آشا محرابی مهمان چهارمین قسمت برنامه «هم‌کلام» شد آغاز مسابقات والیبال قهرمانی ایران منطقه جنوب دختران زیر ۱۹ سال کشور از ۱۸ شهریور ماه ۱۴۰۵ خارج‌سازی توده‌ای حدود ۳۰ سانتی‌متری از شکم و لگن یک بانوی ۴۲ ساله در کاشان آشپزی | طرز تهیه سوپ گوجه‌فرنگی ساده به روش ایتالیایی هشدار یک روانشناس نسبت به گسترش روان‌شناسی زرد در شبکه‌های اجتماعی | تعارضات زندگی مشترک با روش‌های فوری رفع نمی‌شود کاهش علائم شناختی یائسگی با یک درمان هورمونی آیا توجه به مناسبت‌ها در زندگی مشترک یک رسمِ کلیشه‌ای است یا یک ضرورت؟ لزوم تبدیل دورکاری مادران شاغل به مسئله اجتماعی و سیاستی خانه‌داری | آیا روش درست نگهداری هندوانه بریده در یخچال را می‌دانید؟ حریفان تیم خاتون در لیگ قهرمانان فوتبال بانوان آسیا⁩ مشخص شدند حنا زرین‌کمر در صدر رنکینگ برترین‌های تکواندوی جهان قرار گرفت حضور تیم ملی راگبی ۷  نفره بانوان ایران برای اولین بار در  رقابت‌های قهرمانی آسیا ضیافت خون ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید احمد سیرجانی ۱۱۰۰ بانوی کارآفرین خراسان شمالی به صورت هدفمند حمایت می‌شوند انجام ششمین پیاده‌روی فضایی ۲ فضانورد زن هشدار جدی یک پژوهش: تحصیل‌کرده‌ها تمایلی به فرزندآوری ندارند راه‌اندازی موزه دفاع مقدس گیلان با ۱۲۴ محتوای مرتبط با زنان تشخیص اختلال رشد کودکان وظیفه خانواده نیست
سرخط خبرها
افزایش رقابت و حضور در بازار‌های جهانی با سرمایه‌گذاری زنان فعال در حوزه تولید

افزایش رقابت و حضور در بازار‌های جهانی با سرمایه‌گذاری زنان فعال در حوزه تولید

  • کد خبر: ۳۲۸۷۷۰
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
یک استاد دانشگاه و فعال حوزه زنان گفت: سرمایه‌گذاری بانوان در تولید، نه‌تنها به تقویت چرخه اقتصادی داخلی کمک می‌کند، بلکه با توجه به ظرفیت‌های موجود، می‌تواند به گسترش صادرات و حضور در بازار‌های جهانی منجر شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معصومه خلیلی مقدم با اشاره به اینکه بانوان در تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری در تولید»، می‌توانند پیشران تحولات عظیم اقتصادی کشور باشند، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری بانوان در تولید، نه تنها به تقویت چرخه اقتصادی داخلی کمک می‌کند، بلکه با توجه به ظرفیت‌های موجود، می‌تواند به گسترش صادرات و حضور در بازارهای جهانی منجر شود.

وی بیان کرد: سرمایه‌گذاری زنان در آموزش مهارت‌های سنتی و به‌کارگیری فناوری‌های نوین می‌تواند کمک کند تا تولیدات ایرانی علاوه بر بازار داخلی، جایگاه ویژه‌ای در بازارهای بین‌المللی پیدا کند و از این طریق صادرات آن افزایش یابد.

به گفته این استاد دانشگاه و فعال حوزه زنان، بانوان به‌عنوان مدیران توانمند در خانواده و جامعه، می‌توانند با بهره‌گیری از تجربیات خود در عرصه‌های تولیدی، زمینه‌ساز افزایش کیفیت محصولات بومی و گسترش صادرات باشند. آن‌ها با سرمایه‌گذاری در طرح‌های تولیدی که با نیازهای جهانی هم‌راستا است، می‌توانند تولیداتی رقابتی با استانداردهای بین‌المللی ارائه دهند.

خلیلی مقدم افزود: حضور بانوان در بخش‌های صنایع خلاق و تکنولوژی‌های نوین می‌تواند به توسعه محصولاتی منجر شود که قابلیت صادرات به کشورهای مختلف را داشته باشد.

وی گفت: در بخش مهارت‌آموزی و آموزش‌های فنی، زنان می‌توانند نقش مؤثری در تولید کالاهای صادراتی ایفا کنند. به‌ویژه در مناطقی که صنایع دستی و محصولات بومی تولید می‌شود، بانوان با آموزش‌های تخصصی و استفاده از فناوری‌های نوین، می‌توانند این محصولات را در بازارهای بین‌المللی عرضه کنند. این فرآیند می‌تواند به‌طور هم‌زمان به توسعه پایدار و اشتغال‌زایی کمک کرده و تقاضا برای تولیدات بومی را در بازارهای جهانی افزایش دهد.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.