رویداد ملی «ایران بانو» در مشهد برگزار شد+ویدئو دغدغه‌ای که هنوز با من مانده‌است تنها کسی که به بودنش ادامه می‌دهد پرداختن به سیره حضرت زهرا (س) در کتاب به امید دیدار لزوم حاکم شدن اخلاق مادرانه در جامعه رنج و شادی های تولد نوزادان در  یکی از  بیمارستان های مشهد به مناسبت روز مادر | ترانه مادری روش‌های خوشمزه‌تر شدن خورش فسنجان گره‌گشایی با ذکر تسبیحات حضرت زهرا(س) اختتامیه پنجمین رویداد ملی شکوه مادری در مشهد|تجلیل از ۱۰ مادر نمونه از سراسر کشور گیاهان آپارتمانی هم به ویتامین نیاز دارند؟ هدیه‌ای خاص و به‌یادماندنی برای مادر‌ها ۹ مدال دختران مشهد در مسابقات پاراتنیس روی میز کشور پایان میزبانی مشهد از لیگ دسته دو والیبال بانوان روش‌های حذف چربی اضافی غذا باید از کسب‌وکار‌های اقتصادی بانوان در مشهد حمایت ویژه شود زنجبیل، ادویه مناسب برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی مادران باردار معرفی بانوان موفق ایرانی در برنامه رادیویی دخت ایران نمایش آثار خوشنویسی بانوان اصفهانی در نگارخانه موزه حرم امام‌رضا(ع) آلودگی هوا بر افزایش اختلالات هورمونی در زنان تأثیر می‌گذارد
سرخط خبرها
گیاهان آپارتمانی هم به ویتامین نیاز دارند؟

گیاهان آپارتمانی هم به ویتامین نیاز دارند؟

  • کد خبر: ۳۰۶۵۳۹
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲
گیاهان آپارتمانی علاوه بر اینکه برای رشد به نور، آبیاری و کود مناسب نیاز دارند، به طور طبیعی به دریافت ویتامین‌های مختلف هم نیازمندند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اگر از آن دسته افرادی هستید که مراقبت از گل و گلدان برایتان اهمیت ویژه‌ای دارد و راه‌های مختلفی را امتحان کرده‌اید باید بدانید که تامین زنجیره ویتامین‌های مهم برای گیاه آپارتمانی اهمیت بسیاری دارد که می‌توان با کود دهی مناسب (نظیر ورمی کمپوست) این مهم را اجرایی کرد.

ویتامین‌های مهم برای رشد گیاه:

کلسیم: 

در جوانه زنی و رشد گیاه و حفظ پایداری و نفوذپذیری غشاء سلول موثر است. این ماده نقش مهمی در تشکیل و اتصال دیواره‌های سلولی دارد. باید توجه داشت تغییر شکل برگ ها، کاهش مقاومت گیاه نسبت به امراض و غیر عادی شدن شکل ظاهری در گیاهان میوه دار از عوامل کمبود کلسیوم خبر می‌دهد. کلسیم در اصلاح وضعیت خاک، کاهش شوری و نفوذ بهتر رطوبت به خاک تاثیر بسیاری دارد.

آهن:

 از عناصر ضروری برای رشد و تولید مثل گیاهان بوده و در صورت عدم تامین میزان مورد نیاز، تولید کلروفیل در برگ‌ها کاهش می‌یابد. در صورت فقر آهن برگ‌هایی که جدید تولید می‌شود معمولا زنگ فسفری و روشن هستند و برگ‌های قدیمی‌تر ظاهرا به همان حالت قبلی خود هستند.

منگنز:

 این عنصر در خاک وجود دارد و منشا آن سنگ‌های معدنی تجزیه شده است. بعد از آهن بیشترین عنصر موجود در خاک را منگنز تشکیل می‌دهد. این عنصر در تولید کلروفیل و فتوسنتز گیاه نقش مهمی دارد. قابل ذکر است که در گیاهان مثمر باعث تسریعِ روندِ میوه دهی می‌شود. افزایش سرعت جوانه زنی و خنثی سازی رادیکال‌های آزاد از دیگر کارکرد‌های منیزیم است. نبود این ماده باعث زرد شدگی برگ‌های قدیمی می‌شود و سوختگی انتهای آن را به دنبال دارد. کم شدن شکوفه و رشد باریک گیاه نیز از دیگر علائم کمبود این ماده با ارزش است.

پتاسیم: 

این عنصر در حیات و تنظیم رشد گیاهان موثر و ضروری است. پتاسیم سبب مقاومت گیاهان به گرما و سرما می‌شود و در کاهش بیماری‌های انگلی و غیر انگلی بسیار اثر گذار است. گیاهانی که با کمبود پتاسیم مواجه هستند معمولا ضعیف، کوتاه و کوچک‌تر هستند. خشک شدن شاخه از انتها و سوختگی زردرنگ در حاشیه برگ از دیگر مشکلات کمبود پتاسیم محسوب می‌شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.