به گزارش شهرآرانیوز؛ حلوا تَرَک به دلیل داشتن مواد تشکیلدهندهای مانند کنجد، آرد، و شکر، انرژیزا، تقویتکننده سیستم ایمنی بدن، مفید برای سلامت استخوانها و بهبود عملکرد دستگاه گوارش است.
آرد برنج: ۱ لیوان
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
آب ولرم: ۱ لیوان
شکر: ۱ لیوان
روغن جامد و کره: ۱ لیوان
پودر هل: ۲ ق چایی خوری پر
زعفران: به میزان لازم
گلاب: ۱/۴ لیوان
ابتدا آب، شکر و گلاب ترکیب کنید و کنار بگذارید، سپس آرد برنج الک کرده و با حرارت خیلی کم تفت دهید.
در این مرحله، روغن و کره را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. کمی که آرد برنج تغییر رنگ داد از روی حرارت بردارید و شیرهای که اول درست کردید را مرحله به مرحله همراه با زرده و زعفران اضافه کنید.
سپس هل دم کشیده را از الک رد کنید و به مواد قبلی اضافه کنید و حالا روی حرارت بگذارید و کمی هم بزنید تا حلوا جمع شود.
نکته: زیاد روی حرارت نگذارید تا رطوبت حلوا حفظ شود.
سپس داخل ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید. / نوش جان