کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلاء به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری
سرخط خبرها
احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال

احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال

  • کد خبر: ۳۱۷۶۸۱
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹
کودکان معمولا در سن سه تا ۱۰سالگی با اختلال اضطراب جدایی از والدین روبه‌رو هستند. در این سن، آنها هنگام جدایی از پدر یا مادر خود به‌شدت احساس ناراحتی می‌کند که این احساس با گریه و جدا نشدن از والدین همراه است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اضطراب جدایی یک وضعیت طبیعی است که کودک در زمان جدایی والدین یا عزیزان خود دچار آن می‌شود.

کودکان اغلب از ترک مادرشان دقیقا به‌دلیل یک وابستگی غریزی می‌ترسند؛ اما در برخی مواقع با گذشت زمان و رشد کودک این اضطراب تداوم داشته یا شدت می‌گیرد. کودکان معمولا در سن سه تا ۱۰سالگی با اختلال اضطراب جدایی از والدین روبه‌رو هستند. در این سن کودک هنگام جدایی از پدر مادر خود به‌شدت احساس ناراحتی می‌کند که این احساس با گریه و جدا نشدن از والدین همراه است.

 در بیشتر مواقع با گذر زمان و بزرگ‌شدن کودک این ترس کم و کودک مستقل‌تر می‌شود. اما در اغلب موارد اختلال اضطراب جدایی با جدا شدن از فردی که کودک او را بسیار دوست دارد آغاز و به استرس دائمی منجر می‌شود.

ژنتیک نیز یکی از عواملی است که در ایجاد اختلال اضطراب جدایی می‌تواند نقش داشته باشد. اما این اختلال به‌طور معمول دلایلی دارد که سبب ایجاد حس ناامنی در کودک نیز می‌شود.

 بااین‌حال کار‌هایی وجود دارد که شما می‌توانید برای کمک به کودک در طول مرحله اضطراب جدایی انجام دهید. اگر مجبورید کودک‌تان را مثلا برای برگشتن به سر کار ترک کنید، بهتر است او را نزد کسانی همچون پدر یا مادربزرگش بگذارید که برایش آشنا هستند. یا این‌که اولین دوری از کودک را به یک ساعت یا کمتر محدود کنید.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.