مشکلات خواب در دوران بارداری، بر جنین اثرات منفی می‌گذارد ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا معتمدی حفظ قرآن، از کلاسی که تعطیل شد تا مسیری که ادامه دارد ملی‌پوش میز مستطیلی | مهشید اشتری، ۷ سال با لباس تیم ملی وقتی «دور دورِ مجازی» به زندگی واقعی می‌رسد کمپ‌های غیراستاندارد ترک اعتیاد و نبود حمایت خانوادگی از زنان معتاد | راه سخت برگشت بانوان معتاد به خانه زنان و دام الگو‌های زرد مجازی بِلاگری یا بَلاگری؟ زندگی در قاب فالوئر‌ها درباره نمایشگاه عکاسی فاطمه حسنی با عنوان «خاک جان» در مشهد | دوربین عکاس؛ پلی میان واقعیت و روایت سهم قابل‌توجه زنان در بحث پژوهش آغاز ثبت نام تسهیلات ویژه به زنان روستایی و عشایری دعوت از تیم ملی فوتسال بانوان ایران برای حضور در یک تورنمنت ۴جانبه روایت خبرنگار شهرآرا از دیدار با آیت‌الله علم‌الهدی، امام‌جمعه مشهد| شهر برای بانوان باید مناسب‌سازی شود یک پیمانه برنج، کمتر
سرخط خبرها
توسعه کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار، با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳

توسعه کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار، با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۲۴۷۷۶
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
به گفته معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳، هم توسعه و هم سامان‌دهی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر اظهار کرد: اولویت اصلی ما اجرای برنامه هفتم است که شامل سه ماده اصلی در حوزه زنان و خانواده است. این مواد بسیار مترقی هستند و شامل ارتقای مهارت‌های شغلی، تسهیل ازدواج، کاهش طلاق، و توسعه فن‌آورانه کسب و کار‌های مرتبط با حوزه زنان، کودکان و خانواده می‌شود.

وی افزود: ما تلاش داریم تا بتوانیم تمامی این محور‌ها را از طریق سیاست‌گذاری‌های مناسب پیش ببریم و در بخش‌هایی که خود مسئولیت داریم و در بخش‌هایی که دیگر دستگاه‌ها مسئول هستند، همکاری و حمایت لازم را انجام دهیم. هدف ما این است که موانع رشد و پیشرفت زنان را شناسایی و رفع کرده و ظرفیت‌ها را برای آنها افزایش دهیم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در خصوص ارزیابی هشت ماهه فعالیت دولت چهاردهم در سال ۱۴۰۳، تاکید کرد: ارزیابی را مردم باید انجام دهند، اما در ارزیابی مهم‌ترین اقدامات انجام شده که در بحث بودجه، در سال ۱۴۰۳ توانستیم ۶۰ هزار میلیارد تومان بودجه برای توسعه کسب و کار‌های زنان سرپرست خانواده به همت معاونت زنان تخصیص دهیم، تا این کسب‌وکار‌ها ساماندهی و نواقص آنها برطرف شود.

بهروزآذر با اشاره به اینکه در کمیسیون جدید سرمایه انسانی دولت که به آن پیوسته‌ایم، مسائل زنان به‌طور ویژه پیگیری می‌شود، یادآور شد: ما باور داریم که ۵۰ درصد از جمعیت کشور که زنان هستند، سرمایه‌های تخصصی، فکری و انسانی کشور را تشکیل می‌دهند و بنابراین حضور نمایندگان زنان در کمیسیون‌های دولتی بسیار ضروری است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.