کشف معادن هخامنشی در آبدانان استان ایلام اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان
سرخط خبرها

توصیه‌های وزارت بهداشت درباره خرید زولبیا و بامیه و خرما

  • کد خبر: ۳۲۰۸۸۹
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵
توصیه‌های وزارت بهداشت درباره خرید زولبیا و بامیه و خرما
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در این ایام، از مردم خواست برای پیشگیری از بیماری‌های ناشی از غذا‌های ناسالم، محصولات خوراکی را تنها از مراکز معتبر تهیه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، ایوب بیگی با تأکید بر نظارت‌های بهداشتی بر کیفیت مواد غذایی، به‌ویژه خوراکی‌های پرمصرف مانند زولبیا، بامیه، آش، حلیم و کباب تأکید کرد و از شهروندان خواست از خرید این اقلام از دستفروشان خودداری کنند.

لزوم توجه به کیفیت مواد غذایی و نحوه نگهداری آنها

به گفته بیگی، کیفیت روغن‌های مصرفی در تهیه زولبیا و بامیه باید مورد توجه قرار گیرد و این محصولات نباید دارای ذرات سوخته یا تغییر رنگ قهوه‌ای تیره باشند.
وی افزود: کارشناسان بهداشت محیط بر کیفیت روغن‌های مصرفی در مراکز تهیه این محصولات نظارت می‌کنند.

وی همچنین بر استفاده از ظروف مناسب تأکید کرد و گفت: «ظروف یک‌بار مصرف پلی‌استایرن برای غذا‌های داغ مناسب نیستند. مردم باید از ظروف آلومینیومی یا گیاهی استفاده کنند و اطمینان یابند که جعبه‌های شیرینی دارای مجوز استاندارد باشند.»

رعایت اصول صحیح نگهداری مواد غذایی نیز از دیگر نکات مورد تأکید وزارت بهداشت است. طبق دستورالعمل‌های بهداشتی، غذا‌های پخته‌شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بمانند و در صورت نگهداری باید در دمای کمتر از ۵ درجه سانتی‌گراد (یخچال) یا بیشتر از ۶۰ درجه سانتی‌گراد (گرم‌کن) قرار گیرند.

لزوم گندزدایی میوه و سبزی و توجه به برچسب مواد غذایی

رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت در ادامه بر اهمیت سالم‌سازی میوه و سبزیجات تأکید کرد و گفت: «برای پیشگیری از بیماری‌های میکروبی و انگلی، شهروندان باید از مواد گندزدای دارای مجوز بهداشتی و مطابق دستورالعمل استفاده کنند.»

وی همچنین بر بررسی برچسب مواد غذایی بسته‌بندی‌شده هنگام خرید تأکید کرد و افزود: «پروانه بهداشتی، تاریخ تولید و انقضا، و سلامت بسته‌بندی از مواردی است که باید به آن توجه شود. علاوه بر این، مردم باید از خرید مواد غذایی روباز و آماده‌مصرف که بدون پوشش بهداشتی عرضه می‌شود خودداری کنند.»

توصیه‌هایی برای خرید خرما در ماه رمضان

 بیگی در خصوص خرید خرما و رطب نیز هشدار داد و گفت: «خرما نباید علائم فساد یا بوی ترش‌شدگی داشته باشد و قبل از مصرف باید به‌خوبی شسته شود.»

گزارش تخلفات بهداشتی به سامانه ۱۹۰

وی در پایان از هموطنان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مانند عدم رعایت اصول بهداشت فردی و محیطی یا عرضه مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته، موضوع را به سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش دهند تا مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->