تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران
سرخط خبرها
احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال

احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال

  • کد خبر: ۳۱۷۶۸۱
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹
کودکان معمولا در سن سه تا ۱۰سالگی با اختلال اضطراب جدایی از والدین روبه‌رو هستند. در این سن، آنها هنگام جدایی از پدر یا مادر خود به‌شدت احساس ناراحتی می‌کند که این احساس با گریه و جدا نشدن از والدین همراه است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اضطراب جدایی یک وضعیت طبیعی است که کودک در زمان جدایی والدین یا عزیزان خود دچار آن می‌شود.

کودکان اغلب از ترک مادرشان دقیقا به‌دلیل یک وابستگی غریزی می‌ترسند؛ اما در برخی مواقع با گذشت زمان و رشد کودک این اضطراب تداوم داشته یا شدت می‌گیرد. کودکان معمولا در سن سه تا ۱۰سالگی با اختلال اضطراب جدایی از والدین روبه‌رو هستند. در این سن کودک هنگام جدایی از پدر مادر خود به‌شدت احساس ناراحتی می‌کند که این احساس با گریه و جدا نشدن از والدین همراه است.

 در بیشتر مواقع با گذر زمان و بزرگ‌شدن کودک این ترس کم و کودک مستقل‌تر می‌شود. اما در اغلب موارد اختلال اضطراب جدایی با جدا شدن از فردی که کودک او را بسیار دوست دارد آغاز و به استرس دائمی منجر می‌شود.

ژنتیک نیز یکی از عواملی است که در ایجاد اختلال اضطراب جدایی می‌تواند نقش داشته باشد. اما این اختلال به‌طور معمول دلایلی دارد که سبب ایجاد حس ناامنی در کودک نیز می‌شود.

 بااین‌حال کار‌هایی وجود دارد که شما می‌توانید برای کمک به کودک در طول مرحله اضطراب جدایی انجام دهید. اگر مجبورید کودک‌تان را مثلا برای برگشتن به سر کار ترک کنید، بهتر است او را نزد کسانی همچون پدر یا مادربزرگش بگذارید که برایش آشنا هستند. یا این‌که اولین دوری از کودک را به یک ساعت یا کمتر محدود کنید.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.