درباره بازی و سرگرمی کودکان در آپارتمان | تو بازی، ما راضی جایگاه زن در حکمرانی جمهوری اسلامی ایران رقابت دانش آموزان در سومین دوره المپیاد ورزشی بانوان «جام شهربانو» نقش خطیر زنان در گام دوم انقلاب صعود سه‌پله‌ای دختر ملی پوش تنیس روی میز مشهد در رنکینگ جدید جهانی پایان مسابقات بوچیای کشور بانوان با قهرمانی تیم خراسان رضوی صعود دختران مشهدی به مرحله دوم مسابقات بسکتبال لیگ دسته‌اول زنان هوش اجتماعی، مهارتی کلیدی برای رشد سلامت اجتماعی کودکان اهمیت کنترل استرس در دوران بارداری چالش‌های زنان و دختران در عرصه علم و راهکارهای رفع آن‌ها پیشرفت‌های چشمگیر بانوان ایرانی در تمامی عرصه‌ها پس از انقلاب اسلامی میزان پیاده روی مناسب برای کودکان و مادران باردار چقدر است؟ افزایش میانگین سن ازدواج زنان به ۲۳ سال کسب اولین پیروزی در مسابقات کافا توسط تیم ملی فوتسال بانوان ایران اختلال در سیستم باروری، اولین عارضه سرطان دهانه رحم همسان‌سازی تسهیلات نخبگی میان بانوان و آقایان در آینده‌ نزدیک افزایش مشارکت زنان در عرصه‌های مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی
سرخط خبرها
کاهش استفاده از نمک در غذا‌ها با کمک ادویه پرخاصیت آویشن

کاهش استفاده از نمک در غذا‌ها با کمک ادویه پرخاصیت آویشن

  • کد خبر: ۳۰۵۳۹۱
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۰
استفاده از آویشن می‌تواند نیاز به مصرف نمک را در غذا‌ها کاهش دهد، زیرا عطر غالب آویشن باعث بهبود کیفیت غذا می‌شود و همین ویژگی می‌تواند نیاز به مصرف بیش‌ازحد نمک در پخت‌وپز را کاهش بدهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آویشن یکی از سبزیجات معطر بسیار مفید است که کاربرد‌های فراوانی در آشپزی دارد. یکی از کاربرد‌های مهم آن این است که عطر غالب آویشن باعث بهبود کیفیت غذا می‌شود و همین ویژگی می‌تواند نیاز به مصرف بیش‌ازحد نمک در پخت‌وپز را کاهش بدهد.

در بسیاری از دستور‌های آشپزی فرانسوی و ایتالیایی از آویشن برای طعم‌دار کردن گوشت قرمز و گوشت مرغ استفاده می‌شود. بسیاری از سوپ‌ها و خوراک‌های فرانسوی هم حاوی آویشن تازه یا پودر آویشن هستند. در آشپزی ایتالیایی برای ارتقای طعم انواع پیتزای حاوی گوشت و مرغ از پودر یا برگ آویشن استفاده می‌کنند.

البته آویشن در گروه سبزی‌های دیرپز قرار می‌گیرد. اگر می‌خواهید در خوراک‌های برپایه گوشت یا مرغ از برگ تازه آویشن استفاده کنید، به شما توصیه می‌کنیم که برگ‌های آویشن را از همان ابتدای پخت داخل قابلمه بریزید تا هم عطرشان به‌خوبی آزاد شود و هم به‌خوبی بپزند.

منبع: دنیای اقتصاد

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.