به گزارش شهرآرانیوز؛ کیوی میوهای است که مواد مغذی بسیاری دارد. مقدار ویتامین C در کیوی، دو برابر مقدار ویتامین C در یک لیمو شیرین است. طبق تحقیقات دانشمندان میزان ویتامین C موجود در کیوی دو برابر ویتامین C موجود در مرکبات و ده برابر ویتامین C موجود در سیب و هلو است.
علاوه بر ویتامین C دارای مقداری ویتامین E و املاح مهمی، چون پتاسیم، منیزیوم و کلسیم میباشد که به تنظیم فشار خون در بدن کمک میکند. علاوه بر این، کیوی منبع خوبی از فیبرهای رژیمی، کربوهیدرات ها، انرژی و سایر مواد معدنی است.
برای اینکه بارداری سالم و ایمن داشته باشید، هر روز ۲-۳ عدد میوه مصرف کنید. البته اگر از آلرژی دستگاه گوارش و یا سایر مشکلات گوارشی رنج میبرید، از خوردن کیوی در دوران بارداری پرهیز کنید.
در اینجا برخی از مزایای سلامت کیوی در دوران بارداری را فهرست میکنیم:
کیوی غنی از فولات (اسید فولیک) است که مهمترین ماده مغذی برای تشکیل سلول است. فولات برای سلامتی و رشد جنین شما بسیار مفید است. خوردن کیوی در دوران بارداری باعث تولید و نگهداری از سلولهای جنین میشود. اسید فولیک باعث رشد اندامهای حیاتی جنین خصوصا دستگاه عصبی میشود. مصرف مقدار متعادل فولات، از نقصهای مادر زادی مانند اسپینا بیفیدا در بدن جنین جلوگیری خواهد کرد، در این بیماری نخاع به طور کامل رشد نمیکند. همچنین فولات از سقط جنین جلوگیری میکند. اسید فولیک موجود در کیوی، برای مادران باردار و همچنین بانوانی که قصد باردار شدن دارند بسیار مفید است.
کیوی منبع عالی ویتامین C است. کیوی ۱۴۰ ٪ از دوز توصیه شده روزانه ویتامین C را تامین میکند. سطح بالای ویتامین C در کیوی برای مادر باردار و جنین بسیار مناسب است. مصرف کیوی به انتقال دهندههای عصبی، که برای عملکرد مغز مهم هستند، کمک میکند. ویتامین C موجود در کیوی همچنین به سلامت پوست و کاهش علائم ترکهای پوستی بارداری کمک میکند.
کیوی حاوی قندهای طبیعی است که میل شما برای شیرینی خوردن را کم میکند. همچنین کیوی، شاخص گلیسمی پایینی دارد، که اجازه نمیدهد انسولین در بدن بیشتر شود. تنظیم قند خون در دوران بارداری بسیار مهم است، زیرا دیابت بارداری در دوران بارداری بسیار شایع است.
در دوران بارداری، یبوست و ابتلا به بواسیر شایع است. کیوی یکی از بهترین پرو بیوتیکها است که حاوی آنزیم ها، فیبر رژیمی و ترکیبات فنلی است. این مواد مغذی از باکتریهای پروبیوتیک سیستم گوارش تغذیه میکنند. خوردن کیوی موجب جلوگیری از یبوست، اسهال، گاستریت، التهاب و درد شکمی میشود.
کیوی یک منبع غنی از آنتی اکسیدانها است که از آسیبهایی که به RNA و DNA جنین میرسد، جلوگیری میکند؛ و با رادیکالهای آزاد بدن مبارزه میکند و بیماریها را در حالت خاموش نگه میدارد. همچنین سلولها را از استرس اکسیداتیو محافظت میکند.
نوسان هورمونی در دوران بارداری بسیار معمولی است. همین نواسانات هورمونی باعث میشود که در این دوران تغییرات احساسی گوناگونی را تجربه کنید. در یک لحظه بیش از حد شاد شوید و سپس به طور ناگهانی، شما تبدیل به یک شخص افسرده شوید. افسردگی، خستگی و استرس برای مادر باردار اصلا خوشایند نیست، برای رهایی از این مشکلات کیوی کنید تا با کنترل نواسانات هورمونی حال و هوای بهتری داشته باشید.
منبع: نی نی