یک بانو، سرکنسول جدید جمهوری اسلامی ایران در آلماتی شد مهریه، یکی از ارکان حقوقی نهاد خانواده در نظام حقوقی ایران تبدیل درددل پیرزن روستایی به یک مصوبه توسط شهید جمهور مقایسه، آسیب زندگی مشترک روایت داستانی از زندگی مرضیه حدیدچی (دباغ) در کتاب «بانوی چریک» ضرورت توجه به اصل خانواده‌محوری در تمام نظامات علمی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برگزاری جشنواره غذا‌های مؤثر در باروری و دوران شیردهی در آینده‌ای نزدیک زنان، بیشترین قربانی قتل‌های خانگی در انگلیس شکست کاپیتان تیم ملی تنیس روی میز زنان ایران در دومین مسابقه خود در رقابت‌های قهرمانی جهان لزوم پیگیری پرداخت حق عائله‌مندی به زنان کارمند کسب مدال نقره در کمان سنتی مسابقات رنکینگ توسط دختر نونهال خراسان رضوی بالاترین علت تمایل به فرزندآوری در کشور، مادر و پدر بودن است موفقیت ۷۵ درصدی اجرای پویش‌های انصراف از سقط جنین در کشور دوست ندارم کسی مرا ببوسد! دعوت تنها فوتبالیست خراسانی به دومین اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال بانوان پیروزی مقتدرانه تیم ملی تنیس‌روی‌میز زنان ایران در مسابقات جهانی ضرورت مستندسازی و معرفی دستاورد‌های زنان اقوام و مذاهب ازدواج آسان با قراردادن مسکن استیجاری و سالن‌های عروسی رایگان در اختیار جوانان
سرخط خبرها
توسعه کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار، با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳

توسعه کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار، با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۲۴۷۷۶
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
به گفته معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳، هم توسعه و هم سامان‌دهی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر اظهار کرد: اولویت اصلی ما اجرای برنامه هفتم است که شامل سه ماده اصلی در حوزه زنان و خانواده است. این مواد بسیار مترقی هستند و شامل ارتقای مهارت‌های شغلی، تسهیل ازدواج، کاهش طلاق، و توسعه فن‌آورانه کسب و کار‌های مرتبط با حوزه زنان، کودکان و خانواده می‌شود.

وی افزود: ما تلاش داریم تا بتوانیم تمامی این محور‌ها را از طریق سیاست‌گذاری‌های مناسب پیش ببریم و در بخش‌هایی که خود مسئولیت داریم و در بخش‌هایی که دیگر دستگاه‌ها مسئول هستند، همکاری و حمایت لازم را انجام دهیم. هدف ما این است که موانع رشد و پیشرفت زنان را شناسایی و رفع کرده و ظرفیت‌ها را برای آنها افزایش دهیم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در خصوص ارزیابی هشت ماهه فعالیت دولت چهاردهم در سال ۱۴۰۳، تاکید کرد: ارزیابی را مردم باید انجام دهند، اما در ارزیابی مهم‌ترین اقدامات انجام شده که در بحث بودجه، در سال ۱۴۰۳ توانستیم ۶۰ هزار میلیارد تومان بودجه برای توسعه کسب و کار‌های زنان سرپرست خانواده به همت معاونت زنان تخصیص دهیم، تا این کسب‌وکار‌ها ساماندهی و نواقص آنها برطرف شود.

بهروزآذر با اشاره به اینکه در کمیسیون جدید سرمایه انسانی دولت که به آن پیوسته‌ایم، مسائل زنان به‌طور ویژه پیگیری می‌شود، یادآور شد: ما باور داریم که ۵۰ درصد از جمعیت کشور که زنان هستند، سرمایه‌های تخصصی، فکری و انسانی کشور را تشکیل می‌دهند و بنابراین حضور نمایندگان زنان در کمیسیون‌های دولتی بسیار ضروری است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.