کاهش کالری غذایی، عامل تأثیرگذار بر ایجاد اختلال قدی در کودکان سهم ۱۱ درصدی اشتغال بانوان در بخش کشاورزی تأثیرات بازی بر ارتقای سلامت روان کودکان ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای با تزئین خامه + فیلم ۱۸ تا ۲۴ سالگی، بهترین بازه سنی برای بارداری روایت الناز شاکردوست از چالش‌های امروز فضای مجازی در فیلم سینمایی «گوزن‌های اتوبان» پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری به بیش از یک میلیون متقاضی طی ۹ماهه نخست ۱۴۰۳ اهمیت نقش زنان در جهاد تبیین اثرگذاری بازی‌های گروهی بر تربیت اجتماعی کودکان کاهش استرس و اضطراب در دوران بارداری با مصرف به‌اندازه گل گاوزبان نقش مهم مصرف تخم مرغ در رشد مغز کودکان تقویت هویت ایرانی‌اسلامی کودکان با افزایش تولید اسباب‌بازی داخلی نیاز روزانه زنان به مصرف ۲۵ گرم مواد غذایی حاوی فیبر رکوردشکنی بانوی ایرانی در آمریکا | جابه‌جایی رکورد ملی دوی ۲۰۰ متر داخل سالن زنان کشور بعد از ۲۱ سال انتصاب سومین فرماندار زن در گیلان (۷ بهمن ۱۴۰۳) چالش‌های اشتغال زنان در مناطق محروم آغاز اردوی تیم ملی فوتسال زنان از ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
سرخط خبرها
طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای با تزئین خامه + فیلم

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای با تزئین خامه + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۳۵۳۳
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳
برای تهیه‌ شیرینی نسکافه‌ای مخصوص با تزئین خاص با ما همراه باشید.

شهرآرانیوز،طعم نسکافه در کیک و شیرینی از محبوب‌ترین طعم‌ها است. در ادامه طرز تهیه شیرینی با طعم نسکافه را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نسکافه‌ای

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای + آموزش تزئین با خامه و فیلم

تخم مرغ: ۵ عدد
آرد: ۱۵۰ گرم
شکر: ۱۲۵ گرم
آبجوش: ۵۰ گرم
روغن: ۵۰ گرم
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق مرباخوری
نسکافه: ۱ قاشق مرباخوری

دستورپخت شیرینی نسکافه‌ای

  1. ابتدا سفیده و زرده تخم‌مرغ از هم جدا می‌کنیم.
  2. سفیده را با همزن برقی هم‌می‌زنیم تا کاملا فرم بگیرد.
  3. زرده‌هارا در ظرفی جدا با همزن برقی کمی هم‌می‌زنیم، سپس ترکیب آبجوش و نسکافه را به مواد اضافه کنیم.
  4. آرام آرام شکر را اضافه می‌کنیم تا مواد کشدار و غلیظ شوند؛ سپس روغن مایع اضافه می‌کنیم.
  5. آرد و بکینگ پودر الک شده را در چند مرحله به مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک یا قاشق هم‌می‌بزنیم.
  6. در آخر سفیده‌های فرم گرفته را به مواد به دست آمده اضافه می‌کنیم و به آرامی هم‌می‌زنیم تا پف کیک نخوابد.
  7. مواد کیک را داخل قالب مورد نظر خود می‌ریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه می‌گذاریم.

موادلازم برای تزیین شیرینی با خامه

خامه قنادی: ۲۰۰ گرم

طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین

وقتی خامه کمی شل شد، با همزن برقی حدود ۱۵ دقیقه تا زمانی که دور‌کاسه همزن حالت یخی نداشته باشد و خامه‌ها فرم گرفته باشد و مات شده باشند هم‌می‌زنیم.

می‌توانید از ماسوره گلبرگ کوچک برای تزئین استفاده کنید.

خامه را داخل قیف می‌ریزیم و طبق فیلم تزئین می‌کنیم.

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای + آموزش تزئین با خامه و فیلم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.