از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی نجات بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ پیروزی شیرین اسکیت هاکی زنان ایران برابر کره‌جنوبی بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند حضور داوران ایرانی در رقابت‌های لیگ قهرمانان بانوان آسیا آیا همکاری النی کاپوچیانی با فدراسیون بسکتبال پایان می‌یابد؟ تیم ملی اسکیت هاکی زنان برابر چین در قهرمانی آسیا به پیروزی رسید سلیمی: نقش مادران در روایت درست از جنگ بی‌بدیل است تداوم اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان بزرگسالان از برگزاری نمایشگاه محصولات فرهنگی و اشتغال خانگی تا اجرای گروه سرود کودکان خردسال در نخستین نشست «فتح نو» حذف کتاب از سبد خانوار، یک بحران فرهنگی جدی در کشور سهم ۳۰ درصدی بانوان کشور‌های مسلمان برای شرکت در جایزه بین‌المللی قرآن کریم دبی صحنه‌ای از قیام معرفتی زنان برای ساختن جهانی بهتر رصد دختران بازمانده از تحصیل در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش درباره سمیحه خلیل، صدای زخم‌خورده و مقاوم زنان سرزمین فلسطین
سرخط خبرها
توسعه کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار، با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳

توسعه کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار، با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۲۴۷۷۶
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
به گفته معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳، هم توسعه و هم سامان‌دهی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر اظهار کرد: اولویت اصلی ما اجرای برنامه هفتم است که شامل سه ماده اصلی در حوزه زنان و خانواده است. این مواد بسیار مترقی هستند و شامل ارتقای مهارت‌های شغلی، تسهیل ازدواج، کاهش طلاق، و توسعه فن‌آورانه کسب و کار‌های مرتبط با حوزه زنان، کودکان و خانواده می‌شود.

وی افزود: ما تلاش داریم تا بتوانیم تمامی این محور‌ها را از طریق سیاست‌گذاری‌های مناسب پیش ببریم و در بخش‌هایی که خود مسئولیت داریم و در بخش‌هایی که دیگر دستگاه‌ها مسئول هستند، همکاری و حمایت لازم را انجام دهیم. هدف ما این است که موانع رشد و پیشرفت زنان را شناسایی و رفع کرده و ظرفیت‌ها را برای آنها افزایش دهیم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در خصوص ارزیابی هشت ماهه فعالیت دولت چهاردهم در سال ۱۴۰۳، تاکید کرد: ارزیابی را مردم باید انجام دهند، اما در ارزیابی مهم‌ترین اقدامات انجام شده که در بحث بودجه، در سال ۱۴۰۳ توانستیم ۶۰ هزار میلیارد تومان بودجه برای توسعه کسب و کار‌های زنان سرپرست خانواده به همت معاونت زنان تخصیص دهیم، تا این کسب‌وکار‌ها ساماندهی و نواقص آنها برطرف شود.

بهروزآذر با اشاره به اینکه در کمیسیون جدید سرمایه انسانی دولت که به آن پیوسته‌ایم، مسائل زنان به‌طور ویژه پیگیری می‌شود، یادآور شد: ما باور داریم که ۵۰ درصد از جمعیت کشور که زنان هستند، سرمایه‌های تخصصی، فکری و انسانی کشور را تشکیل می‌دهند و بنابراین حضور نمایندگان زنان در کمیسیون‌های دولتی بسیار ضروری است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.