زنجبیل، ادویه مناسب برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی مادران باردار معرفی بانوان موفق ایرانی در برنامه رادیویی دخت ایران نمایش آثار خوشنویسی بانوان اصفهانی در نگارخانه موزه حرم امام‌رضا(ع) آلودگی هوا بر افزایش اختلالات هورمونی در زنان تأثیر می‌گذارد اختتامیه پنجمین رویداد ملی "شکوه مادری" در مشهد برگزار خواهد شد| معرفی ۴۰۰ منتخب از مادران موفق در سطح کشور بانوی ایرانی در رده هفتم رنکینگ فدراسیون جهانی تیراندازی قرار گرفت جشنواره «هنر ایران زمین» با رونمایی از لباس «ایران‌دخت» افتتاح شد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) دعوت زهره شکوفنده از ثریا قاسمی برای دوبله یک فیلم سینمایی اما و اگر‌های مصرف غذای تند در دوران بارداری قوی‌ترین زنان مشهد شناخته شدند قدرت‌نمایی بانوان مشهدی در رقابت‌های مچ‌اندازی رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران: زن ایرانی، حافظ هویت و فرهنگ است گفتگو درباره ادبیات مقاومت با مریم قربان‌زاده، نویسنده کتاب سه‌خواهرون | ترویج روایت‌های مقاومت برای مقاوم‌سازی جامعه لزوم بهره‌مندی از تجربیات زنان در دفاع مقدس در دانشگاه‌ها پخش برنامه یلدای ایرانی از شبکه رادیو ایران هویت زن مسلمان ایرانی امروز در جهان، الگوساز و تحول‌آفرین است طرز تهیه چیزکیک یلدایی ساده + فیلم تسبیحات حضرت زهرا (س) هدیه الهی برای مسلمانان است هویت‌هایی که درست شکل نگرفته‌اند
سرخط خبرها
زنجبیل، ادویه مناسب برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی مادران باردار

زنجبیل، ادویه مناسب برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی مادران باردار

  • کد خبر: ۳۰۶۴۴۶
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲
تحقیقات انجام‌شده در دانشگاه ایتالیا نشان داده است که مصرف زنجبیل برای مادران باردار هم تهوع صبحگاهی آن‌ها را رفع می‌کند و هم برای رشد جنین مفید است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف یک گرم زنجبیل تازه در روز برای مادران باردار و کودک درحال‌رشد بی‌خطر است. این مقدار، حدود یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه‌رنده‌شده یا خردشده است که ممکن است بین دو تا چهار دُز تقسیم شود. اعتدال در مصرف زنجبیل در دوران بارداری مهم است.

زنجبیل ممکن است ویتامین‌ها یا مواد معدنی زیادی را تأمین نکند، اما سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به محافظت از مادر و کودک درحال‌رشد کمک می‌کند. مصرف زنجبیل خام یا عصاره زنجبیل به حالت تهوع، تهوع صبحگاهی، هضم غذا، تقویت سیستم ایمنی بدن و موارد دیگر کمک می‌کند.

تهوع صبحگاهی در سه‌ماهه اول بارداری، میان ۸۰ درصد از زنان شایع است و می‌تواند از حالت تهوع خفیف تا استفراغ متغیر باشد. مواد شیمیایی زیادی مانند جینجرول و شوگاول در زنجبیل وجود دارد که از نظر علمی به کاهش حالت تهوع به‌خصوص تهوع صبحگاهی کمک می‌کند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.