بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند حضور داوران ایرانی در رقابت‌های لیگ قهرمانان بانوان آسیا آیا همکاری النی کاپوچیانی با فدراسیون بسکتبال پایان می‌یابد؟ تیم ملی اسکیت هاکی زنان برابر چین در قهرمانی آسیا به پیروزی رسید سلیمی: نقش مادران در روایت درست از جنگ بی‌بدیل است تداوم اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان بزرگسالان از برگزاری نمایشگاه محصولات فرهنگی و اشتغال خانگی تا اجرای گروه سرود کودکان خردسال در نخستین نشست «فتح نو» حذف کتاب از سبد خانوار، یک بحران فرهنگی جدی در کشور سهم ۳۰ درصدی بانوان کشور‌های مسلمان برای شرکت در جایزه بین‌المللی قرآن کریم دبی صحنه‌ای از قیام معرفتی زنان برای ساختن جهانی بهتر رصد دختران بازمانده از تحصیل در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش درباره سمیحه خلیل، صدای زخم‌خورده و مقاوم زنان سرزمین فلسطین طرز تهیه رولت خانگی با خامه در خانه + فیلم دکتر علم‌الهدی: زنان باید باور اجتماع درباره معنای زن، جنگ و خانواده را تغییر دهند وعده کاهش وزن سریع از سوی تبلیغات وسوسه‌انگیز به زنان آشنایی با یادگار‌های ناشناخته گوهرشادخاتون والدین در آموزش احکام اسلامی به فرزندان چه مسئولیتی دارند؟ معرفی چند تکنیک ساده برای تقویت «شجاعت» کودکان تقویت هویت مادری، مأموریت کلان مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی
سرخط خبرها
طرز تهیه رولت خانگی با خامه در خانه + فیلم

طرز تهیه رولت خانگی با خامه در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۷۱۶۲
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
رولت خامه‌ای،  به دلیل داشتن خامه، می‌تواند منبعی از ویتامین‌های محلول در چربی مانند A، D، E و K باشد که برای سلامت عمومی بدن ضروری هستند.  
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ رولت خامه‌ای،  به دلیل داشتن خامه، می‌تواند منبعی از ویتامین‌های محلول در چربی مانند A، D، E و K باشد که برای سلامت عمومی بدن ضروری هستند.  همچنین، خامه حاوی کلسیم است که برای رشد استخوان‌ها مفید است.

مواد لازم:

تخم مرغ ۴ عدد

شکر دانه ریز ۹۰ گرم

آرد ۹۵ گرم

عسل ۱ ق غ

بکینگ پودر ۱/۴ ق چ

خامه قنادی حدودا ۴۵۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا سفیده و زرده را جدا کنید و سفیده‌ها را با دور تند همزن بزنید تا کمی کف کند. وقتی سفیده‌ها شروع به کف کردن کرد، نصف مقدار شکر را به صورت بارانی اضافه کنید تا زمانی که کاملا فرم بگیرد و کنار بگذارید.

سپس مابقی شکر را به زرده اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود، بعد عسل را به آن اضافه کنید و دوباره در حد مخلوط شدن هم بزنید.

در مرحله بعد، این ترکیب را به سفیده‌های فرم گرفته اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.

سپس آرد و بکینگ پودر الک کرده و طی دو الی سه مرحله به مواد قبلی اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.

در این مرحله، داخل قالب ۳۰ در ۴۰ بریزید و به صورت یکنواخت کاملا صاف کنید، در ادامه لازم است داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بپزید.

بعد از اینکه از داغی افتاد کیک را برگردانید، سپس کاغذ روغنی را جدا کرده و همانند فیلم کیک را رولت کنید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

سپس خامه را فرم بدهید و هر طعم دهنده‌ای که دوست دارید را در این مرحله به خامه اضافه کنید و حالا رولتی که خنک شده است را باز کرده و خامه فرم گرفته را روی سطح کیک، صاف و یک دست پخش کنید سپس مطابق فیلم کیک را رول و کاملا فشرده کنید تا خامه و کیک به هم بچسبند، در ادامه پارچه را دور آن بپیچید و یک ساعت داخل یخچال به ان استراحت بدهید.

سپس سر و ته رولت را با چاقو اره‌ای بزنید تا ظاهر قشنگ تری داشته باشید، در پایان می‌توانید روی رولت را با سلیقه خودتان تزیین کنید. / نوش جان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.