ملی‌پوش میز مستطیلی | مهشید اشتری، هفت سال با لباس تیم ملی آغاز اجرای طرح کارت امید مادر از ابتدای سال ۱۴۰۵ کمپ‌های غیراستاندارد ترک اعتیاد و نبود حمایت خانوادگی از زنان معتاد | راه سخت برگشت بانوان معتاد به خانه بِلاگری یا بَلاگری؟ زندگی در قاب فالوئر‌ها درباره نمایشگاه عکاسی فاطمه حسنی با عنوان «خاک جان» در مشهد | دوربین عکاس؛ پلی میان واقعیت و روایت سهم قابل‌توجه زنان در بحث پژوهش آغاز ثبت نام تسهیلات ویژه به زنان روستایی و عشایری دعوت از تیم ملی فوتسال بانوان ایران برای حضور در یک تورنمنت ۴جانبه روایت خبرنگار شهرآرا از دیدار با آیت‌الله علم‌الهدی، امام‌جمعه مشهد| شهر برای بانوان باید مناسب‌سازی شود یک پیمانه برنج، کمتر گفت‌وگو با زهرا داوری درباره کتاب «شیرین‌تر از خواب» و جایگاه لالایی در ادبیات کودک | زمزمه‌هایی برای آرام‌کردن جهان سهم ۶۴ درصدی زنان در مدیریت کسب و کار‌های اینترنتی کشور روایت زنی که امدادگری را از جوانی تا امروز ادامه داده است زنگ امید در حاشیه شهر مشهد تربیت زن تراز انقلاب اسلامی؛ محور اقدامات و فعالیت‌های بسیج خراسان رضوی آغاز دور رفت مرحله مقدماتی لیگ دسته ۲ والیبال زنان ایران افتتاح ۲ مرکز رویش در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ آشنایی با اشتباهات کوچک در لباس‌شویی
سرخط خبرها
افزایش رقابت و حضور در بازار‌های جهانی با سرمایه‌گذاری زنان فعال در حوزه تولید

افزایش رقابت و حضور در بازار‌های جهانی با سرمایه‌گذاری زنان فعال در حوزه تولید

  • کد خبر: ۳۲۸۷۷۰
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
یک استاد دانشگاه و فعال حوزه زنان گفت: سرمایه‌گذاری بانوان در تولید، نه‌تنها به تقویت چرخه اقتصادی داخلی کمک می‌کند، بلکه با توجه به ظرفیت‌های موجود، می‌تواند به گسترش صادرات و حضور در بازار‌های جهانی منجر شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معصومه خلیلی مقدم با اشاره به اینکه بانوان در تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری در تولید»، می‌توانند پیشران تحولات عظیم اقتصادی کشور باشند، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری بانوان در تولید، نه تنها به تقویت چرخه اقتصادی داخلی کمک می‌کند، بلکه با توجه به ظرفیت‌های موجود، می‌تواند به گسترش صادرات و حضور در بازارهای جهانی منجر شود.

وی بیان کرد: سرمایه‌گذاری زنان در آموزش مهارت‌های سنتی و به‌کارگیری فناوری‌های نوین می‌تواند کمک کند تا تولیدات ایرانی علاوه بر بازار داخلی، جایگاه ویژه‌ای در بازارهای بین‌المللی پیدا کند و از این طریق صادرات آن افزایش یابد.

به گفته این استاد دانشگاه و فعال حوزه زنان، بانوان به‌عنوان مدیران توانمند در خانواده و جامعه، می‌توانند با بهره‌گیری از تجربیات خود در عرصه‌های تولیدی، زمینه‌ساز افزایش کیفیت محصولات بومی و گسترش صادرات باشند. آن‌ها با سرمایه‌گذاری در طرح‌های تولیدی که با نیازهای جهانی هم‌راستا است، می‌توانند تولیداتی رقابتی با استانداردهای بین‌المللی ارائه دهند.

خلیلی مقدم افزود: حضور بانوان در بخش‌های صنایع خلاق و تکنولوژی‌های نوین می‌تواند به توسعه محصولاتی منجر شود که قابلیت صادرات به کشورهای مختلف را داشته باشد.

وی گفت: در بخش مهارت‌آموزی و آموزش‌های فنی، زنان می‌توانند نقش مؤثری در تولید کالاهای صادراتی ایفا کنند. به‌ویژه در مناطقی که صنایع دستی و محصولات بومی تولید می‌شود، بانوان با آموزش‌های تخصصی و استفاده از فناوری‌های نوین، می‌توانند این محصولات را در بازارهای بین‌المللی عرضه کنند. این فرآیند می‌تواند به‌طور هم‌زمان به توسعه پایدار و اشتغال‌زایی کمک کرده و تقاضا برای تولیدات بومی را در بازارهای جهانی افزایش دهد.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.