مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری

نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری

  • کد خبر: ۳۲۴۰۷۳
  • ۱۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۴
نوزاد ۱۰ ماهه هر روز به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری نیاز دارد که نیمی از آن از شیر مادر یا شیر خشک و بقیه از غذای جامد تامین می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نوزاد هر روز به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری نیاز دارد که نیمی از آن از شیر مادر یا شیر خشک و بقیه از غذای جامد تامین می‌شود. شما می‌توانید علاوه بر استفاده از قاشق برای غذا دادن به کودک، غذا‌های انگشتی مناسب برای او تهیه و او را به غذا خوردن مستقل تشویق کنید.

کودک ۱۰ ماهه خودش نیز می‌تواند برای غذا خوردن قاشق به دست بگیرد. تکه‌های کوچک توفو یا پنیر، نخود فرنگی، میوه‌های خرد شده و ماکارونی خوب پخته مناسب هستند. او به آهستگی غذا می‌خورد و غذا را به هر کجا غیر از دهان خود می‌ریزد.

همچنین، مراقبت از نوزاد ده ماهه، حساسیت غذایی کودکان نوپا به غذا‌هایی مانند شیر گاو که نباید قبل از یک سالگی استفاده شود، تخم مرغ، بادام زمینی، سویا و گندم واکنش‌های آلرژیک نشان دهند. علائم آلرژی غذایی می‌تواند خفیف یا شدید بوده و عوراضی، چون بثورات پوستی، اسهال، مشکلات تنفسی یا رنگ پریدگی به همراه داشته باشد.

پزشک هر نوع حساسیتی را تشخیص و راهکار‌های لازم را ارائه می‌دهد. برای شروع هر غذایی ابتدا اطمینان حاصل کنید، فرزندتان نسبت به آن حساسیت ندارد. در بعضی موارد، کودکان بدون حساسیت رشد می‌کنند.

منبع: نی نی پلاس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.