به گزارش شهرآرانیوز؛ لیلا رضازاده با اشاره به آغاز پویش ملی «روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم» گفت: این پویش با هدف افزایش آگاهی مردم نسبت به اهمیت اصلاح سبک زندگی، تغذیه و استفاده از روغنهای مناسب در نظر گرفته شده و تا ۳۰ آذر ادامه دارد.
وی روغنهای «کانولا و زیتون» را بهترین روغن برای پخت و پز دانست و افزود: برای سرخ کردن نیز فقط باید از روغنهای مخصوص سرخکردن استفاده کرد.
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت کرمانشاه ادامه داد: روغن کنجد نیز روغن خوبی است و سیستم ایمنی را تقویت میکند، به علاوه ماندگاری بالایی دارد.
رضازاده با بیان اینکه همه روغنهای گفته شده تنها باید برای پخت و پز استفاده شود و به هیچ عنوان برای سرخکردن مورد استفاده قرار نگیرد، گفت: تنها روغنی که میتواند برای سرخ کردن استفاده شود، روغنهای مخصوص سرخکردنی است که معمولاً مخلوطی از آفتابگردان، سویا و کانولا هستند.
منبع: ایسنا