۳ تا ۵ سال، اختلاف سنی مطلوب بین فرزندان استفاده از ظرفیت داوران زن برای قضاوت در هفته پایانی بیست‌و‌چهارمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴
سرخط خبرها
ایجاد تعادل هورمونی و حفظ سلامت رحم با مصرف دانه چیا

ایجاد تعادل هورمونی و حفظ سلامت رحم با مصرف دانه چیا

  • کد خبر: ۳۱۹۱۷۰
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۲
مصرف دانه چیا باعث تنظیم هورمون‌های زنانه، بهبود تخمک‌گذاری و بهبود سلامت رحم می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امگا ۳ موجود در این دانه بهترین گزینه برای ایجاد تعادل هورمونی و حفظ سلامت رحم در بانوان به‌شمار می‌آید. مصرف دانه چیا باعث تنظیم هورمون‌های زنانه، بهبود تخمک‌گذاری و بهبود سلامت رحم می‌شود.

دانه چیا یک منبع عالی سرشار از کلسیم، منیزیم، آهن و زینک است که تمام زنان مبتلا به سندرم تنبلی تخمدان (تخمدان پلی‌کیستیک) باید آن را مصرف کنند. مصرف منظم این ماده سرشار از اسید چرب امگا ۳ و فیبر باعث تنظیم نوسانات هورمونی، تغییرات خلق‌وخو و سندرم متابولیک در زنان می‌شود.

یک قاشق غذاخوری دانه چیا را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند تا دانه‌ها خیس خورده و باد کنند. سپس دانه‌ها را با آب یا شیر مخلوط کرده و به آن اضافه کنید. ترکیب دانه چیا با آب جوش، یک نوشیدنی مغذی و سالم است که می‌تواند به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم در نظر گرفته شود.

زیاده‌روی در مصرف دانه چیا ممکن است عوارض جانبی اعم از مشکلات گوارشی، واکنش‌های آلرژیک و حساسیتی و افزایش وزن و چاقی داشته باشد. هرچند که مصرف متعادل این دانه گیاهی، عوارض و مضراتی برای بدن ندارد و باعث بهبود سلامت بدن می‌شود.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.