تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور کاهش علائم سندروم پیش‌ازقاعدگی با مصرف به‌اندازه یک گیاه دارویی طرزتهیه شیرینی شکلاتی ساده برای عید نوروز + فیلم احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال سقوط ۵ پله‌ای زنان بسکتبال ایران در رنکینگ فیبا نارضایتی فعالان مد و لباس از نبود نظارت کافی بر برگزاری نمایشگاه‌های لاکچری استفاده طولانی‌مدت از موبایل و تبلت، علت افزایش عارضه نزدیک‌بینی در کودکان رژیم گیاه‌خواری مطلق برای کودکان توصیه نمی‌شود مهاجرانی خبر داد: توجه ویژه دولت به زنان و عدالت جنسیتی مهدکودک ادارات، قانون برزمین‌مانده الگوی زن اسلامی دنیا را متحول خواهد کرد
سرخط خبرها
کاهش استفاده از نمک در غذا‌ها با کمک ادویه پرخاصیت آویشن

کاهش استفاده از نمک در غذا‌ها با کمک ادویه پرخاصیت آویشن

  • کد خبر: ۳۰۵۳۹۱
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۰
استفاده از آویشن می‌تواند نیاز به مصرف نمک را در غذا‌ها کاهش دهد، زیرا عطر غالب آویشن باعث بهبود کیفیت غذا می‌شود و همین ویژگی می‌تواند نیاز به مصرف بیش‌ازحد نمک در پخت‌وپز را کاهش بدهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آویشن یکی از سبزیجات معطر بسیار مفید است که کاربرد‌های فراوانی در آشپزی دارد. یکی از کاربرد‌های مهم آن این است که عطر غالب آویشن باعث بهبود کیفیت غذا می‌شود و همین ویژگی می‌تواند نیاز به مصرف بیش‌ازحد نمک در پخت‌وپز را کاهش بدهد.

در بسیاری از دستور‌های آشپزی فرانسوی و ایتالیایی از آویشن برای طعم‌دار کردن گوشت قرمز و گوشت مرغ استفاده می‌شود. بسیاری از سوپ‌ها و خوراک‌های فرانسوی هم حاوی آویشن تازه یا پودر آویشن هستند. در آشپزی ایتالیایی برای ارتقای طعم انواع پیتزای حاوی گوشت و مرغ از پودر یا برگ آویشن استفاده می‌کنند.

البته آویشن در گروه سبزی‌های دیرپز قرار می‌گیرد. اگر می‌خواهید در خوراک‌های برپایه گوشت یا مرغ از برگ تازه آویشن استفاده کنید، به شما توصیه می‌کنیم که برگ‌های آویشن را از همان ابتدای پخت داخل قابلمه بریزید تا هم عطرشان به‌خوبی آزاد شود و هم به‌خوبی بپزند.

منبع: دنیای اقتصاد

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.