به گزارش شهرآرانیوز، کیک شکلاتی از خوشمزهترین انتخابها برای افرادی است که عاشق شکلات هستند. این کیک را میتوان در مهمانیها سرو کرد؛ همچنین میتواند میانوعدهای عالی برای کودکان باشد. در ادامه آموزش کیک شکلاتی را با دستور پخت مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
ابتدا تخممرغ و شکر را در ظرف مخصوص میریزیم سپس با همزن برقی، کامل با هم مخلوط میکنیم تا مانند ویدئو کرمرنگ و کشدار و غلیظ شود.
در ادامه، شیر و روغن مایع را باهم به مواد اضافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم.
پساز اینکه کاملا یکدست شد، آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و با همزن برقی، مواد را هم میزنیم و داخل قالب موردنظر میریزیم.
سپس داخل فر از قبل گرمشده به مدت ۴۵ دقیقه و دمای ۱۶۰ درجه میگذاریم تا کامل پخته و آماده شود.
امیدوارم از آموزش امروز راضی بوده باشید.