به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه طرزتهیه موشکُفی را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
نشاسته: ۲ استکان کمرباریک
شکر: ۴ استکان کمر باریک
آب: ۲۰ استکان کمرباریک
گلاب: ۱ استکان کمرباریک
خلال بادام: ۱ استکان کمرباریک
زعفران: به میزان لازم
زرشک: به مقدار دلخواه
ابتدا آب سرد و نشاسته را باهم مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا نشاسته ها حل شوند.
روی حرارت بگذارید و بدون مکس هم بزنید.
زعفران را اضافه کنید و هم بزنید تا نشاستهها پخته شوند.
وقتی مواد غلیظ شد و بوی خامی نشاستهها از بین رفت، شکر، خلال بادام و زرشک را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید تا موشکُفی شما بپزد.
داخل ظرف دلخواه خودتان بریزید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدهید.