برگزاری دومین جلسه کارگروه زنان روستایی و عشایری دومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال زنان پایان یافت کدام یک از ویتامین‌ها برای بدن زنان ضروری‌ هستند؟ زنان یائسه، بیشترین مبتلایان به سرطان رحم در جهان مواجهه با تجربه‌های زنان درگیر سرطان با مطالعه کتاب «می‌خواهم زیبا بمانم» راهیابی ۲۰۰ اثر به مرحله اول سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر وضعیت نامعلوم تیم فوتسال بانوان مشهد در فاصله ۲ ماه تا شروع لیگ‌برتر نخستین زن مسلمان دبیرکل سازمان جهانی گردشگری شد هدیه تأمین اجتماعی مشمول کدام زوج‌های جوان می‌شود؟ ضرورت بازتعریف الگو‌های موفق زن مسلمان متناسب با نیاز‌های زمان کسب دومین پیروزی تیم ملی هاکی روی یخ بانوان در قهرمانی زنان آسیا بیماران مبتلا به ام‌اس حمایت می‌شوند برگزاری ۲ دیدار دوستانه میان تیم‌های ملی فوتبال زنان ایران و عراق بیماری «هاشیموتو»، شایع‌ترین اختلال تیروئیدی در زنان امام خمینی (ره) در هویت، روح و جان زن ایرانی انقلابی اثرگذار به وجود آورد معرفی کتاب‌هایی مفید به والدین برای تربیت بهتر فرزندان اهدای چادر امام رضایی به نوعروسان| وقتی زندگی مشترک با عقد بالاسرحضرت آغاز می‌شود وقف خانه مسکونی مردی که مهریه همسرش را پرداخت نکرده، چه حکمی دارد؟
سرخط خبرها
طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای با تزئین خامه + فیلم

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای با تزئین خامه + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۳۵۳۳
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳
برای تهیه‌ شیرینی نسکافه‌ای مخصوص با تزئین خاص با ما همراه باشید.

شهرآرانیوز،طعم نسکافه در کیک و شیرینی از محبوب‌ترین طعم‌ها است. در ادامه طرز تهیه شیرینی با طعم نسکافه را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نسکافه‌ای

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای + آموزش تزئین با خامه و فیلم

تخم مرغ: ۵ عدد
آرد: ۱۵۰ گرم
شکر: ۱۲۵ گرم
آبجوش: ۵۰ گرم
روغن: ۵۰ گرم
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق مرباخوری
نسکافه: ۱ قاشق مرباخوری

دستورپخت شیرینی نسکافه‌ای

  1. ابتدا سفیده و زرده تخم‌مرغ از هم جدا می‌کنیم.
  2. سفیده را با همزن برقی هم‌می‌زنیم تا کاملا فرم بگیرد.
  3. زرده‌هارا در ظرفی جدا با همزن برقی کمی هم‌می‌زنیم، سپس ترکیب آبجوش و نسکافه را به مواد اضافه کنیم.
  4. آرام آرام شکر را اضافه می‌کنیم تا مواد کشدار و غلیظ شوند؛ سپس روغن مایع اضافه می‌کنیم.
  5. آرد و بکینگ پودر الک شده را در چند مرحله به مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک یا قاشق هم‌می‌بزنیم.
  6. در آخر سفیده‌های فرم گرفته را به مواد به دست آمده اضافه می‌کنیم و به آرامی هم‌می‌زنیم تا پف کیک نخوابد.
  7. مواد کیک را داخل قالب مورد نظر خود می‌ریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه می‌گذاریم.

موادلازم برای تزیین شیرینی با خامه

خامه قنادی: ۲۰۰ گرم

طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین

وقتی خامه کمی شل شد، با همزن برقی حدود ۱۵ دقیقه تا زمانی که دور‌کاسه همزن حالت یخی نداشته باشد و خامه‌ها فرم گرفته باشد و مات شده باشند هم‌می‌زنیم.

می‌توانید از ماسوره گلبرگ کوچک برای تزئین استفاده کنید.

خامه را داخل قیف می‌ریزیم و طبق فیلم تزئین می‌کنیم.

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای + آموزش تزئین با خامه و فیلم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.