روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است
سرخط خبرها
روش‌های خوشمزه‌تر شدن خورش فسنجان

روش‌های خوشمزه‌تر شدن خورش فسنجان

  • کد خبر: ۳۰۶۶۴۷
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
خورش فسنجان یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است که گرچه در نواحی مختلف ایران طبخ می‌شود که با استفاده از روش‌های ساده می‌توان آن را خوشمزه‌تر تهیه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خورش فسنجان یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است که گرچه در نواحی مختلف ایران طبخ می‌شود، اما اصالت آن از گیلان است. خورش فسنجان را با مواد غذایی مختلفی مانند گوشت، گردو، رب انار و... طبخ می‌کنند. یکی از رموز خانم‌های شمالی برای خوشمزه‌تر شدن خورش فسنجان استفاده از ادویه‌های مخصوص است.

استفاده از مقدار کمی شکر در طعم دادن به خورشت می‌تواند بسیار مؤثر باشد، همچنین، ترکیب گردوی تازه و مقداری سبزی معطر خورشت فسنجان را خوشمزه خواهد کرد.

در ادامه علاوه بر اینکه رب‌های آلو، زرشک سیاه و تمشک نیز در خوش طعم‌تر و خوش رنگ‌تر شدن خورشت فسنجان مؤثر است، بعضی‌ از بانوان از گل محمدی خشک شده نیز در این غذا استفاده می‌کنند.

این نکته را هم باید اضافه کرد که خورش باید در حرارت کم و به مدت طولانی روی شعله گاز باشد.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.