ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق نوزاد فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه پرداخت تسهیلات فرزندآوری در آستانه ۴۰ همت قرار گرفت حمایت دولت از زنان سرپرست‌خانوار، از طریق توسعه مشاغل خانگی توضیحات سازمان اداری و استخدامی کشور درباره آیین نامه دورکاری مادران شاغل (۲ بهمن ۱۴۰۳) بازگشت ساره بیات به جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی «چشم بادومی» رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک از هر ۴ زن یک نفر به میگرن مبتلا است لزوم توجه والدین به نقش تربیتی بازی‌های خانوادگی در کودکان تصویب اولویت‌های موضوعی منشور زنان در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان همسر شهید برونسی درگذشت گفت و گو با زنی جوان که با موتورسیکلت به مشتریانش مواد مخدر می رساند | رؤیا‌های سوخته «رؤیا» رفع مشکلات زنان و خانواده با اجرای قوانین مرتبط با این حوزه در جامعه معرفی زنان موثر در پیشرفت ایران اسلامی در برنامه رادیویی «ایراندخت» مصرف زیاد غذا‌های فراوری‌شده، عامل مهم ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره پدیده زنانه شدن سالمندی
سرخط خبرها
طرز تهیه آسان کیک وانیلی نرم در خانه + فیلم

طرز تهیه آسان کیک وانیلی نرم در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۹۹۶۷
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۴
دستور پخت کیک وانیلی با بافتی نرم برای خامه‌کشی و عصرانه را با ما دنبال کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، کیک وانیلی از کیک‌هایی است که تمام سلایق آن‌ را می‌پسندند و شما می‌توانید با خیالی راحت در مهمانی‌ها آن‌ را سرو کنید؛ همچنین این کیک بافت نرم و پفکی‌ای دارد که آن‌ را برای خامه‌کشی بسیار مناسب کرده است. در ادامه آموزش پخت کیک وانیلی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه کیک وانیلی

تخم مرغ: ۶ عدد
شکر: ۱ پیمانه
آرد: ۱ و‌ نیم پیمانه
وانیل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
گردو: به میزان لازم برای تزئین

طرز تهیه کیک وانیلی

ابتدا تخم‌مرغ و شکر و وانیل را همزمان داخل ظرف مناسب می‌ریزیم و به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا کرم‌رنگ و کشدار شوند.

سپس آرد و بکینگ پودر الک‌شده را به مواد اضافه می‌کنیم و به‌صورت دورانی و آرام با لیسک یا قاشق هم می‌زنیم. ( مواد به دست آمده، برای قالب ۲۵ سانت مناسب است.)

مواد نهایی کیک را داخل قالب می‌ریزیم. برای تزئین روی کیک، می‌توانیم قبل از اینکه کیک را وارد فر کنیم، روی آن انواع مغز خُردشده مانند مغز گردو بریزیم سپس مواد را داخل فر ازقبل‌گرم‌شده، با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می‌گذاریم.

امیدوارم از آموزش امروز راضی بوده باشید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.