درباره طرح «کارت امید مادر» با وعده حمایت نقدی از مادران دارای نوزاد | بیم و امید‌های «امید مادر» گشایش در‌های تجارت بین‌الملل، با ثبت جهانی هنر زنان ایرانی سهم ۳ درصدی زنان شاغل در مشاغل کلیدی کشور نقش مؤثر زنان در توسعه همکاری‌های اقتصادی با محوریت میراث فرهنگی ناملموس بازتعریف الگوی زن در روابط بین‌الملل ستایش دهقان: ترجیح می‌دهم به سمت کارهای قوی‌تر حرکت کنم دختر فوتبالیست مشهدی در  راه عربستان وجود بحرانی غیراتفاقی در بازار مد و لباس ایران اجرای طرح «ترنم زندگی» در ۲۵۱ مسجد مشهد آغاز لیگ برتر بسکتبال زنان ایران از ۲ آبان ماه ۱۴۰۴ ناامنی غذایی در برخی مناطق شهری مشهد | تغذیه مادران در مضیقه مالی حضور در جمع تیم‌های سطح یک آسیا، هدف مهم تیم ملی والیبال بانوان نسل جدید مقاومت | چگونه زنان با عمل خود تاریخ می‌سازند؟ «قندیل» روایت زنی از دل پژاک ۵ گیاه خانگی که «عنکبوت‌ها» را از خانه شما دور می‌کند راز مقام بی‌نظیر حضرت معصومه (س)؛ بانویی که تاریخ تشیع را متحول کرد
سرخط خبرها
فریب مردم با انجام تبلیغات نمک‌های فانتزی

فریب مردم با انجام تبلیغات نمک‌های فانتزی

  • کد خبر: ۳۵۸۵۹۶
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸
به گفته رئیس دپارتمان تغذیه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، در حالی تبلیغات نمک‌های فانتزی مردم را فریب می‌دهد که این نمک‌ها می‌تواند موجب مشکلاتی، چون اوتیسم و بیش‌فعالی در کودکان شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منصور رضایی با بیان اینکه تبلیغات نمک‌های فانتزی مانند «نمک دریا»، «نمک صورتی» و «نمک آبی» مردم را فریب می‌دهد، اظهار کرد: وجود فلزات سنگین در این محصولات می‌تواند موجب مشکلاتی، چون اوتیسم و بیش‌فعالی در کودکان شود و تنها مصرف نمک یددار و تصفیه‌شده، طبق استاندارد وزارت بهداشت، قابل توصیه است.

وی با انتقاد از حضور افراد فاقد صلاحیت علمی در فضای مجازی، گفت: متأسفانه امروز فضا به دست کسانی افتاده که حتی سواد طب سنتی هم ندارند و برای جلب توجه، مطالبی خلاف دستورالعمل‌های وزارت بهداشت بیان می‌کنند.

رئیس دپارتمان تغذیه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با تأکید بر لزوم استفاده از نمک تصفیه‌شده و یددار افزود: خاک ایران از نظر ید و سلنیوم فقیر است و به همین دلیل باید ید به نمک افزوده و در سراسر کشور به‌طور یکنواخت توزیع شود.

رضایی درباره نحوه نگهداری و مصرف صحیح نمک یددار هشدار داد: ید ماده‌ای فرار و حساس است و نباید در معرض نور، رطوبت و حرارت قرار گیرد. افزودن نمک یددار باید در انتهای پخت باشد تا ید آن از بین نرود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.