جزئیات طرح اعزام مبلغان تسهیلگر جوانی جمعیت در مشهد | فرهنگ سازی چهره‎ به چهره برای فرزندآوری تخریب مقبره «آبش‌خاتون»، تنها زن حاکم فارس و آخرین فرمانروا از سلسله‌ی اتابکان در بافت تاریخی شیراز تغییر ۹۰ درصدی ترکیب تیم ملی کبدی زنان برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا استقبال پرشور بانوان مشهدی از رقابت‌های ورزشی جام شهربانو ویژه ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ برگزاری برنامه‌های ویژه ماه مبارک رمضان در رواق حضرت زهرا (س) حرم مطهر رضوی ویژه مادران و کودکان برگزاری نشست جانبی تأثیر تحریم‌ها بر حقوق زنان در اجلاس ۵۸ شورای حقوق بشر نمایش توانمندی‌های زنان ایرانی در عرصه هنر در نمایشگاه تخصصی هنر زنان ایرانی در سازمان ملل اشعار پروین اعتصامی، نشانه پیوند میان خلاقیت و مضامین لطیف زنانه کسب یک مدال طلا و یک مدال نقره توسط بانوان ایران در لیگ جهانی کاراته اما و اگرهای مصرف شیر مادر توسط نوزاد لزوم تعیین محدودیت‌های منطقی برای کودکان توسط والدین در تربیت آن‌ها معرفی روش‌های مقاوم‌سازی اقتصاد خانواده هشدار یک جامعه‌شناس درباره گذراندن زمان فراغت نوجوانان در فضای مجازی از فاطمه‌خاتون مشهدی، شاعره قهرمان عهد مغول چه می‌دانید؟ ساختن روزی خوش با بازارگردی با مادر نقش التهابات در ناباروری لزوم توجه به مؤلفه‌های زنانگی و ویژگی‌های ذاتی زنان در نگاه تمدنی به زن پوسیدگی زودرس دندان‌های شیری نوزادان، عارضه مهم عفونت‌های دهان در دوران بارداری و شیردهی ماه مبارک رمضان، ماه یادگیری قناعت و قدردانی در افطار برای کودکان
سرخط خبرها
اما و اگرهای مصرف شیر مادر توسط نوزاد

اما و اگرهای مصرف شیر مادر توسط نوزاد

  • کد خبر: ۳۲۲۴۳۵
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۱
یک متخصص کودکان با اشاره به اینکه نوزاد باید بعد از شیردهی احساس آرامش کرده و سیر شود، آموزش مادران درباره شیردهی، تغذیه صحیح و پیشگیری از مشکلات تغذیه‌ای برای نوزادان بسیار ضروری است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمدرضا فرسار با اشاره به اینکه مهم‌ترین نشانه‌ها برای اطمینان از تغذیه کافی نوزاد شامل تعداد پوشک‌های خیس و کثیف، افزایش وزن مناسب و مکیدن مؤثر است، اظهار کرد: نوزاد باید بعد از شیردهی احساس آرامش کرده و سیر شود.

وی با تاکید بر اینکه غذا‌هایی مانند جو دوسر، بادام، و رازیانه می‌توانند به افزایش تولید شیر کمک کنند. اما هر مادر باید از تجربیات خود برای شناسایی غذا‌های مناسب استفاده کند، یادآور شد: برخی غذا‌ها مانند حبوبات یا کافئین ممکن است بر کیفیت شیر تأثیر گذاشته و باعث حساسیت یا کولیک در نوزاد شوند.

این متخصص کودکان با بیان اینکه برای پیشگیری از زردی نوزاد، شیردهی مکرر و قرار دادن نوزاد در معرض نور غیرمستقیم خورشید توصیه می‌شود، تصریح کرد: از شیر گرفتن باید به صورت تدریجی از ۶ ماهگی آغاز شود و معمولاً در پایان دو سالگی به پایان می‌رسد، در این دوره، غذای تکمیلی به تدریج به برنامه غذایی نوزاد افزوده می‌شود، اما همچنان شیر مادر به عنوان غذای محوری باقی می‌ماند.

فرسار با تاکید بر اینکه در ۶ ماه اول زندگی نوزاد باید هر ۲ تا ۳ ساعت به شیر مادر دسترسی داشته باشد. فاصله بین شیردهی نباید بیشتر از ۴ ساعت شود، اضافه کرد: آموزش مادران درباره شیردهی، تغذیه صحیح و پیشگیری از مشکلات تغذیه‌ای برای نوزادان بسیار ضروری است.

منبع: خبرگزاری زنان ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.