تاثیر فرزندپروری و حضور اجتماعی بر حال خوب زنان دومین برد شیرین تیم ملی کشورمان در جام ملت‌های زنان آسیای میانه (کافا) درباره بازی و سرگرمی کودکان در آپارتمان | تو بازی، ما راضی جایگاه زن در حکمرانی جمهوری اسلامی ایران رقابت دانش آموزان در سومین دوره المپیاد ورزشی بانوان «جام شهربانو» نقش خطیر زنان در گام دوم انقلاب صعود سه‌پله‌ای دختر ملی پوش تنیس روی میز مشهد در رنکینگ جدید جهانی پایان مسابقات بوچیای کشور بانوان با قهرمانی تیم خراسان رضوی صعود دختران مشهدی به مرحله دوم مسابقات بسکتبال لیگ دسته‌اول زنان هوش اجتماعی، مهارتی کلیدی برای رشد سلامت اجتماعی کودکان بارداری سالم با مصرف مناسب جوانه گندم اهمیت کنترل استرس در دوران بارداری چالش‌های زنان و دختران در عرصه علم و راهکارهای رفع آن‌ها پیشرفت‌های چشمگیر بانوان ایرانی در تمامی عرصه‌ها پس از انقلاب اسلامی میزان پیاده روی مناسب برای کودکان و مادران باردار چقدر است؟ افزایش میانگین سن ازدواج زنان به ۲۳ سال کسب اولین پیروزی در مسابقات کافا توسط تیم ملی فوتسال بانوان ایران اختلال در سیستم باروری، اولین عارضه سرطان دهانه رحم همسان‌سازی تسهیلات نخبگی میان بانوان و آقایان در آینده‌ نزدیک افزایش مشارکت زنان در عرصه‌های مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی
سرخط خبرها
تاثیر فرزندپروری و حضور اجتماعی بر حال خوب زنان

تاثیر فرزندپروری و حضور اجتماعی بر حال خوب زنان

  • کد خبر: ۳۱۶۱۹۲
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
به گفته عضو اندیشکده حکمرانی شریف، علاوه بر اینکه حضور اجتماعی زنان روی کیفیت والدگری آن‌ها اثر مثبت می‌گذارد، کودک نیز نعمتی است که باعث شده شخصیت مادر به بلوغ برسد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عاطفه مرادی با اشاره به اینکه الگوی سوم دستورالعملی نیست که به زنان تجویز شود، بلکه تحقق آن نیازمند خلق ساختارهای اجتماعی جدید یا ویرایش ساختارهای مردانه موجود است، اظهار کرد: برای تحقق این الگو باید فاصله بین خانواده و جامعه کاهش یابد.

وی ادامه داد: علاوه بر اینکه حضور اجتماعی زنان روی کیفیت والدگری آن‌ها اثر مثبت می‌گذارد، کودک نیز نعمتی است که باعث شده شخصیت مادر به بلوغ برسد. این دو نگرش متفاوت، تغییرات بزرگی در کیفیت زندگی و احساس رضایت زنان از نقش مادری ایجاد می‌کند.

به گفته این عضو اندیشکده حکمرانی شریف، زنانی که توانسته‌اند بین فضای خانه و فعالیت‌های اجتماعی یا شغلی تعادل برقرار کنند، معمولاً حال روحی بهتری دارند. دلیلش این است که کارهای روتین خانه و امور مختلف مربوط به فرزندان، هرچند خیلی مهم، وقت‌گیر و ضروری هستند اما زودبازده‌اند و کمتر به چشم می‌آیند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.