بانوی خراسانی به مدال برنز کوراش آسیا دست یافت نقش کلیدی رسانه‌ها در تبیین مسائل خانواده در فضای اجتماعی کشور حضور ۹والیبالیست خراسان رضوی به اردو‌های ملی زنان واقف قرآن را می توان در سده های کهن یافت کاهش ۱.۴ درصدی آمار ازدواج در خراسان رضوی طی دو سال گذشته پرداخت ۷۳ همت وام ازدواج و فرزندآوری به بیش از ۳۰۰ هزار نفر از متقاضیان دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم اثرگذاری دوران شیردهی بر سلامت مادر و نوزاد روایت تجربه‌های کنشگری مؤثر زنان در مواجهه با بحران‌های اجتماعی در ۲ کتاب آغاز اردوی انتخابی تیم ملی والیبال زنان ایران برای حضور در ۲ رویداد مهم بین المللی از ۱۴ مرداد ماه ۱۴۰۴ فرزندخواندگی بیش از ۱۵۰ کودک در تهران طی جنگ ۱۲ روزه اخیر بازسازی «کاروان اسارت دختران پیامبر (ص)» در بستر راهپیمایی اربعین توصیه‌هایی به بیماران و مادران باردار برای شرکت در راهپیمایی اربعین معرفی راهکار‌های تقویت هوش هیجانی کودکان بانک شیر، راهکاری علمی و انسانی برای تأمین تغذیه نوزادان روایت فرازونشیب‌های جهاد در عرصه ترویج عفاف و حجاب از زبان بانوان فعال این حوزه شعرخوانی خانم آنا برزینا، شاعر اوکراینی، در محضر رهبر معظم انقلاب + فیلم هیئت خیمه الرجا، یک هیئت همه فن حریف فعالیت موکبی مجهز ویژه بانوان در سامرا راهکار‌های معرفی قدرت و هویت ایران اسلامی به کودکان
سرخط خبرها
اما و اگرهای مصرف شیر مادر توسط نوزاد

اما و اگرهای مصرف شیر مادر توسط نوزاد

  • کد خبر: ۳۲۲۴۳۵
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۱
یک متخصص کودکان با اشاره به اینکه نوزاد باید بعد از شیردهی احساس آرامش کرده و سیر شود، آموزش مادران درباره شیردهی، تغذیه صحیح و پیشگیری از مشکلات تغذیه‌ای برای نوزادان بسیار ضروری است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمدرضا فرسار با اشاره به اینکه مهم‌ترین نشانه‌ها برای اطمینان از تغذیه کافی نوزاد شامل تعداد پوشک‌های خیس و کثیف، افزایش وزن مناسب و مکیدن مؤثر است، اظهار کرد: نوزاد باید بعد از شیردهی احساس آرامش کرده و سیر شود.

وی با تاکید بر اینکه غذا‌هایی مانند جو دوسر، بادام، و رازیانه می‌توانند به افزایش تولید شیر کمک کنند. اما هر مادر باید از تجربیات خود برای شناسایی غذا‌های مناسب استفاده کند، یادآور شد: برخی غذا‌ها مانند حبوبات یا کافئین ممکن است بر کیفیت شیر تأثیر گذاشته و باعث حساسیت یا کولیک در نوزاد شوند.

این متخصص کودکان با بیان اینکه برای پیشگیری از زردی نوزاد، شیردهی مکرر و قرار دادن نوزاد در معرض نور غیرمستقیم خورشید توصیه می‌شود، تصریح کرد: از شیر گرفتن باید به صورت تدریجی از ۶ ماهگی آغاز شود و معمولاً در پایان دو سالگی به پایان می‌رسد، در این دوره، غذای تکمیلی به تدریج به برنامه غذایی نوزاد افزوده می‌شود، اما همچنان شیر مادر به عنوان غذای محوری باقی می‌ماند.

فرسار با تاکید بر اینکه در ۶ ماه اول زندگی نوزاد باید هر ۲ تا ۳ ساعت به شیر مادر دسترسی داشته باشد. فاصله بین شیردهی نباید بیشتر از ۴ ساعت شود، اضافه کرد: آموزش مادران درباره شیردهی، تغذیه صحیح و پیشگیری از مشکلات تغذیه‌ای برای نوزادان بسیار ضروری است.

منبع: خبرگزاری زنان ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.