به گزارش شهرآرانیوز، نفخ، یک مشکل گوارشی رایج است که بسیاری از افراد آن را تجربه میکنند؛ اگرچه در بسیاری موارد، بدون هیچ اقدام خاصی این مشکل از بین میرود، اما میتواند به یک معضل جدی برای سلامت هم تبدیل شود.
در برخی از شرایط نفخ دیگر یک علامت مزاحم نیست و میتواند نشانههای نگران کنندهای داشته باشد به طوری که نیاز به توجه فوری پزشکی را ایجاد کند.
در ادامه به برخی از مواد غذایی که به کاهش نفخ کمک میکنند، خواهیم پرداخت.
این میوههای گلابی شکل مملو از پتاسیم هستند. بدن شما برای مدیریت سطوح سدیم خود به پتاسیم نیاز دارد. این به نوبه خود باعث کاهش نفخ میشود.
دادههای یک مطالعه نشان داد زنانی که قبل از هر وعده غذایی یک موز میخورند کمتر از آنهایی که این کار را نمیکنند، نفخ میکنند. کارشناسان فکر میکنند که این به این دلیل است که با خوردن موز، باکتریهای روده خاصی را منتقل میکنند که به آرام کردن تولید گاز در شکم کمک میکند.
مقداری کرفس میل کنید تا هیدراتاسیون بدن را تقویت کنید، زیرا به فرآیند هضم کمک میکند. کرفس همچنین فلاونوئیدهای خاصی (مولکولهای گیاهی کوچک) را فراهم میکند که التهاب را در بدن شما - از جمله در روده - کاهش میدهد.
این ادویه که به غذاها رنگ زرد میدهد حاوی مقدار زیادی ترکیب «کورکومین» است. مطالعات نشان میدهد که کورکومین میتواند علائم «سندرم روده تحریکپذیر» (IBS) را کاهش دهد، سیستم گوارشی را تنظیم کند و نفخ را کاهش دهد.
منبع: خبرآنلاین