نقدی بر افزایش سن و سابقه بازنشستگی زنان | آیا مشکلات تأمین اجتماعی با این اصلاحات حل می‌شود؟ ایجاد گفتمان علمی درباره خانواده نیاز امروز جهان است انجمن علمی توانمندسازی خانواده ایران در مشهد افتتاح شد | توجه به مسائل علمی خلأ امروز مشهد در حوزه زن و خانواده است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید جواد جامی خراسانی ضرورت پیشگیری از پوسیدگی دندان‌های شیری کودکان برنامه‌ریزی برای ترویج کتاب‌خوانی در میان مادران و کودکان در مناطق شهری و روستایی کشور لزوم آسیب‌شناسی دقیق‌تر قانون مهریه با محوریت حقوقی و اجتماعی بازداشت یک بانوی ایرانی در فرانسه به اتهام حمایت از فلسطین و محکوم‌کردن نسل‌کشی در غزه تغییر در سطح هورمون‌ها، علت بروز سردرد زنان باردار گسترش روابط تجاری زنان فعال و اشتغال‌آفرین ایران با عراق نقش رژیم غذایی مناسب و ورزش در کاهش التهاب بیماری اندومتریوز نایب‌قهرمانی بانوی ایرانی در رقابت‌های اسکواش رنکینگ جهانی طلاق و فروپاشی بنیان خانواده، پیامد‌های منفی نگاه تجاری به ازدواج ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی شیدپیله‌ور طرز تهیه دسر محلبی در منزل + فیلم
سرخط خبرها
اما و اگرهای مصرف شیر مادر توسط نوزاد

اما و اگرهای مصرف شیر مادر توسط نوزاد

  • کد خبر: ۳۲۲۴۳۵
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۱
یک متخصص کودکان با اشاره به اینکه نوزاد باید بعد از شیردهی احساس آرامش کرده و سیر شود، آموزش مادران درباره شیردهی، تغذیه صحیح و پیشگیری از مشکلات تغذیه‌ای برای نوزادان بسیار ضروری است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمدرضا فرسار با اشاره به اینکه مهم‌ترین نشانه‌ها برای اطمینان از تغذیه کافی نوزاد شامل تعداد پوشک‌های خیس و کثیف، افزایش وزن مناسب و مکیدن مؤثر است، اظهار کرد: نوزاد باید بعد از شیردهی احساس آرامش کرده و سیر شود.

وی با تاکید بر اینکه غذا‌هایی مانند جو دوسر، بادام، و رازیانه می‌توانند به افزایش تولید شیر کمک کنند. اما هر مادر باید از تجربیات خود برای شناسایی غذا‌های مناسب استفاده کند، یادآور شد: برخی غذا‌ها مانند حبوبات یا کافئین ممکن است بر کیفیت شیر تأثیر گذاشته و باعث حساسیت یا کولیک در نوزاد شوند.

این متخصص کودکان با بیان اینکه برای پیشگیری از زردی نوزاد، شیردهی مکرر و قرار دادن نوزاد در معرض نور غیرمستقیم خورشید توصیه می‌شود، تصریح کرد: از شیر گرفتن باید به صورت تدریجی از ۶ ماهگی آغاز شود و معمولاً در پایان دو سالگی به پایان می‌رسد، در این دوره، غذای تکمیلی به تدریج به برنامه غذایی نوزاد افزوده می‌شود، اما همچنان شیر مادر به عنوان غذای محوری باقی می‌ماند.

فرسار با تاکید بر اینکه در ۶ ماه اول زندگی نوزاد باید هر ۲ تا ۳ ساعت به شیر مادر دسترسی داشته باشد. فاصله بین شیردهی نباید بیشتر از ۴ ساعت شود، اضافه کرد: آموزش مادران درباره شیردهی، تغذیه صحیح و پیشگیری از مشکلات تغذیه‌ای برای نوزادان بسیار ضروری است.

منبع: خبرگزاری زنان ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.