روایت بانوان فلسطینی از شکنجه در زندان‌های رژیم صهیونیستی آزادی بانوی مبارز فلسطینی از بند رژیم صهیونیستی مریلا زارعی با فیلم «موسی کلیم‌الله (ع)» در چهل‌وسومین جشنواره فجر ابتلا به کبد چرب در زنان خانه‌دار کم‌تحرک با مصرف بی‌رویه غذاهای فست‌فودی آسیب‌های استفاده بی‌رویه از گوشی همراه توسط کودکان زنان راه ابریشم احیاگر اقتصادی پویا ۳ بازی سرنوشت‌ساز برای تیم‌های مدعی در هفته شانزدهم لیگ برتر فوتسال بانوان زیرساخت‌های شهری مشهد در خدمت بانوان + اینفوگرافی توانمندسازی زنان؛ کلید فردای ایران آباد شبکه سازی مؤثر برای مشارکت اقتصادی زنان در مسیر راه ابریشم توسعه بدون حضور و حمایت مردمی پایدار نیست بررسی اقدامات کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد در دوره ششم | ساختارسازی با نگاه مادرانه اجلاس زنان راه ابریشم؛ بستری برای توسعه سرمایه گذاری در مشهد نقش‌آفرینی زنان رمز توسعه اقتصادی فرصت‌های سرمایه گذاری برای فعالان اقتصادی در مشهد فراهم است معرفی ظرفیت‌های مهم سرمایه گذاری در نخستین اجلاس زنان راه ابریشم به دنبال ایجاد بستر مناسب برای معرفی توانمندی‌های اقتصادی بانوان مشهدی هستیم مشهدالرضا (ع)؛ دروازه‌ای به سوی اقتصاد پویای ایران اسلامی اقتصاد سبز به حفظ محیط زیست مشهد کمک می‌کند ۲۹ درصد زنان سالمند، درآمد ثابت دارند
سرخط خبرها
معرفی ادویه‌های مورد نیاز خورش‌های ایرانی

معرفی ادویه‌های مورد نیاز خورش‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۰۴۰۵۲
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۱
ادویه‌ها نقش کلیدی در طعم و عطر خورشت‌های ایرانی دارند و انتخاب صحیح و استفاده درست از آنها می‌تواند غذا‌های شما را تبدیل به خوراکی‌های بی‌نظیر کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ترکیب ادویه‌ها در آشپزی ایرانی نقشی بسیار حیاتی دارد، زیرا ادویه‌ها نقش کلیدی در طعم و عطر خورشت‌های ایرانی دارند و انتخاب صحیح و استفاده درست از آنها می‌تواند غذا‌های شما را تبدیل به خوراکی‌های بی‌نظیر کند.

از زردچوبه و دارچین گرفته تا زیره و هل، هر کدام از این ادویه‌ها نه تنها طعم و عطر خاصی به غذا می‌بخشند، بلکه با ترکیب مناسب آنها، لایه‌های پیچیده‌ای از طعم در خورشت‌ها ایجاد می‌شود. در کتاب مستطاب آشپزی در خصوص اهمیت ادویه تاکید شده که ادویه‌ها باید به صورت تازه و در مقدار کم ساییده شوند تا عطر و طعم آنها به خوبی حفظ شود. ادویه‌های درسته عطر خود را بسیار بهتر از ادویه‌های ساییده حفظ می‌کنند، بنابراین توصیه می‌شود ادویه‌ها را به مقدار کم سابیده و به اندازه نیاز چند هفته استفاده کنید.

هر خورشت ایرانی نیاز به ادویه‌های خاص خود دارد که در این بخش به آنها اشاره می‌کنیم:

قورمه سبزی: زردچوبه، فلفل سیاه، زعفران

فسنجان: دارچین، زعفران، هل

قیمه: زردچوبه، دارچین، زعفران

خورش آلو: گلپر، زعفران، دارچین

خورش مرغ: زردچوبه، فلفل، زعفران

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.