حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد هویت قاتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه خبری الجزیره فاش شد مرگ ۲.۲ مادر در هر ۱۰۰ هزار زایمان سزارین پایان رقابت‌های اسکواش یزدکاپ قهرمانی بانوان ایران با قهرمانی فرشته اقتداری حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق بازی مقابل فیلیپین اصلاً ساده نبود انتشار مواد شیمیایی سمی سرطان‌زا ناشی از اجاق‌گاز روشن در خانه، خطری بزرگ برای سلامت کودکان لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان برگزاری جشنواره تفریحی‌ورزشی «شهردخت» با محوریت دختران مشهدی در ۵ بوستان مشهد نقش دختران در بهبود آینده کشور چیست؟ پیروزی شاگردان سلیمانی در اولین دیدار برابر فیلیپین در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا حضور ۵ هزار نونهال قرآنی در ششمین محفل «غنچه‌های رضوی» در حرم امام رضا (ع) درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد آشنایی با روش‌های پیشگیری از گسترش علائم آلرژی در کودکان
سرخط خبرها
روش‌های خوشمزه‌تر شدن خورش فسنجان

روش‌های خوشمزه‌تر شدن خورش فسنجان

  • کد خبر: ۳۰۶۶۴۷
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
خورش فسنجان یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است که گرچه در نواحی مختلف ایران طبخ می‌شود که با استفاده از روش‌های ساده می‌توان آن را خوشمزه‌تر تهیه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خورش فسنجان یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است که گرچه در نواحی مختلف ایران طبخ می‌شود، اما اصالت آن از گیلان است. خورش فسنجان را با مواد غذایی مختلفی مانند گوشت، گردو، رب انار و... طبخ می‌کنند. یکی از رموز خانم‌های شمالی برای خوشمزه‌تر شدن خورش فسنجان استفاده از ادویه‌های مخصوص است.

استفاده از مقدار کمی شکر در طعم دادن به خورشت می‌تواند بسیار مؤثر باشد، همچنین، ترکیب گردوی تازه و مقداری سبزی معطر خورشت فسنجان را خوشمزه خواهد کرد.

در ادامه علاوه بر اینکه رب‌های آلو، زرشک سیاه و تمشک نیز در خوش طعم‌تر و خوش رنگ‌تر شدن خورشت فسنجان مؤثر است، بعضی‌ از بانوان از گل محمدی خشک شده نیز در این غذا استفاده می‌کنند.

این نکته را هم باید اضافه کرد که خورش باید در حرارت کم و به مدت طولانی روی شعله گاز باشد.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.