی از یخ در پخت غذا‌های ایرانی

استفاده کاربردی از یخ در پخت غذا‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۰۱۶۲۶
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶
یخ می‌تواند به شما در پخت بهتر غذا‌های ایرانی کمک کند، زیرا به غذا شوک وارد کرده و طعم بهتری را به آن می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یخ می‌تواند به شما در پخت بهتر غذا‌های ایرانی کمک کند، زیرا به غذا‌ شوک وارد کرده و طعم بهتری را به آن می‌دهد.

یکی از کاربردهای یخ در پخت غذاها این است که اگر چربی خورشتتان زیاد بود می‌توانید تکه‌ای یخ را داخل ملاقه بگذارید و کف آن را روی خورشت یا سوپ قرار دهید، بدین ترتیب چربی‌های خورشت به ملاقه می‌چسبند.

استفاده از یخ در هنگام صاف کردن برنج، آن زمان که برنج در آب جوش در حال پخته شدن است، می‌تواند به برنج شوک وارد کرده و قد برنج را بلند کند.

همچنین، برای یکدست شدن سس، تمام محتویات سس را با یک تکه یخ داخل شیشه دردار بریزید، تکان دهید و سپس یخ را در آورید، سس یکدست شما آماده است.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.