علت سنگ‌اندازی بانک‌ها بر سر راه وام ازدواج و فرزندآوری چیست؟ اعلام آمادگی بسکتبال بانوان قهوه باتسام مشهد برای حضور در لیگ‌برتر بسکتبال بانوان ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدعلی چوپان‌خو روایتِ همدلی دختران مشهدی در مسیر عشق با اجرای پویش بزرگ «آهوانه» حکایت مادران از تداوم زیرمیزی در خدمات زایمان| مبلغی که در قبض بیمارستان و تعرفه‌های رسمی جای ندارد تحقیر کلیشه‌ای زنان و مادران توسط برخی از بلاگر‌های آقا در فضای مجازی مادر خبرنگار شهید «محمدرضا امانی (میثم)» به فرزند شهیدش پیوست مشهد؛ میزبان برگزاری دوره داوری درجه۲ والیبال بانوان شد باتسام برای حضور در لیگ‌برتر بسکتبال زنان ایران ۲ هفته مهلت دارد روایت مادر شهید علیرضا زارعی ثانی از روز‌های نخست زندگی او اهدای اعضای بانوی نیشابوری به بیماران نیازمند پیوند عضو جان دوباره بخشید میانگین سنی ازدواج در دختران و پسران در خراسان رضوی چقدر است؟ ناباروری در بسیاری موارد قابل درمان است| سن؛ یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر باروری بانوان «رازیانه» باعث افزایش شیرمادر می‌شود معرفی یک فرمول نامرئی برای تربیت فرزندی قدرتمند مغفول ماندن بسیاری از نقش‌های زنان در جنگ‌های تحمیلی اخیر | رسانه ها، پیگیر بازنمایی هویت واقعی زن ایرانی را باشند بانوی ملی‌پوش تیراندازی ایران: همه تیراندازان حاضر در فینال حرفه‌ای هستند
سرخط خبرها
توسعه کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار، با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳

توسعه کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار، با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۲۴۷۷۶
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
به گفته معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳، هم توسعه و هم سامان‌دهی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر اظهار کرد: اولویت اصلی ما اجرای برنامه هفتم است که شامل سه ماده اصلی در حوزه زنان و خانواده است. این مواد بسیار مترقی هستند و شامل ارتقای مهارت‌های شغلی، تسهیل ازدواج، کاهش طلاق، و توسعه فن‌آورانه کسب و کار‌های مرتبط با حوزه زنان، کودکان و خانواده می‌شود.

وی افزود: ما تلاش داریم تا بتوانیم تمامی این محور‌ها را از طریق سیاست‌گذاری‌های مناسب پیش ببریم و در بخش‌هایی که خود مسئولیت داریم و در بخش‌هایی که دیگر دستگاه‌ها مسئول هستند، همکاری و حمایت لازم را انجام دهیم. هدف ما این است که موانع رشد و پیشرفت زنان را شناسایی و رفع کرده و ظرفیت‌ها را برای آنها افزایش دهیم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در خصوص ارزیابی هشت ماهه فعالیت دولت چهاردهم در سال ۱۴۰۳، تاکید کرد: ارزیابی را مردم باید انجام دهند، اما در ارزیابی مهم‌ترین اقدامات انجام شده که در بحث بودجه، در سال ۱۴۰۳ توانستیم ۶۰ هزار میلیارد تومان بودجه برای توسعه کسب و کار‌های زنان سرپرست خانواده به همت معاونت زنان تخصیص دهیم، تا این کسب‌وکار‌ها ساماندهی و نواقص آنها برطرف شود.

بهروزآذر با اشاره به اینکه در کمیسیون جدید سرمایه انسانی دولت که به آن پیوسته‌ایم، مسائل زنان به‌طور ویژه پیگیری می‌شود، یادآور شد: ما باور داریم که ۵۰ درصد از جمعیت کشور که زنان هستند، سرمایه‌های تخصصی، فکری و انسانی کشور را تشکیل می‌دهند و بنابراین حضور نمایندگان زنان در کمیسیون‌های دولتی بسیار ضروری است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.