مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال

احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال

  • کد خبر: ۳۱۷۶۸۱
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹
کودکان معمولا در سن سه تا ۱۰سالگی با اختلال اضطراب جدایی از والدین روبه‌رو هستند. در این سن، آنها هنگام جدایی از پدر یا مادر خود به‌شدت احساس ناراحتی می‌کند که این احساس با گریه و جدا نشدن از والدین همراه است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اضطراب جدایی یک وضعیت طبیعی است که کودک در زمان جدایی والدین یا عزیزان خود دچار آن می‌شود.

کودکان اغلب از ترک مادرشان دقیقا به‌دلیل یک وابستگی غریزی می‌ترسند؛ اما در برخی مواقع با گذشت زمان و رشد کودک این اضطراب تداوم داشته یا شدت می‌گیرد. کودکان معمولا در سن سه تا ۱۰سالگی با اختلال اضطراب جدایی از والدین روبه‌رو هستند. در این سن کودک هنگام جدایی از پدر مادر خود به‌شدت احساس ناراحتی می‌کند که این احساس با گریه و جدا نشدن از والدین همراه است.

 در بیشتر مواقع با گذر زمان و بزرگ‌شدن کودک این ترس کم و کودک مستقل‌تر می‌شود. اما در اغلب موارد اختلال اضطراب جدایی با جدا شدن از فردی که کودک او را بسیار دوست دارد آغاز و به استرس دائمی منجر می‌شود.

ژنتیک نیز یکی از عواملی است که در ایجاد اختلال اضطراب جدایی می‌تواند نقش داشته باشد. اما این اختلال به‌طور معمول دلایلی دارد که سبب ایجاد حس ناامنی در کودک نیز می‌شود.

 بااین‌حال کار‌هایی وجود دارد که شما می‌توانید برای کمک به کودک در طول مرحله اضطراب جدایی انجام دهید. اگر مجبورید کودک‌تان را مثلا برای برگشتن به سر کار ترک کنید، بهتر است او را نزد کسانی همچون پدر یا مادربزرگش بگذارید که برایش آشنا هستند. یا این‌که اولین دوری از کودک را به یک ساعت یا کمتر محدود کنید.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.