به گزارش شهرآرانیوز؛ برنج از جمله مواد غذایی است که طبعی سرد دارد به همین دلیل است که بسیاری از خانوادههای قدیمی به ویژه در مناطق جنوب ایران و عشایر عرب زبان هنگام تهیه برنج از زیره، گل میخک، فلفل هندی یا هر سه این ادویهها استفاده میکنند.
استفاده بیرویه و مکرر از مواد غذایی که دارای طبع سرد است میتواند سلامتی بدن ما را تهدید کند و بدن ما دچار امراض و بیماریهایی مانند درد مفاصل، سوء هاضمه، خستگی و کاهش انرژی شود.
جالب است بدانید که زعفران علاوه بر خواص زیادی که دارد دارای طبع گرمی نیز میباشد؛ بنابراین ترکیب این ماده با برنج موجب از بین رفتن تأثیر سردی برنج میشود.
اضافه کردن ادویههایی مانند زیره، گل میخک، فلفل هندی یا هر سه این ادویهها باعث میشود تا طبع سرد برنج خنثی شود. مصرف این ادویهها هم طعم و عطر خوبی به برنج میدهد و هم سردی آن را خنثی میکند.
منبع: عصر ایران