کسب مدال برنز توسط بانوی ایرانی در جام‌جهانی تیراندازی در هانگژو چین هانیه رستمیان به فینال تپانچه جام جهانی صعود کرد نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ مهمترین توصیه‌های خودمراقبتی در برابر اشعه فرابنفش خورشید رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور
سرخط خبرها
اضافه وزن، تهدیدی خطرآفرین برای سلامت کودکان

اضافه وزن، تهدیدی خطرآفرین برای سلامت کودکان

  • کد خبر: ۳۶۸۸۰۱
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۵
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: به عنوان کشوری که قبلاً زیر ۱۰ درصد چاقی داشتیم، اکنون این آمار به ۲۰ درصد در کودکان رسیده است. موضوعی که می‎تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‎‌ها در سنین بالاتر مثل دیابت، فشارخون، انواع سرطان‎‌ها و بیماری‎‌های قلبی و عروقی شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدرضا سبحانی اظهار کرد: به عنوان کشوری که قبلاً زیر ۱۰ درصد چاقی داشتیم، اکنون این آمار به ۲۰ درصد در کودکان رسیده است. موضوعی که می‎تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‎‌ها در سنین بالاتر مثل دیابت، فشارخون، انواع سرطان‎‌ها و بیماری‎‌های قلبی و عروقی شود.

وی افزود: متأسفانه فرهنگ همه چیز فراهم بودن و محبت بیش از اندازه، رفاه طلبی خاصی در نسل جدید ایجاد کرده است. این موضوع باعث شده وابستگی به تلفن همراه و بازی‎‌های رایانه‎ای به شکل فزاینده‎ای در کودکان امروزی رشد کند و به همان اندازه از بازی‎‌های جنبشی و گروهی فاصله بگیرند. میزان استفاده از تلفن همراه در حالت استاندارد ۳۰ دقیقه تا یک ساعت است، اما در کشورما بیش از این زمان کودکان در معرض استفاده از وسایل ارتباط جمعی و بازی‌های رایانه‎ای هستند. همین باعث شده انگیزه برای فعالیت بدنی در کودکان کاهش پیدا کند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد:کودکان امروزی در معرض استفاده از انواع آب میوه‌های مصنوعی با قند بالا، کیک، کلوچه، بستنی و... هستند و در مقابل مقاومت خاصی برای مصرف میوه و سبزی دارند، یعنی میل به این نوع خوراکی‎‌های مفید در کودکان کم است.

سبحانی اضافه کرد: هرآنچه در ۵ سال اول زندگی کودکان شکل بگیرد در مابقی دوران زندگی او اثرگذار است. فرهنگ‎سازی که توسط والدین در پنج سال اول زندگی ایجاد شود، قطعاً مؤثرتر از سیاست‌گذاری‎‌های مسئولان در جامعه است. باید ارزش‌گذاری از کودکان برداشته شود، یعنی نباید کودکی را سالم بدانند که چاق و تپل باشد و در مقابل به کودکان با وزن نرمال، انگ لاغری بزنند. این نوع ارزش‌گذاری باید در خانواده ایرانی تغییر کند.

منبع: روزنامه ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.