درباره نمایشگاه عکاسی فاطمه حسنی با عنوان «خاک جان» در مشهد | دوربین عکاس؛ پلی میان واقعیت و روایت سهم قابل‌توجه زنان در بحث پژوهش آغاز ثبت نام تسهیلات ویژه به زنان روستایی و عشایری دعوت از تیم ملی فوتسال بانوان ایران برای حضور در یک تورنمنت ۴جانبه روایت خبرنگار شهرآرا از دیدار با آیت‌الله علم‌الهدی، امام‌جمعه مشهد| شهر برای بانوان باید مناسب‌سازی شود یک پیمانه برنج، کمتر گفت‌وگو با زهرا داوری درباره کتاب «شیرین‌تر از خواب» و جایگاه لالایی در ادبیات کودک | زمزمه‌هایی برای آرام‌کردن جهان سهم ۶۴ درصدی زنان در مدیریت کسب و کار‌های اینترنتی کشور روایت زنی که امدادگری را از جوانی تا امروز ادامه داده است زنگ امید در حاشیه شهر مشهد تربیت زن تراز انقلاب اسلامی؛ محور اقدامات و فعالیت‌های بسیج خراسان رضوی آغاز دور رفت مرحله مقدماتی لیگ دسته ۲ والیبال زنان ایران افتتاح ۲ مرکز رویش در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ آشنایی با اشتباهات کوچک در لباس‌شویی دفاع‌مقدس وجوه زنانه اعجاب‌انگیزی دارد رشد ۲۷ درصدی افزایش سهم فرزند سوم و بالاتر با تصویب قانون جوانی جمعیت فعالیت زنان در رشته‌های مهندسی، مزیتی راهبردی طرح ارتقای کرامت بانوان به صحن علنی مجلس رسید بانوی ایرانی، سرمربی تیم ملی فوتسال زنان پاکستان شد
سرخط خبرها
کنترل حالت تهوع در بارداری با مصرف به‌اندازه برخی مواد غذایی

کنترل حالت تهوع در بارداری با مصرف به‌اندازه برخی مواد غذایی

  • کد خبر: ۳۱۷۴۲۵
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
به گفته مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، تهوع در بارداری ناشی از تغییرات هورمونی است و برای کاهش آن مصرف زنجبیل و مکمل ویتامین B ۶ می‌تواند کمک‌کننده باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد اسماعیل‌زاده با تأکید بر اهمیت تغذیه مناسب در دوران بارداری، اظهار کرد: برای رشد سالم جنین، مادر باید رژیم غذایی متعادلی داشته باشد که شامل لبنیات، میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات، غلات کامل و پروتئین‌های حیوانی باشد. همچنین، مصرف مواد غذایی حاوی افزودنی‌ها، رنگ‌های مصنوعی، جگر، قهوه، کافئین و شکلات‌های کاکائویی باید به حداقل برسد.

وی افزود: کمبود آهن و کم‌خونی در دوران بارداری با مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند گوشت قرمز، حبوبات و سبزیجات برگ سبز و همچنین استفاده از مکمل‌های آهن و اسید فولیک قابل پیشگیری است. مادران باید تحت نظر پزشک، روند وزن‌گیری مناسبی داشته باشند تا مواد مغذی کافی به جنین برسد.

مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره کنترل حالت تهوع در بارداری گفت: تهوع ناشی از تغییرات هورمونی است و برای کاهش آن توصیه می‌شود صبح‌ها قبل از برخاستن از رختخواب از نان خشک یا بیسکویت خشک استفاده شود. مصرف زنجبیل و مکمل ویتامین B ۶ نیز می‌تواند کمک‌کننده باشد.

اسماعیل زاده تأکید کرد: کافئین می‌تواند در سه‌ماهه اول خطر سقط را افزایش دهد، بنابراین مصرف قهوه، شکلات، نسکافه و شیرینی‌های کاکائویی در این دوران باید به‌طور کامل حذف شود.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.