اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری ترویج فرهنگ «کمال گرایی» در تربیت فرزندان، دغدغه جدید والدین قبل فرزندآوری انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بانوان تنیس روی میز ایران احکام شرعی| پاسخ رهبر معظم انقلاب به سئوالات شرعی پیرامون خواندن نماز قضای پدر و مادر توسط فرزندان چرا هزینه‌های زایمان در بیمارستان‌های مختلف خصوصی متفاوت و گران است؟ برخی بارداری‌ها نیازمند مراقبت‌های مضاعف هستند صعود تیم ملی بسکتبال زنان به مرحله نهایی رقابت‌های دیویژن B مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده افزایش تعداد تیم‌های حاضر در دیویژن A رقابت‌های کاپ آسیا بانوان با هدف توسعه بسکتبال آنها در سطح قاره روش‌های بهره گیری از مصادیق تربیتی عاشورا در تربیت فرزندان ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان
سرخط خبرها
نامشخص بودن علت دقیق لبخند زدن نوزادان در خواب

نامشخص بودن علت دقیق لبخند زدن نوزادان در خواب

  • کد خبر: ۳۱۸۳۹۹
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۳
بر اساس گزارش بنیاد خواب، هنوز تحقیقات دقیقی درباره علت دقیق لبخند زدن نوزادان در خواب انجام نشده است، اما برخی شواهد نشان می‌دهند که این موضوع می‌تواند به سن نوزاد و مرحله خواب او بستگی داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس گزارش بنیاد خواب، هنوز تحقیقات دقیقی درباره علت دقیق لبخند زدن نوزادان در خواب انجام نشده است، اما برخی شواهد نشان می‌دهند که این موضوع می‌تواند به سن نوزاد و مرحله خواب او بستگی داشته باشد.

اکثر لبخند‌های نوزاد در خواب، زمانی اتفاق می‌افتند که چشمان او به سرعت حرکت می‌کنند، یعنی در مرحله‌ای که معمولاً رویا دیدن رخ می‌دهد. در بزرگسالان، لبخند زدن در خواب معمولاً واکنشی به رؤیا‌های مثبت است، اما مشخص نیست که آیا این موضوع در مورد نوزادان هم صدق می‌کند یا نه.

برخی پژوهش‌ها نشان می‌دهند که لبخند‌های نوزاد در خواب ممکن است به عنوان یک واکنش طبیعی برای تقویت عضلات صورت و آماده‌سازی برای لبخند‌های ارادی در آینده باشد.

در مواردی بسیار نادر، نوزاد ممکن است به دلیل حملات خنده‌ای (Gelastic Seizure) دچار خنده‌های غیرعادی شود. این نوع حمله، یک نوع نادر از تشنج است که باعث خنده‌های غیرقابل‌کنترل، اما بدون احساس واقعی شادی می‌شود.

اگر نوزاد شما هنگام خواب خنده‌های مکرر، غیرعادی و طولانی‌مدت دارد، یا این خنده‌ها همراه با علائمی مثل تکان خوردن شدید، ناله کردن یا حرکات غیرطبیعی دهان باشد، بهتر است با پزشک مشورت کنید.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.