اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها» دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم ۳۲ بازیکن به اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران: می‌خواهیم نماینده‌ای شایسته برای ایران باشیم معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا آغاز بیست و یکمین دوره لیگ برتر هندبال زنان ایران از نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴ اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر جایگاه بانوان در نبرد فرهنگی علیه دشمن کجاست؟ مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا چه زمانی برگزار می‌شود؟ | جزئیاتی از برنامه دیدار‌های تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله مقدماتی
سرخط خبرها
بیشترین رشد وزنی کودکان در دو سال اول زندگی‌ آن‌ها رخ می‌دهد

بیشترین رشد وزنی کودکان در دو سال اول زندگی‌ آن‌ها رخ می‌دهد

  • کد خبر: ۳۱۴۳۶۴
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲
یک متخصص اطفال با اشاره به اینکه بیشترین رشد وزنی کودکان در دو سال اول زندگی‌شان رخ می‌دهد، گفت: آن‌ها از وزن حدود ۳ کیلوگرم در هنگام تولد به حدود ۱۲ کیلوگرم در دوسالگی می‌رسند. پس از این دوره، هر سال حدود ۲ کیلوگرم به وزن کودکان اضافه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی اصغر حلیمی اصل با اشاره به اینکه تغذیه مناسب در دوران کودکی یکی از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر رشد جسمانی، فعالیت‌های روزانه و سلامت عمومی کودک است، اظهار کرد: تأمین کالری و مواد مغذی از جمله ویتامین‌ها و مواد معدنی نقش اساسی در رشد و تکامل کودکان دارد، به‌ویژه در دو سال نخست زندگی که سرعت رشد بالاترین میزان خود را تجربه می‌کند.

وی با بیان اینکه از شش ماهگی تغذیه کمکی آغاز می‌شود تا نیاز‌های تغذیه‌ای کودک تأمین شود. متذکر شد: کودکان در دو سال اول زندگی، بیشترین رشد وزنی را دارند و از وزن حدود ۳ کیلوگرم در هنگام تولد به حدود ۱۲ کیلوگرم در دو سالگی می‌رسند. پس از این دوره، هر سال حدود ۲ کیلوگرم به وزن کودک اضافه می‌شود.

این متخصص اطفال ادامه داد: عفونت‌ها و بیماری‌ها می‌توانند تأثیر منفی بر رشد کودکان داشته باشند. به گفته پزشکان، بیماری‌هایی مانند عفونت ادراری، اسهال و استفراغ می‌توانند موجب کاهش اشتها، کمبود مایعات و کاهش رشد شوند. در این شرایط، تأمین ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین A، ویتامین D و زینک ضروری است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.