سهم ۳۶ درصدی زنان در کاروان ورزش کشور در بازی‌های جهانی یونیورسیاد آغاز زندگی مشترک زوج‌های جوان کم بضاعت در ساختمان خیریه «احسان الحسن (ع)» جزئیات طرح اعزام مبلغان تسهیلگر جوانی جمعیت در مشهد | فرهنگ سازی چهره‎ به چهره برای فرزندآوری رشد خشونت‌های جنسی و قتل زنان در ایتالیا در سال ۲۰۲۴ تخریب مقبره «آبش‌خاتون»، تنها زن حاکم فارس و آخرین فرمانروا از سلسله‌ی اتابکان در بافت تاریخی شیراز تغییر ۹۰ درصدی ترکیب تیم ملی کبدی زنان برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا استقبال پرشور بانوان مشهدی از رقابت‌های ورزشی جام شهربانو ویژه ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ برگزاری برنامه‌های ویژه ماه مبارک رمضان در رواق حضرت زهرا (س) حرم مطهر رضوی ویژه مادران و کودکان برگزاری نشست جانبی تأثیر تحریم‌ها بر حقوق زنان در اجلاس ۵۸ شورای حقوق بشر نمایش توانمندی‌های زنان ایرانی در عرصه هنر در نمایشگاه تخصصی هنر زنان ایرانی در سازمان ملل اشعار پروین اعتصامی، نشانه پیوند میان خلاقیت و مضامین لطیف زنانه کسب یک مدال طلا و یک مدال نقره توسط بانوان ایران در لیگ جهانی کاراته اما و اگرهای مصرف شیر مادر توسط نوزاد لزوم تعیین محدودیت‌های منطقی برای کودکان توسط والدین در تربیت آن‌ها معرفی روش‌های مقاوم‌سازی اقتصاد خانواده هشدار یک جامعه‌شناس درباره گذراندن زمان فراغت نوجوانان در فضای مجازی از فاطمه‌خاتون مشهدی، شاعره قهرمان عهد مغول چه می‌دانید؟
سرخط خبرها
غلبه بر تشنگی در روزه‌داری

غلبه بر تشنگی در روزه‌داری

  • کد خبر: ۳۲۰۲۸۳
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۴
برخی به‌علت مصرف مداوم نوشیدنی‌هایی مانند چای در طول روز، در ایام ماه مبارک بیشتر از بقیه تشنه و اذیت می‌شوند.

امیرمقدم | شهرآرانیوز؛ اگرچه هوا سرد و مرطوب است و نسبت به روز‌های گرم و خشک تابستان کمتر تشنه می‌شویم، برخی به‌علت مصرف زیاد نوشیدنی‌هایی مانند چای در طول روز، در این ماه مبارک هم بیشتر از بقیه تشنه و اذیت می‌شوند. درحالی‌که این افراد اگر قدری در خورد و خوراک‌های رمضانی و سبک زندگی‌شان تغییر ایجاد کنند، به‌طور حتم مشکل کمتری هم با مسئله تشنگی پیدا خواهند کرد. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید، توصیه می‌کنیم راهکار‌هایی را که در ادامه آمده‌است، امتحان کنید.

غذا‌های چرب و پرنمک نخورید

غذا‌های پرچرب و پرنمک مانند کتلت، کوکو، الویه، کباب کوبیده، کالباس و سوسیس اگر در وعده سحر مصرف شوند، باعث تشنگی زیاد در طول روز می‌شوند، بنابراین توصیه می‌کنیم این‌گونه غذا‌ها را از وعده سحرتان حذف و به جای آنها غذا‌های سبک‌تر و کم‌نمک‌تری را مصرف کنید.

فیبردار‌ها را بیشتر مصرف کنید

سبزیجات و سالاد‌ها منابع عالی از فیبر هستند که به آب‌رسانی بدن کمک زیادی می‌کنند. فیبر در کاهش احساس تشنگی نقش مهمی دارد، چون جذب آب را در بدن بالاتر می‌برد؛ بنابراین تا می‌توانید در وعده سحری مصرف سبزیجات را به صورت خام یا بخارپز بیشتر کنید.

نوشیدنی‌های مُدر مصرف نکنید

نوشیدنی‌هایی مانند چای و قهوه به‌علت خاصیت ادرارآوری که دارند سبب از دست دادن آب بدن و افزایش تشنگی می‌شوند. همچنین نوشابه‌های گازدار و شربت‌های شیرین به دلیل قند بالا و دوغ به علت نمک زیاد، می‌توانند تأثیر منفی بر میزان آب‌رسانی بدن بگذارند؛ بنابراین توصیه می‌کنیم مصرف این نوشیدنی‌ها را در ماه رمضان محدود و در صورت تمایل به مصرف چای هم حتما از چای کم‌رنگ استفاده کنید.

از مصرف شیرینی بپرهیزید

موادغذایی که قند بالایی دارند مانند شیرینی‌ها، زولبیا، بامیه و حلوا می‌توانند افزایش تشنگی را در طول روزه‌داری سبب شوند. این مواد سطح قند خون و به دنبال آن دفع آب از بدن را افزایش می‌دهند. بهتر است از مصرف این‌گونه شیرینی‌ها در وعده سحر پرهیز شود.

با پزشکتان مشورت کنید

اگر دارویی استفاده می‌کنید که بر سیستم ادراری اثر می‌گذارد و سبب افزایش دفع آب از بدن می‌شود حتما با پزشکتان مشورت کنید و از او بخواهید درصورت امکان دارویی جایگزین به شما معرفی کند یا راهکاری برای تنظیم زمان مصرف دارو با توجه به روزه‌داری‌تان بدهد.

آب کافی بنوشید

مهم‌ترین توصیه برای جلوگیری از تشنگی در طول روزه‌داری، مصرف مقدار مناسب آب است. توصیه می‌کنیم بین افطار تا سحر، حدود شش تا هشت لیوان آب مصرف کنید. این کار به بدن کمک می‌کند تا در طول روزه‌داری کمتر دچار کم‌آبی شوید و کمتر احساس تشنگی کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.