آغاز نمایشگاه «زنان و تولید ملی» در تهران از ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ تعویق یک هفته‌ای مسابقات لیگ برتر بانوان | چرا اردوی تیم ملی فوتبال زنان از ۱۰ شهریور آغاز می‌شود؟ تدابیر جمعیتی وزارت بهداشت؛ از توسعه درمان ناباروری تا ارائه خدمات گسترده و رایگان به مادران باردار و نوزادان هشدار استاد دانشگاه تهران درباره عواقب عادی‌سازی بی‌حجابی در دانشگاه‌ها آیا رژیم کُره‌ای واقعاً باعث کاهش وزن می‌شود؟ مرور تأکیدات رهبر شهید بر نقش ارزنده بانوان خانه‌دار | جامعه باید قدردان باشد آغاز مرحله پنجم اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال بانوان از ۱۰ شهریور ماه ۱۴۰۵ تیم بانوان استقلال عملکرد خوبی در نقل و انتقالات داشت آشپزی | استانبولی با مرغ؛ غذایی ساده و سرعتی برای وعده نهار + دستور پخت هشدار یک متخصص تغذیه درباره پیامد‌های افزایش وزن بیش از حد در دوران بارداری خانه‌داری | با استفاده از چند ترفند ساده، پیاز را نگینی و یکدست خُرد کنید تیم ملی فوتبال زنان ایران بدون سرمربی! | قراردادی که هنوز امضاء نشده است نقش‌آفرینی رویا میرعلمی در سریال «نسخه آزمایشی» اینفوگرافی | ۱۰ راهکار کلیدی برای امنیت کودکان در فضای مجازی چرا فرزندان اول خانواده باهوش‌تر هستند؟ آشپزی | پیتزای نان لواش؛ یک شام سریع، آسان و خوشمزه + طرز تهیه پشت پرده مخالفت‌های کودکانه چیست؟ تجدید عهد ۳۵۰ دانشجو معلم دختر شاهد و ایثارگر با امام شهید در حرم مطهر رضوی خانه‌داری | با چند ترفند ارزان و خلاقانه برای تحول در دکوراسیون منزل آشنا شویم تیم ملی بانوان ایران چهارم آسیا شد
سرخط خبرها
بیماران مبتلا به ام‌اس حمایت می‌شوند

بیماران مبتلا به ام‌اس حمایت می‌شوند

  • کد خبر: ۳۳۶۰۶۷
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۷
تفاهم‌نامه همکاری با هدف تمرکز بر ارتقای آگاهی و فراهم‌سازی زمینه اشتغال و مشارکت اقتصادی برای زنان مبتلا به بیماری‌ ام‌اس میان معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری و انجمن‌ ام‌اس ایران امضا شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراسمی با حضور بیماران‌ ام‌اس، خیرین، پزشکان و فعالان مدنی در محل انجمن‌ ام‌اس ایران برگزار شد. در این مراسم، آتوسا مهردوست، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری، حضور یافت و تفاهم‌نامه‌ای با محمدعلی صحرائیان، نایب‌رئیس انجمن‌ام‌اس ایران، امضا کرد.

مهردوست در این مراسم، ضمن تأکید بر اهمیت نقش سلامت زنان در سلامت خانواده و جامعه، گفت: در معاونت امور زنان و خانواده، سلامت را تنها یک مقوله پزشکی نمی‌دانیم، بلکه آن را ستون توسعه انسانی، توانمندسازی اجتماعی و پایداری خانواده می‌دانیم.

وی با اشاره به هدف این تفاهم‌نامه اظهار کرد: این همکاری در راستای شکل‌گیری یک اکوسیستم حمایتی، آگاهانه و مشارکت‌محور برای زنان مبتلا به‌ام‌اس با تمرکز بر دو محور اصلی: افزایش آگاهی عمومی و اصلاح نگرش‌های اجتماعی نسبت به بیماری‌ام‌اس و فراهم‌سازی زمینه اشتغال و مشارکت اقتصادی برای این بیماران، با هدف کاهش بار اقتصادی بر خانواده‌ها تدوین شده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری ادامه داد: ما زنان مبتلا به‌ام‌اس را افرادی با ظرفیت‌های ذهنی، علمی و اجتماعی ارزشمند می‌دانیم و این نگاه باید نقطه آغاز تحولی در سیاست‌گذاری‌ها باشد؛ تحولی که با جلب مشارکت نهاد‌های مدنی، رسانه‌ها، بخش سلامت و بخش خصوصی به ثمر می‌رسد.

مهردوست نقش معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری را در این مسیر، تسهیل‌گر تعامل و هم‌افزایی بین نهاد‌های تخصصی، دولتی و مردمی دانست و از همه کسانی که در ارتقای سلامت بیماران‌ام‌اس نقش دارند، قدردانی کرد.

وی بیان کرد: امیدوارم، امضای این تفاهم‌نامه، نقطه آغاز همکاری‌های مؤثرتر و گسترده‌تری در حمایت از زنان مبتلا به‌ام‌اس باشد و تصریح کرد: هیچ زنی نباید به دلیل ابتلا به بیماری، از فرصت‌های رشد، اشتغال و مشارکت اجتماعی محروم بماند.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.